- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Az egyetlen vélemény az a chilei gyorsteszt volt amire ráakadtam tegnap :-)
itt olvashatóSzerintem egyértelműen jobb mint az eee, viszont hamarosan jönnek konkurensek jópáran és akkor lesz még miből válogatni árverseny meg miegymás de most egyértelműen ez lesz majd a legjobb vétel. Persze az alapmodellre gondolok, a 6 cellás akksi, +fél giga ram, bluetooth és windows xp együttes felára aligha éri meg azoknak akik egy ilyen olcsó laptopot keresnek de az alapmodellt illetően beigazolódnak a jóslatok az árra akkor simán rámondanám már most is, hogy kitűnő vétel. (Ha valamibe belekötnék az az, hogy a webcam se létszükséglet sokaknak) Persze ha ez igaz, akkor hozzájutni se lesz könnyű. Főleg akkor ha beigazolódnak a sejtések arról hogy az Intel Atom gyártása egyelőre csak korlátozott darabszámban lehetséges.
Nem tudom másnak mi a véleménye de a képek alapján (ha nem a feketét nézzük) a design eléggé csajosnak tűnik - a csajom szerint is akinek tulajdonképpen ezt kinéztem és ezért tudok róla mindent amit tudni lehet :-) Elég csak a 'takaróra' ránézni

Remélem hamarosan valami újdonsággal is szolgálhatok. Itt egy link pár gyári képről dobozban meg ilyesmik:
[link]
Ez pedig egy interjú pár új gyári képpel:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Asus Rog Strix G513RS-HF035
- LAPTOP TÖLTŐK: DELL, HP, LENOVO, / usb C, Center pin /
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest