Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Átalakító?
Kicsit elmentél rossz irányba, a telefonos nethez MODEM kell, ami meg mint már említették, nincs ebben a mininotiban. Mondjuk szerintem is felesleges lenne, akinek ilyen egyedi problémája van az megoldja usb-s modemmel.A másik témához: nyilván ez a méret nem arra van hogy otthon egész nap erről netezz. Akkor rádughatod szépen a nagymonitorra/billentyűzetre is, ha nincs másik géped. De 1-2-3 órákra nem hinném hogy nagyon fárasztó lenne mind képernyőméret mind billentyűzet szempontjából, ha pedig valahová mész akkor szinte bármibe belefér és igen kis kompromisszumot jelent.
Mondjuk egy belső HSDPA-val lenne nagyon ütős, de az egyelőre a drágább típusok kiváltsága, meg a külsők sem olyan nagyok végülis. -
Zalaymate
senior tag
Hát UTP csatlakozó van benne, de sima telefon dugó az nincs! Legalábbis én nem láttam a képeken!

De van wifi, bluetooth, és lan ! Szerintem több azért nem negyon kell.
Ha meg nincs wifi és feltétlenül szükséges az internet, akkor ott van a mobilod amit bluetooth-on vagy USB-n rákötsz és mehet a net!
-
p_adam
addikt
Szerintem nem, de embere válogatja. Bementünk a notebook.hu boltba hogy megnézzük a 10,6 colos Fujitsu P7230-at és Csajom szerint túl kicsi - sajnos. 12 colos notebook már tökéletes lenne neki, de azok duplaennyi árban vannak :-( Igaz Fujitsu-nak a felbontása is picit nagyobb ami nem segíti az olvashatóságot de sokkal többet nem tud a több mint négyszeres árért. Ennek ugyanannyi hely van széltében mint a legtöbb monitornak, csak görgetni kell többet. Legegyszerűbb élőben megnézni, szerintem például nem olyan kicsi és a 1024x600 felbontással 'éppen jó' lesz, de inkább nézd meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg ilyen bakit elkövetni már elég húzós lenne az MSI-től.