- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
istvan331
üzenetére
átbújtam, utána írtam, hogy nem teljesen világos
most meg az a baj, hogy eltűnik az AI útvonala! amit tegnap megcsináltam, mára "megváltozott".. pl: 2 db ai útvonala szeged-nyugati volt és valahogy szeged-kiskunfélegyháza lett belőle?!?! és amikor vissza akarom állítani szeged-nyugatira az útvonalat nem mutajta a listában, hogy lenne ilyen. Ha pedig mégegyszer meg akarom csinálni, akkor nem tudom elmenteni szeged-nyugati néven, mert az írja már van ilyen.... most van ilyen vagy ilyen nincs?
Új hozzászólás Aktív témák

- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most meg az a baj, hogy eltűnik az AI útvonala! amit tegnap megcsináltam, mára "megváltozott".. pl: 2 db ai útvonala szeged-nyugati volt és valahogy szeged-kiskunfélegyháza lett belőle?!?! és amikor vissza akarom állítani szeged-nyugatira az útvonalat nem mutajta a listában, hogy lenne ilyen. Ha pedig mégegyszer meg akarom csinálni, akkor nem tudom elmenteni szeged-nyugati néven, mert az írja már van ilyen.... most van ilyen vagy ilyen nincs?