Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Jó lenne ha a samsung is ilyen arányu külsö kijelzöt csinálna nem ezt a vékony csimaszt amit most nyomat. Ennyi pénzért inkább z fold 5 mint ez.. Engem a vizálloság sosem érdekelt. Komolyan hány olyan élethelyzet van hogy ez tényleg számitson? 20 éve van mobilom sose ázott el... Samsungnál is tultolják ezt. Kit érdekel? Persze nem baj ha tudja de szerintem az emberek 99%-nak nincs szüksége vizállo telefonra..
-
judas13
veterán
Gyűrűdés itt nagyon durva.
-
Fritz Teufel
addikt
Az nem gyűrődés, hanem feature: vízelvezető árok. Ha már nem vízálló, akkor ne is álljon meg benne a víz.
Egyébként így a képek alapján az a lövészárok inkább a kategória első szériás "minőségét" hozza. -
Nem semmi az a gyűrődés a közepén
-
Snoop27
őstag
Nagyon vártam a bemutatót, szemeztem is vele a nagyobb kűlső kijelző miatt, de ez az ár nagyon beteg.
-
jacis
nagyúr
Azzal az ormótlan nagy hajtásnyommal a közepén ne nagyon akarjon versenyezni. Majd akkor jöhet szóba a verseny ha az onnan eltűnik.
-
“nem biztos, hogy megáll 700 ezer forint alatt,”
Sajnos simán elfogja érni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest