- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
A Core 2 Quad Q9450-em Asus Silent Kinght II hűtővel(maxon járatva) sehogy sem megy 3.2Ghz-nél feljebbi. A porci még 1,37v-nál is meghal 3.4 Ghz-en amikor a vista betöltődne.A ramokat teljesen visszatettem, azok kilőve.Tudom, hogy az MSI nagyon antituning lap de ennyire? Ha valakinek van ilyen lapja meg procia és tudan valami tanácsot adni azt megköszönném.
Nekem idáig csak AMD-s proci és nforce-os alaplapjaim voltak, ez meg most tűz és víz.Teszek fel egy képet, nagyjából azok a beállítások szerepelnek a hozzáadott programban ami a biosban is.Hátha valaki tud valami korszakalkotót mondani a beállításokkal kapcsolatban.
[MSI P45 NEO2-FR]
Igazádniból nekem a feszültség beállításokkal lesz a baj, csak az gond, hogy nem tudom minek mennyi kéne.Az 1600fsb-t nem igazán tudom áttőrni,
[Beállítás Tipp]Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest