- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
A Core 2 Quad Q9450-em Asus Silent Kinght II hűtővel(maxon járatva) sehogy sem megy 3.2Ghz-nél feljebbi. A porci még 1,37v-nál is meghal 3.4 Ghz-en amikor a vista betöltődne.A ramokat teljesen visszatettem, azok kilőve.Tudom, hogy az MSI nagyon antituning lap de ennyire? Ha valakinek van ilyen lapja meg procia és tudan valami tanácsot adni azt megköszönném.
Nekem idáig csak AMD-s proci és nforce-os alaplapjaim voltak, ez meg most tűz és víz.Teszek fel egy képet, nagyjából azok a beállítások szerepelnek a hozzáadott programban ami a biosban is.Hátha valaki tud valami korszakalkotót mondani a beállításokkal kapcsolatban.
[MSI P45 NEO2-FR]
Igazádniból nekem a feszültség beállításokkal lesz a baj, csak az gond, hogy nem tudom minek mennyi kéne.Az 1600fsb-t nem igazán tudom áttőrni,
[Beállítás Tipp]Itt találtam beállításokat, de nem tudom mennyire hajtották túl, 500 FSB-t simán ment . -
Cool Face
aktív tag
MSI P45 NEO2-FR lapm van.Nekem max 1600 FSB Core 2 Quad Q9450-el.Az 1600-as fsb-t lehetetlen áttörni, már mindent csináltam annyi áramot adtam neki ammenyit csak lehetett, persze csak fokozatosan, memóriát viszzapakolva, de ez vicc, hogy ennyit tudjon!
Ezekkel a beállításokkal se mentem semmire.
A kisebbik gondom az, hogy nem igazán tudom beállítani a hangerőzabályzót, túlhalk
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest