Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Abban az "objektum rejtelmei"című írásban,amit nekem is ajánlottál az act.file módosítása kérdésben,van erről is hosszabb és részletesebb leírás.(bár mondjuk én akkor sem igazán értem
De ott jó pár összefüggésre rávilágít.A pályán a sebességhatárokat csak akkor tudod módosítani,ha magába a pályába piszkálsz bele.Nekem is volt ez kérdés régebben,de inkább lebeszéltek róla.Viszont valami sebességkorlátozás kezdete és vége című opcióra én is emlékszem act. szerkesztés közben."Every exit is an entry somewhere"
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ott jó pár összefüggésre rávilágít.A pályán a sebességhatárokat csak akkor tudod módosítani,ha magába a pályába piszkálsz bele.Nekem is volt ez kérdés régebben,de inkább lebeszéltek róla.Viszont valami sebességkorlátozás kezdete és vége című opcióra én is emlékszem act. szerkesztés közben.