- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Köszönöm, hogy foglalkoztál, vele. Vannak segítőkész emberek, mindig is tudtam.
Nem figyeltem igazából erre, erre de tény, hogy furcsáltam, hogy folyamatosan hiba üziket küld ki arra is amit a supporton ínak. Lehet, hogy elgépeltem ezt, de többször is hibaüzüzett. Szóval úgy döntöttem, hogy megoldom erőből, mert volt fenn egy régebbi sql server, és nekem azt írta, hogy frissíti, de hát nem ment, szóval régi szerver le, új fel. Most fel is települt, bár még találkozom, érdekes hibákkal, de azt már inkább az én sql tudatlanságomnak tulajdonítom.
Szóval az eredeti próbléma megoldódott, most már csak a többi újat kell megoldanom. Dehát szoftvereknél ez már csak így van
Mégegyszer köszi a segítséget. -
chicken
senior tag
Hű bakker! Ez el van írva, te észrevetted? Csak nem ez volt a baj?
A cikkben ''SELECT owning_prinicipal_name, instance_pipe_name '' van a hármas lépésben, holott ez nyilván
''SELECT owning_principal_name, instance_pipe_name''
kéne legyen
na jó, nemtom, de a prinicipal az hibás. Itt egy magyarázósabb leírás: [link] -
Fecow
aktív tag
Köszönöm, tényleg beírhattam volna, de amikor kiírta a hibát és rákattintotam a súgóra, azt írta, hogy nincs erre vonatkozóan semmilyen infójuk, ezek szerint van csak nem tudnak róla.
Amit linkelsz az tényleg az én hibámra megoldás de az a helyzet, hogy nem segít rajtam.
Ugyan úgy előjön a hiba, ha lépésről lépésre azt csinálom amit ír az ms support.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest