- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSP-Bobb
csendes tag
válasz
pisti1234 #277 üzenetére
Hú de jó. Nemhogy a "normális" változatot kapjuk, de még procit is tudunk húzni
Azt hiszem előrendelem azonnal.
Akkkor most x3100 lesz benne? Mert az klasszisokkal jobb, mint a GMA915.Amúgy játékra is lehet használni (egy régebbi felháborodónak üzenem), hiszen az eeepc (701) is használható volt játékra, tehát WOW, Call of Duty, CS 1.6 (esetleg source), Max Payne 2, és hadd ne soroljam tovább.
Még mikor GMA915-öt hittem, hogy az lesz benne egy kcisit utánanéztem, hogy mégis hasznáható-e, és taasztalatok alapján a HL2-vel egy szintű játékok is futnak rajta. Persze aki Crysisozni szeretne, annak az MSI Wind helyett az MSI Gamer notiját ajánlom(350-500000ft).
Tehát játékosok is örülhetnek.Komolyan 100000forintért ajándék ár, XP-vel magyar bill-el és magyar garival. (tényleg böszme entert kapunk?)
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy hasonlítgattátok a Wind atomját az eee Cerkájához, és arra jutottatok, hogy az Atom valamivel erősebb. No ezt most úgy kell érteni, hogy az 1.6-os atom erősebb egy kicsit a 900-as Celeronnál, vagy Mhz/teljesítmény arányban?
És akkor végül mennyit is bír a 6 cellás akku? 5-6 órát bír terhelés alatt?
Ja és két magos lesz? -
p_adam
addikt
válasz
pisti1234 #231 üzenetére
ExpressCard/miniPCI Express szerintem nem nagyon lóg ki. Ennek a hiánya miatt biztos nem vennék új gépet és szerintem lassan ilyen beépített cucc terén a WiMAX lesz a sláger, nem ezek.
Így van, ez már nagyon elvárható de az azért megjegyezném hogy egy LinkSys külső wifi vevőt használok a régi géphez és sokkal hatékonyabb a vétele, sokkal gyorsabban és stabilabban megy vele a net, több beépített wifi-vel is összehasonlítottam.
-
Awalon
csendes tag
válasz
pisti1234 #223 üzenetére
Na ezért adok én hálát az égnek hogy a divatkényszerek mindig elkerülnek. A telómat telefonálásra használom, pici notit meg azért akarok mer a nagy nehéz. Egyszerű lélek vagyok.
Mióta láttam a windet, csak örülök hogy nem a 3x annyiba kerülő subok között kell nézelődnöm, mert ez is elég lesz.Plusz, töredelmesen bevallom a design is tetszikDe valószínűleg elég furán néznék, ha a vonaton munka közben azzal zavarnának meg hogy jujjdecuki notim van
Csak az lomboz le, hogy tényleg kompromisszum lesz a vásárlás akku tekintetében
De ha ilyen vagy jobb árakon lesznek, max egy év múlva lecserélem, ezzel meg boldog lesz valamelyik családtagom a sokbólAz az Acer One viszont nekem külsőre nem jön be, valahogy nem szeretem az ilyen fekete-fehér kombót.... de ízlések és pofonok. Legalább lesz választék.
-
HavocS
senior tag
válasz
pisti1234 #184 üzenetére
Egyszer valoban lehet egy hiany oldala, de peldaul az Asus kepes arra, hogy az azsiai es az amerikai ugyfeleinek nagyobb kapacitasu akkuval szallitsa az Eee 900 -as sorozatot, addik erre europai ugyfelei szamara nem hajlando.
+1 ok, amiért Asust soha többé. Annyira jó, hogy Európát mindenki leszarja...
-
Illető
tag
válasz
pisti1234 #158 üzenetére
Erre gondolsz, nyilván:
10.2" MSI Wind, akku nélkül: 950g
3-cellás akku: 175g
6-cellás akku: 325gHa ez igaz, akkor néhány g plusz felkerült rá a hivatalos specifikációhoz képest. (mondjuk a BT kártyának és a plusz memóriának is van valamennyi súlya, erről is lehet akár szó).
-
Zalaymate
senior tag
válasz
pisti1234 #153 üzenetére
Előbb vagy utóbb úgyis szállítanak majd 5200mAh-s akksis példányokat is, és én pedig egy ilyenre fogok beruházni. Pénzem még nincs, így időm az van!
Kivárom a nagyobb akksis darabokat.Meg így szerencsém lesz teszteket is olvasni róla és még talán az ára is mérséklődik egy kicsit idővel.
-
Illető
tag
válasz
pisti1234 #141 üzenetére
Ajánlom magamat...olvasásra...
Nem mondtam, hogy a Wind notebookban kétmagos processzor van, a #139-ben az asztali Windről beszélgettünk a kollégával.
Egyáltalán nem várunk csodát az Atomtól, nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy nem 256 bites titkosítást kell viszafejteni ezzel a géppel a földalattin ülve, hanem alapvető felhasználásra lesz nagyszerű.
A benchmarkok végleges megítélésével szerintem várjuk meg a kereskedelmi forgalomban lévő változatot, az már mérvadó lesz.
Azt sem mondta szerintem senki itt, hogy szarba gyalázza a 900 MHz-es Celeront az 1,6GHz-es Atom. Némileg gyorsabbnak tűnik, egyes dolgokban viszont elmarad a teljesítménye a konkurensétől. Azt feltételezem, hogy inkább a sebességérzetért felelős dolgokban lesz erősebb, tehát szubjektíve gördülékenyebbnek, következésképp gyorsabbnak fog tűnni használat közben a gép. Ha megérkezik, kiderül. Addig viszont... -
Illető
tag
válasz
pisti1234 #128 üzenetére
Pont a HT hozta a megváltást az asztali prociknál is, a mai általános felhasználás is eszetlenül sok multitaskingot igényel. (persze erre a C2D az igazi, sok memóriával).
A két maggal lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de arra utaltam, hogy pörgősebben fog majd sok kis feladatot végezni remélhetőleg, mint az eee, a felhasználói élményhez nem annyira az egy szálon nyújtott számítási teljesítmény fontos, hanem a párhuzamosság.
Már vannak kezdetleges teszteredmények is, azok alapján is kicsivel jobb az atom, pedig nem is teljes sebességen fut még, de majd úgyis meglátjuk hamarosan.
Nekem például nem annyira a szintetikus, superPI-féle eredmények számítanak, hanem az, hogy flottul fusson az a néhány program, amit használok majd rajta.
annyit hadd kötözködjek viszont, hogy a processzor hőt nem fogyaszt egyáltalán, viszont annál többet termel. Ellenkező esetben bunsen-égővel kellene alápirítani a jó Quadcore processzorunknak, hogy még nagyobb teljesítményt csiholjunk ki belőle... -
Illető
tag
válasz
pisti1234 #127 üzenetére
Ebben a fórumban is megtalálhatod a specifikációkat, 2,3 és 2,6 font rendre a kisebb és a nagyobb akkuval szerelt kivitel súlya. Ez viszont ~1,05kg és ~1,18kg, az meg nem vita tárgya.
Ajánlom viszont mindenki figyelmébe a Wikin látható táblázatot, odakerült egy megjegyzés: "Note: all initial models will be equiped with a 3 cell battery!" vagyis kezdetben minden kivitelt 3 cellás akkuval szállítanak. Ha ez igaz, akkor nyalják ki a Schengen, kénytelen leszek megvárni a nagyobb akkut.
Reméljük, mire itthon is kapni lehet, már felfut a termelése a hatcellásnak, és lesz azzal is. -
Illető
tag
válasz
pisti1234 #97 üzenetére
Ettől ne félj szerintem, a noti.hu adata hasra ütésen alapul, mivel egy hónapja legfeljebb a gyártótól kérdezhették volna meg az akku típusát, más forrásból nem derült ki, csak most, a napokban.
A 4400 tehát 5200, ebben majdnem biztos vagyok. A súlyt egyébként feltünteti az oldal, a nagyobb akkuval szerelt változatét hozza a 4400mAh adat alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest