- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hát igen. Az a baj, hogy az ipar nem mozdult egy mindenki számára megfelelő megoldás irányába. Valaki a vékony laptopot USB dongle-lel, valaki az RJ45-t preferálja.
Amúgy talán a legjobb megoldás az lenne, ha lenne minden gépen dockolásra megfelelő USB / Thunderbolt port, minden laptophoz lenne egy mellékelve kielégítő mennyiségű porttal, s az áruk is elérhetőbb lenne. (Vagy akár irodai monitorokba is beépíthető lenne ez a megoldás). A fejlődés mindenképp az lenne, hogy egy laptopot egy kábellel tudjunk csatlakoztatni.
-
hapakj
őstag
Basszus
Szerintem már az első hozzászólásomban leírtam, hogy már rég kitalálhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót a célra.
Nekem például már vált megbízhatatlanná RJ45-t laptopban a sok ki be huzigálástól. A kábelek is hajlamosak eltörni. Igen, pont az vele a baj, hogy bekattan. Ráadásul egyáltalán nem kompatibilis a vékony laptop kialakításokkal.
Viszont azzal eddig sose volt gondom, hogy elég USB legyen a gépen, vagy legyen USB dongle. Napközben az USB részét húztam le, ha meg hazavittem a gépet, akkor az ethernet részét ennyi. Sőt igazából annyira bőven volt USB dongle, hogy fixen hazavihettem egyet.
-
Reggie0
félisten
Raadasul ha egy extra dongle-d van ethernetnek, akkor busz egy usb csatit, ami szinten problema lehet, es mar rogton egy hub is kelleni fog. Ezert mondom, ha meg egy usb-t adnanak az ethernet helyett azt mondom, hogy ok, de igy netto kicseszes.
#22hapakj: A teny nem szemelyeskedes, hanem teny. Peldaul, ha leirod, hogy 1+1=3, akkor nem szemelyeskedes, ha azt mondjak, hogy nem tudsz szamolni. Marpedig az a rosszindulatu hozzaallas, hogy jo, hogy masoknak eltunt az ethernet, mert neked nem kell, sok magyarazatot nem kivan...
-
hapakj
őstag
ennek semmi köze a networkinghez. Arra teljesen jó, vagy hát használható. De laptopra illetve olyan eszközre, ahol gyakran oldjuk a csatlakozást egyáltalán nem való.
Már rég kiizzadhatott volna az ipar valami használhatóbb csatlakozót erre a usecase-re, ahogy tette már több esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest