- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
Pedig viszonylag soknál előjött a hiba. Volt olyan aki írta, hogy 6db céges telefont vettek, abból 3 kapásból párásodott. Redditen is sokan panaszkodtak. Sajnálom én is, mert 13t lett volna a kiszemeltem, de a párasodás és a bluetooth probléma miatt vissza küldtem a telefont, aztán mégegyszer elgondolkodtam hogy kapjon egy esélyt, hátha másik készülékkel nem lesz gond, de aztán letettem róla...
Viszont ha a gyár végett van a párásodás, akkor csak illő lenne megoldani a következő szériánál már ezt a gondot nem? Mert szerintem elég nagy baki ez, még ha a xiaomi nem is tartja annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged