- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
A Core 2 Quad Q9450-em Asus Silent Kinght II hűtővel(maxon járatva) sehogy sem megy 3.2Ghz-nél feljebbi. A porci még 1,37v-nál is meghal 3.4 Ghz-en amikor a vista betöltődne.A ramokat teljesen visszatettem, azok kilőve.Tudom, hogy az MSI nagyon antituning lap de ennyire? Ha valakinek van ilyen lapja meg procia és tudan valami tanácsot adni azt megköszönném.
Nekem idáig csak AMD-s proci és nforce-os alaplapjaim voltak, ez meg most tűz és víz.Teszek fel egy képet, nagyjából azok a beállítások szerepelnek a hozzáadott programban ami a biosban is.Hátha valaki tud valami korszakalkotót mondani a beállításokkal kapcsolatban.
[MSI P45 NEO2-FR]
Igazádniból nekem a feszültség beállításokkal lesz a baj, csak az gond, hogy nem tudom minek mennyi kéne.Az 1600fsb-t nem igazán tudom áttőrni,
[Beállítás Tipp]Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment . -
Cool Face
aktív tag
MSI P45 NEO2-FR lapm van.Nekem max 1600 FSB Core 2 Quad Q9450-el.Az 1600-as fsb-t lehetetlen áttörni, már mindent csináltam annyi áramot adtam neki ammenyit csak lehetett, persze csak fokozatosan, memóriát viszzapakolva, de ez vicc, hogy ennyit tudjon!
Ezekkel a beállításokkal se mentem semmire.
A kisebbik gondom az, hogy nem igazán tudom beállítani a hangerőzabályzót, túlhalk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest