- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
válasz bigmasterg #22 üzenetére
Köszi. Nem nagyon tudom belőni még az árukat sem. Nem is az én ízlésem nagyon egyik sem. Esetleg a g-shockok. Az a vastagabb is érdekes. Viszont tudom értékelni a mechanikus órákat. Látom benne a sok mérnöki tervezést, precizitást.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz bigmasterg #20 üzenetére
Igen.Kinek mik az igényei ,elvárásai,elképzelései. Nekem egy régebbi (kb 4 éves) Amazifit GTR2e van. Semmit nem figyeltetek vele. Amire kellett azt tudja. Rezeg/értesít arról amit szeretnék.Ébreszt rezgéssel. Világít elemlámpaként. Mai napig 25-28 napos üzemideje van. Ezt is alig szoktam meg viselni. Egy gyűrűt tuti nem hordanék. A házasságit sem tudom felvenni. A melóm miatt sem eleve. Milyen órákat vettél? Sokat nézegettem Casio órákat is. Csak az a baj hogy ott a BT elég buta és csak a 100K+ szériákban van ,de kb semmire nem való hogy benne van.
-
bigmasterg
addikt
válasz toronyhaz #19 üzenetére
Az oké, van egy garmin fenix órám, sokáig hordtam, akkor ki is kapcsoltam rajta minden értesítést. Már csak sporthoz kerül fel.
De egy ideje igazi órákat gyűjtögetek, amelyek sokkal jobb minőségűek és stílusosabbak, mint egy okosóra.
Egy darabig hordtam a másik kezemen egy miband-et, hogy trackeljem lépést és pulzust, de az sem az igazi.Egy gyűrűt sokkal reálisabban beilleszthetőnek tartok a hétköznapjaimba.
Oura ring-et néztem korábban, de az előfizetéses rendszer miatt inkább hagytam a fenébe, -
toronyhaz
aktív tag
válasz bigmasterg #18 üzenetére
Hali. Be lehet állítani melyik program rezegtesse. Nekem hívás/sms és messenger van beállítva. Sokkal diszkrétebb az egész. Évek óta rezgő módban van a telóm.
-
bigmasterg
addikt
Én pl mechanikus órákat hordok.
Okosórákban eleve nem szerettem, hogy folyton jelez.
Így rendes óra mellé, nekem érdekes lehet ez a gyűrű. -
szabi__memo
nagyúr
-
jUUh
addikt
Telegramon felreppent, hogy vércukorszintet is tud majd mérni, de természetesen nem igaz. Ha egyszer eljutunk oda, hogy egy ilyen tudja mérni a vércukrom, na akkor pörög a preordeRING.
Samsung Galaxy S23+
-
marcikallo
újonc
Nekem tetszene. Lehetne mellette "rendes" órát hordani. Az okos funkciók pedig erre költöznének.
-
Atee94
tag
válasz hegedus001 #5 üzenetére
Nekem szarrá van varrva a bal karom (tervezem a jobbat is), és a sötét színű festék megzavarja a szenzorokat az Apple Watch-omban. Így kifejezetten örülnék ha lenne egy ujjakon viselhető kütyü.(Nálam alapelv hogy úgy varratom ki magam hogy egy öltöny mindent IS eltakarjon.)
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
szabi__memo
nagyúr
válasz hegedus001 #8 üzenetére
Majd kiderül
-
Lajmund
őstag
válasz hegedus001 #9 üzenetére
Semmi gond.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
hegedus001
aktív tag
válasz szabi__memo #6 üzenetére
Őőő és pontosan mi is az amit tud? Mert sok dolog nem derült ki …
-
Lajmund
őstag
"Mondjuk óra mellé felséges lenne az tény alvàshoz meg nem vennék külön." Ezt írtam... Mit gondolsz forditva?😮💨
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
szabi__memo
nagyúr
Kivéve ha amit tud azt sokkal jobban tudja
-
Lajmund
őstag
Izgi kíváncsian várom a fejleményeket. Mondjuk óra mellé felséges lenne az tény alvàshoz meg nem vennék külön. De virágozzék minden virág legyen ilyen is aztán fejlődjön ameddig csak lehet ez is.
-
domerator
veterán
És ez honnan a pékből veszi a
zoxigéntenergiát? Lesz benne valami körömnyi akku?Én nagy Apple fan vagyok, de már az AirPods esetében is azt tapasztaltam, hogy 1-2 éven belül elhasználódik benne az akku és javítás nuku. Ez a bigyó meg még kisebb... valahogy nem áll ez össze nekem.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
szabi__memo
nagyúr
Ennél több infót olvastam más oldalakon. Pl. hogy esélyes, hogy Galaxy inclusive-ként indítják el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest