- iPhone topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Jó lenne ha a samsung is ilyen arányu külsö kijelzöt csinálna nem ezt a vékony csimaszt amit most nyomat. Ennyi pénzért inkább z fold 5 mint ez.. Engem a vizálloság sosem érdekelt. Komolyan hány olyan élethelyzet van hogy ez tényleg számitson? 20 éve van mobilom sose ázott el... Samsungnál is tultolják ezt. Kit érdekel? Persze nem baj ha tudja de szerintem az emberek 99%-nak nincs szüksége vizállo telefonra..
-
judas13
veterán
Gyűrűdés itt nagyon durva.
-
Fritz Teufel
addikt
Az nem gyűrődés, hanem feature: vízelvezető árok. Ha már nem vízálló, akkor ne is álljon meg benne a víz.
Egyébként így a képek alapján az a lövészárok inkább a kategória első szériás "minőségét" hozza. -
Nem semmi az a gyűrődés a közepén
-
Snoop27
őstag
Nagyon vártam a bemutatót, szemeztem is vele a nagyobb kűlső kijelző miatt, de ez az ár nagyon beteg.
-
jacis
nagyúr
Azzal az ormótlan nagy hajtásnyommal a közepén ne nagyon akarjon versenyezni. Majd akkor jöhet szóba a verseny ha az onnan eltűnik.
-
“nem biztos, hogy megáll 700 ezer forint alatt,”
Sajnos simán elfogja érni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi