- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Köszönöm szépen!
A tegnap este az objektum rejtelmei c. kis 60 oldalas szösszenett felett időztem..
Egyből kedvet is kaptam egy egyszerű kis tolatási feladat összeállításához. Mondanom sem kell, hogy már az elején problémába ütköztem. Az activity editor "action event" (vagy a magyarra fordított változatban "körülményre aktivizálódó hatás") ablakban nem választható más, csak a "stop at final station" [link]. Ez az alapértelmezett "hatás" mely az act végén lép működésbe. Hiába nyomok a "new" gombra, ugyanilyen ablakot ad be, amin nem tudok változtatni. Pedig ugye itt kellene megadni, hogy milyen kocsit kapcsoljon fel/le és honnan..
Ööö.. nem tudom mennyire volt érthető, de ha van ötleted (vagy bárki másnak), szívesen fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest