- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Én is a google-val keresek, bár mostanában, hogy ott van a jobb gombon a bing, kipróbáltam párszor és az se rossz.
A HTC felület se rossz, a sony elmegy, kicsit furcsa nekem. Régen volt, hogy ios témát használtam droidon, vagy wp-t. -
-
Burt1793
veterán
válasz
sz.balazs.95 #1440 üzenetére
Igen, van itthon note3, nekem az is telefon, mint phablet.
Az s2 volt olyan, hogy 2 elfért volna egymás mellett a kezemben. A L930 is elég kényelmes az 5 coljával, zsebben viszont nem olyan kényelmes sajnos. De kezdem megszokni, illetve most már minden nadrágot övvel hordok.
Nálam így néz ki az első oldal, semmi extra:
Középen, ahol a hüvelykujjam van, van sok kis ikon, mert azokra csak úgy ráesik a kezem. Ergonómiailag tökéletesre megcsináltam:
-
Burt1793
veterán
válasz
sz.balazs.95 #1438 üzenetére
Uhh, neked meg kicsi a kezed, nem?
Ez a telefon akkor mint az s2? Én az 5 colos 930at ugyanebben a tartásban (ami a képen van) simán átérem. Vagyis azért raktam felülre 2*2es ikonokat, hogy kényelmes legyen. ha 1*1esek lennének, akkor a legfelső sorhoz már minimálisan nyújtózkodnom kell. Igazából a tálcát kényelmetlenebb lehúzni ilyen fogásnál, de mindegy, mert nincs ott semmi. Wifi be van kapcsolva, lenémítani ott nem lehet, főleg nem egy kézzel, mert ahhoz meg kell nyomni a hangerőgombot.
Most azzal szívok, hogy a tabomon jobb oldalt van a vissza gomb, itt meg ugye baloldalt, illetve, hogy a nokia sikeresen jobb oldalra rakta a hangerőszabályzó gombokat is... -
Burt1793
veterán
válasz
sz.balazs.95 #1436 üzenetére
Mid van, 820? Én 930on egy kézzel simán elérem. Mondjuk jó nagy kezem van, nem vagyok éppen törpe, szökő évente egyszer találkozok nálam magasabb emberrel.
-
Burt1793
veterán
válasz
sz.balazs.95 #1432 üzenetére
Lehet egyesíteni a levelesládákat.
Tök durva, én is pont bal felülre raktam a BKK futár appot. A legjobb menetrend alkalmazás wp-n, bazi gyors és jól is néz ki.
-
Burt1793
veterán
Jól néz ki.
A transparency tiles nevű app átlátszóvá tud tenni pár ikont, illetve van olyan is, hogy, ha nem az alkalmazáslistából tűzöl ki egy ikont, hanem az alkalmazáson belülről, akkor átlátszó ikont rak ki...Sajnos a háttereid nem fullhd-sek, ezek a háttér letöltő appok mindig a készülék felbontásához töltik le a képeket. Amúgy jó képek.
-
Burt1793
veterán
válasz
EatSleepPush #1389 üzenetére
Én feladtam az átlátszóságot és ha vegyes teljesen, az is jól néz ki, egy sötétebb, kékes háttérrel.
-
Burt1793
veterán
Helló!
A transparency tiles progival lesz átlátszó minden ikonotok?
Én kicsit másra vettem a figurát, szinte csak kis ikonjaim vannak, de azokból nagyon sok.
Majd be kéne rendeznem valahogy, eddig úgy próbáltam, hogy ami fontos, könnyű legyen elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Welock Touch 51
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest