- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Erre mi a megoldás? Valami a menetrenddel kapcsolatos lehet, már be sem enged az act.editorba. "train exe hibát észlel..." stb A menetrend szerkesztővel kiszámoltattam, egy ideig jó volt. Tovább bővítettem az actot és feltűnt, hogy az utolsó állomás idejéhez 0:1:0 van írva, holott az előző állomásról 8:28 körül indultam. Persze az utolsó állomás előtt ki is dobott a játékból "train exe...". Próbáltam újraszámoltatni vele, de ennek is "train exe..." lett mindig a vége. Akkor megpróbáltam átírni azt az egy adatot az MSTSMSZ-el. Elvileg elmentette, de nem tudok belépni ebbe az actba a szerkesztőbe. Ráadásul, újra be akartam tölteni a menetrendet az MSTSMSZ-be erre azt írja,ennek az actnak nincs menetrendje. Hogy tudnám megoldani, hogy ne kelljen az egész actot törölni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest