- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hát igen. Az a baj, hogy az ipar nem mozdult egy mindenki számára megfelelő megoldás irányába. Valaki a vékony laptopot USB dongle-lel, valaki az RJ45-t preferálja.
Amúgy talán a legjobb megoldás az lenne, ha lenne minden gépen dockolásra megfelelő USB / Thunderbolt port, minden laptophoz lenne egy mellékelve kielégítő mennyiségű porttal, s az áruk is elérhetőbb lenne. (Vagy akár irodai monitorokba is beépíthető lenne ez a megoldás). A fejlődés mindenképp az lenne, hogy egy laptopot egy kábellel tudjunk csatlakoztatni.
-
hapakj
őstag
Basszus
Szerintem már az első hozzászólásomban leírtam, hogy már rég kitalálhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót a célra.
Nekem például már vált megbízhatatlanná RJ45-t laptopban a sok ki be huzigálástól. A kábelek is hajlamosak eltörni. Igen, pont az vele a baj, hogy bekattan. Ráadásul egyáltalán nem kompatibilis a vékony laptop kialakításokkal.
Viszont azzal eddig sose volt gondom, hogy elég USB legyen a gépen, vagy legyen USB dongle. Napközben az USB részét húztam le, ha meg hazavittem a gépet, akkor az ethernet részét ennyi. Sőt igazából annyira bőven volt USB dongle, hogy fixen hazavihettem egyet.
-
Reggie0
félisten
Raadasul ha egy extra dongle-d van ethernetnek, akkor busz egy usb csatit, ami szinten problema lehet, es mar rogton egy hub is kelleni fog. Ezert mondom, ha meg egy usb-t adnanak az ethernet helyett azt mondom, hogy ok, de igy netto kicseszes.
#22hapakj: A teny nem szemelyeskedes, hanem teny. Peldaul, ha leirod, hogy 1+1=3, akkor nem szemelyeskedes, ha azt mondjak, hogy nem tudsz szamolni. Marpedig az a rosszindulatu hozzaallas, hogy jo, hogy masoknak eltunt az ethernet, mert neked nem kell, sok magyarazatot nem kivan...
-
hapakj
őstag
ennek semmi köze a networkinghez. Arra teljesen jó, vagy hát használható. De laptopra illetve olyan eszközre, ahol gyakran oldjuk a csatlakozást egyáltalán nem való.
Már rég kiizzadhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót erre a usecase-re, ahogy tette már több esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest