- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg #22 üzenetére
Köszi. Nem nagyon tudom belőni még az árukat sem. Nem is az én ízlésem nagyon egyik sem. Esetleg a g-shockok. Az a vastagabb is érdekes. Viszont tudom értékelni a mechanikus órákat. Látom benne a sok mérnöki tervezést, precizitást.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg #20 üzenetére
Igen.Kinek mik az igényei ,elvárásai,elképzelései. Nekem egy régebbi (kb 4 éves) Amazifit GTR2e van. Semmit nem figyeltetek vele. Amire kellett azt tudja. Rezeg/értesít arról amit szeretnék.Ébreszt rezgéssel. Világít elemlámpaként. Mai napig 25-28 napos üzemideje van. Ezt is alig szoktam meg viselni. Egy gyűrűt tuti nem hordanék. A házasságit sem tudom felvenni. A melóm miatt sem eleve. Milyen órákat vettél? Sokat nézegettem Casio órákat is. Csak az a baj hogy ott a BT elég buta és csak a 100K+ szériákban van ,de kb semmire nem való hogy benne van.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg #18 üzenetére
Hali. Be lehet állítani melyik program rezegtesse. Nekem hívás/sms és messenger van beállítva. Sokkal diszkrétebb az egész. Évek óta rezgő módban van a telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest