Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

Viszont lenne itt egy dolog, amit a múlt hét folyamán sikerült sajnos felffedeznem a kis gépünkkel kapcsolatban. Ugye szidtuk az 1000H-t, hogy csurog az akkuja.
    Hát a mienk (enyém) is.....

Két héttel ezelőtti kedden (vagy szerdán?) feltöltöttem tökig az akkut és nem volt szükségem a Wind-re egészen rá következő hét hétfőig. Na ekkor bekapcs után nézem, hogy 61 %-t ír ki.
    Mondom ennyire hülye nem lehetek, hogy közben nem emlékszem, hogy használtam volna (de ha igen, akkor is max 10 percet ~ 8-10 %), így elindult a gondolatmenet...

Azért előkerestem a megbontási engedélyes levelet (thx annak, aki elküldte azt amit ő kapott :R ) és a garipapírokat, illetve egy házitesztbe kezdtem:
    Teljes feltöltés, kikapcsolva 100 %-ig (hétfő délután), majd hagytam állni kedd este 11-ig. Na ekkor mutatott 95 %-t. Természetesen közben nem használtam, illetve amennyi kraftot a boot megeszik (ezt 1-1,5%-ra taksálom, mert utána leugrott 93-ra elég hamar) tehát 1,5 nap alatt 6 % merülés.
    Hagytam még 2 napig, ekkor megnézve 85%-n állt. Itt 84-ra esett boot után, vagyis napi átlag ~5 % merülés írható a számlájára.
    Ha azt veszem, hogy egy 10%-os használat és 5,5 nap alatt 27-28 %-os önkisülést ad az akku, akkor éppen kijön a 61 %-os töltöttség.

Ha valakinek lesz üres ideje, amikor nem használja, tegye már meg, hogy megnézi.

Kalapocska kolléga is megnézte és az ő esetében 3 nap alatt 89%-ra esett a töltés
    Mindenesetre ha romlik tovább, akkor irány Székesfehérvár :O

Új hozzászólás Aktív témák