- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
szerintetek megoldhato az multicast ghosttal, hogy egy idoben 2 fele imaget toljon szet?? -
swatburn
csendes tag
nah, kiderult hogy legalis, felhivtam enis oket..:) koszonom a segitsegeteket..
-
lapa
veterán
mondjuk ilyen ''telón megkérdezős'' témám volt nekem is (open source office otthoni használata), aztán kiderült, hogy mégsem úgy van, ahogy a hölgyike mondta. nekem általánosságban az a tapasztalatom, hogy nem szeret az ms üfsz leírni semmit, inkább csak szóban. lehet, hogy ők sem értik a konstrukciókat igazán :). persze ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne lenne legális...
[Szerkesztve] -
echo001
aktív tag
biztos :)
a ms-t csak az erdekli hogy meglegyen a licensz a tobbi nem
pl: ha van xp licenszed es te 98 at hasznalsz neki az is jo es nalunk is kb 200 gep van ghosztolva szal lenne szivas ha nem igy lenne....
+ en megkerdeztem telon annak idejen es azt mondtak hogy jol ertelmeztem a licensz szerzodest
+ ha nem igy lenne akkor a ghost nevu prg-nek se sok ertelme lenne :) -
X-COM
nagyúr
azért jó lenne tudni, hogy mi az a valami hiba
nincs letiltva a wmi?
[Szerkesztve] -
swatburn
csendes tag
egyeb otlet vkinek??
-
swatburn
csendes tag
hmm,hmm...
-
swatburn
csendes tag
nah semmi otlet??
-
swatburn
csendes tag
sziasztok!
adott egy 20 gepes halozat, winxp home es prof oprendszerekkel, 2 fele ghost mentest szeretnek csinalni, es persze multicastban.. a kerdesem az lenne, hogyan lehet azt megcsinalni, hogy a winxp serial numberek az eredetiek legyenek, tehat ne 2 fele serial legyen a 20gepen.. valami olyasmire gondoltam, hogy a serialt utolag megvaltoztatni. talaltam sokfele scriptet, ami ezt megcsinalna, a gond viszont az vele, hogy egyik sem mukodik..:/ vagy barmilyen egyeb megoldas johet, nem feltetlenul muszaj ghostot hasznalni..
elore is thx..:)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest