Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor megdőlt meine hipotezis.
Gondoltam legalább aki ez után vesz windet, tudja, hogy melyiket "érdemes". A szó azért idézőjeles, mert még így is nagyon megéri cakkom pakk.
Gondolatmenet foly köv: 6 cellás akkut a korábbi akkuk alapján nem túl nagy felárért vehetünk majd hozzá (12-14 körül tippelem), hogy teljesen rózsaszín legyen a világ, de én szvsz megelégszem majd ezzel is.
A legújabb nagyobb vinyósítás meg szerintem nem túl nagy előrelépés. 80vs 160 giga majdnem egykutya a mai világban. Legalábbis én melóra ugyanúgy elférek mindkettőn, szórakozásra pedig ugyanúgy egyiken sem.
Sajnos enm hiszem, hogy a többi jóárúsítaná majd a korábbi modellt, az u90 úgy ahogy van hülyeség, főleg ugyanekkora házban (kb 904HD, ma láttam médiában, hát elég gyomorforgatóan néz ki)A továbbiakban nem tudom merre halad a fejlesztés, de nem hiszem, hogy a kategória megtartása mellett józan ésszel lehet még sokat tolni rajta.
Amik változhatnak: dizájn (csillivilli ledek, lásd Lenovo újabb padjai)véknyabb lehet
új színek
mégnagyobb vinyó (ár nő), duplamag (ár és fogyasztás is)
akkuból már a 6 cellás is kilóg
11"-es kijelző még belefér, de sérülékeny lenne a fedlap szélén
portok, n wifi, ujjlenyomatscanDe túl nagy dobást nem tudok elképzelni, így remélem jól jártunk vele hosszú távon is.
Scroll meg idegesített, de már kezdek lenyugodni, mert szépen megy, csendben, hűvösen (mondjuk és még hűvösebbre számoltam, de nem is volt még igazi kazán notim)
Kijelző szép, akku tényleg sovánka, de kicsi a töltő is legalább.
Asszem én veszek majd hozzá egy töltő és dugalj közötti kábelt, az egyiket otthonra, a másikat a laborban hagyom, így csak a töltőt kell viszegetni, az pedig valóban nem nagy. Akkuból is lehet, hogy 3 cellást, ha jóval olcsóbb (esetleg nem sokat használt) mint a nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest