- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Azért az durva hogy az 1,3GHz celeron és az 1,6GHz Sempron bőőőőven elhúznak az atom mellett. Azt reméltem legalább egy kicsit megközelíti a régebbi CoreDuo-k teljesítményét, de hogy még egy celeronét sem, az elég gáz. a VIA C7 procit legalább ott hagyja (még jó). Igaz, ez még mindig jobb mint az Asus 900as celeronjai vagy az AMD Geode procik, de akkor is gyenge
Számomra szerintem el is dőlt, hogy ennyi pénzt nem ér meg a wind.Továbbá ezt írja:
Why didn’t we run tests on playing HD? Well, first of all because computers using an Atom processor aren’t intended for that. Intel is targeting NetTops, which are computers intended for Web browsing, not for watching Blu-ray disks.Szóval bukta a nagyfelbontású filmek. nem mintha lenne hozzá Blu-ray olvasó, vagy egyáltalán bármi.
Egyetlen előnye a nagy üzemidő marad. Elvégre netezni, filmet nézni már egy AMD K6-2 350MHz gépen is tudtam anno régen.
Végső soron pedig azt a következtetést kell levonnom: Ez is drága mint az EEE pc
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest