Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
Jobb a helyzet mint az Apple-nél aki úgy mutatta be az új 16 szériát hogy nem volt hozzá a beigért új AI, még most is csak csepegtetik.
Samsung előrébb jár ebben de a régi modellekre is meg kell oldani ami nem megy egyszerűen.
Új korszkba léptünk ez a nagy gyártókat is megfogta lehet látni. -
PedroPascal
őstag
Most ezt elbaszta a Samsung és sláger lett ebből.
Amúgy 1 hónapja használom S25-el az új rendszert és szerintem nagyon jó lett uh okkal várják. Tab S9-et is használok mellette meg az al előd is S23 volt. Van összehasonlítási alapom és nekem sokkal jobban tetszik a OneUI 7. -
PedroPascal
őstag
Itt tudnak segíteni. Van néhány alap kupon ami szinte mindig él. Ilyen a AYCM10 ami -10%. Jelenleg van egy másik publikus AIKVIZ5 ami -5%. Jelnleg csak 3 kódot lehet kombinálni. 10+5+5%. Ezekhez amit mutattam még lehet adni egy CRP-vel kezdődő kupont ami -5%. Vagy a fórumban kunyerálsz vagy a Samsungnál kérsz pl a chaten, ha adnak.
-
PedroPascal
őstag
válasz
vodrosjozsi #31 üzenetére
Ez nem baráti. Így értem miért panaszkodnak erre.
-
PedroPascal
őstag
Aki élelmes az tudja hogyan kell már az elején legalább -20%al olcsóbban venni a Samsungtól. Iphone esetében nincsen ilyen lehetőség, így a 16e közel 2x drágább. Annyi hogy 16e kvázi megkapta a csúcs teljesítményt de sok butított kompromisszum mellett. Ha samsung is csinálna olcsóbb kompakt telefont esetleg 3D arcfelismerést is tenne a telefonjaiba az ujjlenyomat olvasó mellé akkor nem csak a 16e lenne felesleges de a többi modell eladása is csökkenne az almánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest