Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Tobb, mint valoszinu, hogy ez csak egy marketinghuzas a marka nepszerusitesere. Baromi innovativnak akarjak eladni magukat, kapnak 5 perc figyelmet, aztan ahogy leult a hype az MWC korul, ugy mered feledesbe ez a koncepcio is. De legalabb mar tobben hallottak a Motorolarol.
-
“Rizr ebben a formában piacra nem kerül”
De legalább Motorola/Lenovo igyekszik és végre valami új és innovatív dolog .
Amúgy az új Defy 2 nem volt kiállítva ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Pumaz89
csendes tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik.
-
nagyúr
Jó! De ez sem kerül gyártásba az is biztos.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz A Molyember #1 üzenetére
A Motorolát nem igazan kell bemutatni, erről a cégről azért hallott már mindenki.
A sötét pesszimista gondolatok helyett: szerintem ez egy életképes megoldás. Legalábbis jól működik.
@Polarstar: Mint az összecsukható modellek?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
Kint volt, viszont felénk Cat S75 néven érkezik majd, így azzal a változattal fogunk foglalkozni (a Defy 2 Amerikába megy), nincs eltérés hardveresen. Bone123 ma délután megy egy bemutatóra, ahol elvileg a műholdas kapcsolatot és a Bullitt szoftvereit is ki tudja majd próbálni.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Hallosz
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
"Kövezzetek meg ... "
Én nem foglak, mert - a sok így-úgy nyitogatható szerencsétlenséggel szemben - ebben látok fantáziát. Ha sikerülne picit a vastagságon faragniuk, akkor szvsz. ez lenne a "tuti".
Külön plusz pont, hogy nem lyukasztották ki a kijelzőt (elrejtették a szelfi kamerát mögé). Istenem, mióta várok egy olyan telefonra, amin nincs notch[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Itt is a mechanika sérülékenysége lesz a kulcs.
Ha jól meg tudják oldani a hátán, hogy a csúsztatós részre ne tudjon bejutni semmi, akkor életképes lehet.
Mert ha oda bejut a legkisebb valami is, és egy nyitáskor végigszántja az egészet, az para. Csukáskor pláne, lehet ki se nyitod többet.
Ez is egy jó mérnöki kihívás, mint hogy a hajlítható kijelző bírja a strapát, és ne törjön meg középen 1-2 éven belül, mint számos 1-2. generációs ilyen megoldás. -
Fritz Teufel
addikt
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
És ki kellene bírnia legalább egy méteres esést is. Ez így biztosan törne mint a ropi és karcolódna mint az új autó. Kíváncsi vagyok, hogy a mechanikát miféleképpen védenék a portól és a párától. Azt nem is merem írni, hogy vízálló...
Hogyan lehetne ezt tisztán tartani? Az ember nyáron ilyen-olyan kézzel fogdossa, izzad-zsírosodik... ki kellene bírnia egy tisztítást karcolódások nélkül.
Innovációnak innováció, de nem minden innováció életképes. Ez akkor lenne életképes, ha tisztatéri körülmények között használnám egy gumiszobában, pamutkesztyűben.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
judas13
addikt
Valami más. Ez üdvözlendő!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Picit változtatnék rajta csak. Legyen alapból 6.7" és oldalra táguljon ne felfele. Legyen vékonyabb és könnyebb. Lehessen hang efekteket választani. Legyen megfizethető.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
válasz viragdani01 #7 üzenetére
Köszi az infót
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fritz Teufel
addikt
Azt el tudnám képzelni, hogy a kijelző "fillérekbe" (30-40.000 Huf) kerül és karcolódás esetén akár magam is ki tudnám cserélni otthon. Akkor lenne benne fantázia, hogy tömegeket szólítson meg. Így csak annak érdekes, akinek 6-700.000 Huf nem probléma akár évente... vagy simán bevállal egy többszáz ezer forintos kijelző cserét avagy együtt él a karccal.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Gerybut
tag
Nem rossz, de azt az áttetsző hátlapot sürgősen ki kell dobni, úgy fog retkesedni meg elszíneződni mint a hasonló tokok.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
wlandroid
tag
Tehettek volna bele egy nyitás-csukás számlálást...
-
Nekem tetszene nagyon, csak nem ugy, hogy hatulra megy a kijelzo es ott is lehet taperolni, hanem ugy, hogy a telefon hazaba megy be, szepen, vedve. Ugyis a telefon elejet nezem, tok felesleges egy serulekeny, karcolodasra hajlamos feluletnek ott lennie. Tunjon el szepen a keszulekhazba, es imadnam.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ott van kb az osszes SONY. Nekem is az lesz a kovetkezo, mert:
- nincs glory hole/notch
- sztereo hangszorok, amik mindketten felem neznek, nem tolem elfele uvoltenek
- jack csati"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz SkyLine3000 #22 üzenetére
Érdekes mert az OPPO X is oldalra kigurulo telefon, vagyis mindkét oldalra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
<Adamsky>
nagyúr
A Sony nekem túl hosszú (pedig a design maga nagyon tetszene). Az S23-nál pl. - amivel épp szemezek - ~1 cm-el. Ha végre elhagynák, vagy legalább mutatóba lenne egy nem 21:9-es készülékük, akkor még el is gondolkoznék rajta. Support téren viszont nem tudom, hogy mit ajánlanak most (főverzió / sec. patch). Az a bajom a Sony-val, hogy ők is ilyen "hobbi telefongyártók", mint a Google.
[ Szerkesztve ]
-
válasz <Adamsky> #24 üzenetére
Igen, a képarány nagyon jogos, igazán elengedhetnék végre, ezzel egyetértek. Sőt, én annak örülnék a legjobban, ha max 18:9 lenne, de mindenki nyújtja a hülye telefonokat, mint a rétestésztát.
Secu patch: igen, ha több, mint 3 évig megtartasz egy telefont, akkor szintén kiesnek sajnos, nem kapják utána már a secu patch-eket sem. Ezen is igazán javíthatnának.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... én annak örülnék a legjobban, ha max 18:9 lenne ... " - ez már fel sem mertem hozni, mert akkor kapom az ívet rögtön. Én még merészebb (maradibb?) lennék. 16:9
De, igen, ahogy írod. Nyújtják, mint a rétestésztát. Zsebre pedig, - ne adj' Isten leülni vele - egyikkel sem nagyon lehet. -
-
ujvendeg
tag
válasz Fritz Teufel #11 üzenetére
T. Kolléga! Minden kezdődik valahol. Nem gondolod/gondolja? Volt Huawei "filléres" telefonom, még 1GB sem volt az operatív memóriája, s működött, 2016-ban 4000 mAh-s akkut pakoltak egy kb. 143 mm magasságú, javában középkategóriás telefonba, ez a "legnagyobbnak" az S23-al sem sikerült. S jó erős három-négy év múlva, az innováció, a fantázia, az akarat "csodát" tett: minden tekintetben lenyomta a gyártó az Apple agyonajnározott, amúgy részben Kínában, részben Indiában is készülő termékét, és kizárólag ezzel ásta meg a saját sírját a Huawei. Ugyebár vannak egyenlők, és még egyenlőbbek. A világ ténylegesen első - kissé suta fordításban - okostelefonját a Motorola készítette, s amikor eladták, alighanem a vevő kérte a szellemi tőkét is. Ami pedig az innovációt illeti: a Huawei ma sem engedne az elsőbbségéből - de éppen a Google hivatkozik leskelődésre, figyelésre: ennél valami eredetibb ötlettel is előállhattak volna.
-
ujvendeg
tag
válasz Fritz Teufel #15 üzenetére
Miért? Most a Samsung G. S23 téglalap alakú prémium készüléke nem ugyanannyi?
-
-
zsolt160
tag
Személy szerint jobb mint a kagylós telefonok, nem látszik a gyűrődés. Igaz ezen a hátsó visszahúzósó rész nincs akkora, de szerintem ez növelhető.
-
gippazoid
senior tag
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
Meg a mozgató motor fogyasztása lehet a másik jelentős probléma.
Gippazoid Novelties Inc.
-
lajos82
tag
én már nagyon várom, hogy a régi hajtogatós damilos mókát valaki megvalósítsa
-
-
addikt
Minek vártál eddig ott van évek óta a sony xperia 1,5,10 sorozat notch mentes kijelzővel
#24: mindig van kifogás most a notch zavar jobban vagy a mérete mindent nem lehet
aki kis telóért kampányol az is a nagyobbat választja mert itt jönnek a kifogások: kicsi az akku nem olyan jó a kamera stb…
aztán minden tesztnél beírja hogy miért nincs kicsi[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
subset
senior tag
Remélem lesz életképes, tartós megvalósulása is ennek az iránynak amit még a felhasználók kezébe is mernek adni...jó az elképzelés a sokszor már kezelhetetlen méretű fónok világában.
Ez, ebben a formában sosem fog consumer cucc lenni, nincs min izgulniHasználj Te is szabad szoftvert !
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hiszem a notch-ot (lyuk) fogom benyelni, hacsak a ZF10 (nem tudom mikor jön) csodát tesz (vagy a Sony-nál ébrednek meg, hogy ez a 21:9 több vevőt riaszt el, mint amennyit hoz).
Kis telefon: igazából a legtöbb gyártó meg sem próbálja. A Samsung is csak a csúcskategóriában. Vajon miért? Vajon miért csúnyák eleve a kisebb telefonok? Vajon miért van pl. a bluetooth bennük (pl. Sony) lebutítva? Miért nincs vezetékmentes töltés (nem foglal sok helyet). A kamera, - és az akkumulátor - persze más dolog. Azt adom, hogy nem mehet bele ugyanaz az akkumulátor, mint a nagyobb készülékbe, de ha beletennének egy jó közepes SoC-ot, kisebb kijelzővel (és felbontással), akkor nem is kellene a combos akkumulátor, mert így is verné a nagytesót (csak ezt ugye egyik gyártó sem vállalná be). Nem biztos, hogy annyian vennék 3-4-x lencsés "szörnyeket", ha lenne tisztességes alternatíva ...
#41 Graphics
" ... a ROG is mentes ezektől."
Na, ez az b@**ki! A gamer-eknek megcsinálják, hogy ne legyen lyukas, a többi mókusnak meg égjen bele a retinájába (mert annyira menő). -
vilmose33
őstag
Nekem tetszik az elképzelés.
A jövő most van
-
nagyúr
válasz Danipicur2 #49 üzenetére
Nem. Az Unihertz gyárt baszott nagy tepsiket is.
Van kicsi de szar.
Van nekik közepes de szar.
És van nagy de szar is.
Arról nem volt szó, hogy használni is akarja!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest