- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Köszi. Nem nagyon tudom belőni még az árukat sem. Nem is az én ízlésem nagyon egyik sem. Esetleg a g-shockok. Az a vastagabb is érdekes. Viszont tudom értékelni a mechanikus órákat. Látom benne a sok mérnöki tervezést, precizitást.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Igen.Kinek mik az igényei ,elvárásai,elképzelései. Nekem egy régebbi (kb 4 éves) Amazifit GTR2e van. Semmit nem figyeltetek vele. Amire kellett azt tudja. Rezeg/értesít arról amit szeretnék.Ébreszt rezgéssel. Világít elemlámpaként. Mai napig 25-28 napos üzemideje van. Ezt is alig szoktam meg viselni. Egy gyűrűt tuti nem hordanék. A házasságit sem tudom felvenni. A melóm miatt sem eleve. Milyen órákat vettél? Sokat nézegettem Casio órákat is. Csak az a baj hogy ott a BT elég buta és csak a 100K+ szériákban van ,de kb semmire nem való hogy benne van.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hali. Be lehet állítani melyik program rezegtesse. Nekem hívás/sms és messenger van beállítva. Sokkal diszkrétebb az egész. Évek óta rezgő módban van a telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi