- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Az se lenne rossz, csak hát félek, hogy nagyon megdobná az árát! De ha 120K alatt marad azzal, akkor tuti, hogy nekem is egy olyan jöhet!
Az EEE PC vel is a legnagyobb bajom, hogy kicsi a kijelzője és kevés a hely.
Ha abból is jönne valami hasonló 64 gigás 10"-os kijelzős darab, akkor szinte döntésképtelenné válnék!
No majd meglássuk, nekem sajna december előtt nem fog összejönni, addigra gyűlik össze az ösztöndíj!
Addigra meg már lesz remélem bőven miben válagatni!
-
Awalon
csendes tag
De jó lenne ha gondolkodnál mielőtt mindenkit hülyének kiáltasz ki, akinek más a fontos mint neked...
Kezdjük azzal, hogy a wind (meg az eee) típusú gépeket az emberek zöme nem első gépnek veszi, vagyis nem azon akarunk játszani, filmet kódolni meg hd filmet nézni...mert azt megteszem az asztali gépen, amihez van hd monitor (meg duplamag és 4giga ram, meg 5.1 meg ezer csatlakozó ha akarom). Az umpc-t azért veszem, hogy bedobhassam a táskámba és vihessem magammal, netezhessek és dolgozhassak vele útközben ha szükséges (pl 3 órás vonatút). Vagy, képzeld, van olyan ember is, aki szinte kizárólag netezésre, szövegszerkesztésre használ egy gépet, neki minek a sokmag meg a felesleges sallangok, ha csak nem villogni akar hogy nekem ilyenem is van...sokszázezerért. Ő döntése...
Nekünk a fő követelmény: legyen kicsi, könnyű és bírja sokáig az aksi...mint ezt már előttem is mondták. A konfig meg tökéletesen elég a felsorolt feladatokra.
Én is néztem duplamagos, 2 gigás, másfél kilós 12 colos subokat 300ezer+-ért. Aztán mérlegeltem mire is használnám útközben. És jé, de hülye vagyok, arra jutottam, hogy amíg nem nyertem a lottón, addig simán megteszi nekem a harmadannyiba se kerülő, de ugyanúgy kicsikönnyű, gyengébb konfig. Ha meg Witchert akarok játszani, hát azt majd nem a vonaton, 10"-on ölbegéppel...Ez persze csak az én szerény véleményem.
Szerk: oks, ha az asztaliról beszéltetek az más, énis kérek elnézést
-
Zalaymate
senior tag
Hallod!
Nem értem, hogy min vagy kiakadva!
Egyrészt ne írj hülyeségeket! (DVD Combo hogy lenne már a Wind-ben???
)
Illetve Ez a gép neezésre, illetve Office munkákra alkalmas, rendkívül kompakt méretben és iszonyat sok akkuidővel!
Lássuk be lehet, hogy 100K-ból vehetnél DVD Combo-s nagyobb tárhelyű, gyorsabb gépet, de az lenne vagy 3 kiló és akkora, hogy külön laptoptáskában kéne hordanod és 1 év után tuti gerincferdülést okoz! Plusz ha használni akarod, akkor 1-1,5 óra után már kutathatsz konnektor után!
Ezzel szemben ez lesz 1,3 kilő, és akkora, hogy a bőr mappámba is belefér gond nélkül és egyész nap tudom használni 220 nélkül!
Azt majd meglátjuk, hogy a HD filmeket viszi e, de erre csak annyit tudok mondani, hogy nem értem 10"-on miért fontos a HD felbontás (
) ha meg TV-re, monitorra kötöd akkor meg amellett csak van valami DVD lejátszó, vagy másik gép ami tudja ezt.
Szerintem a DVD felbontás tökéletesen megfelel még egy bazi nagy plazma TV-n is, aki meg full HD-s plazma TV-t vesz az vegyen már mellé egy HD lejátszós DVD-t is! Úgyse fog összeomlani a költségvetése!
És a D-Sub-ról meg annyit, hogy fogsz egy átalakítót és rádugod. Ennyi. És az nem valami helyigényes cucc!
Szóval szerintem aki dolgozni akar meg netezni és néha néhány film, annak tökéletes ez a gép! Szerintem ennyi.
-
Illető
tag
Az asztali Wind is marhajó, remélem, nagyon olcsó lesz.
Az atom proci az alaplapba van integrálva, egyelőre szerintem nem fogják majd árusítani alkatrészként. Vagy miért nem veszel egy asztali Windet építés helyett?
Az eee is elviszi a 720p filmeket, szóval ez nem lesz gond szerintem itt sem. A srác még downgradeli is a gépét, de nem lassul a lejátszás akkor sem.
A kétmagos elég jó lesz, 8W fogyasztással, az csak asztaliban lesz egyelőre, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest