- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
white87
csendes tag
Most töröltem egy játékot Commanderből a CPU kihasználtság 80% és a Core felment 70C fokra.
-
white87
csendes tag
Én speedfan progiban szoktam figyelni a hőmérsékletet és ott bekapcsolás után HD0:39C
Temp1:35C Core: 48-50C. 1 óra után ha persze csinálok is valamit a gépen pl. videót nézek vagy valami a Core: 52-60C fok között mozog. Ha pedig valami komolyabb grafikájú játékot indítok akkor 10 perc után lekapcsol. És ha visszakapcsolom a Temp1:90C és a Core pedig csökken. Utána olvastam, hogy az se mindegy milyen pasztát használok és melyikből mennyit. Most valamilyen ezüst kolloidossal kentem be és elég sokat adtam a procinak is meg a vga nak is.Az nem lehetséges,hogy valahol a gép van beállítva hogy max. teljesítményen menjen és azt nem bírja? -
white87
csendes tag
Hello!
Az én problémámra nem tudnátok valami tippet adni, mert eléggé zavar a dolog? Fentebb leírtam a hibát, légyszi valaki segítsen! Előre is köszönöm!
-
white87
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Jó ideje van egy msi gx610-em a problémám az, hogy a gép játék közben 20 perc után túlmelegszik és leáll. Régebben kerepelt a ventilátor elvittem szervizbe és 4hét után megcsinálták, de úgy kaptam vissza, hogy nem kenték be hűtőpasztával a gépet és állandóan leállt túlmelegedéssel. Ezért írtam erre a fórumra és azt javasolták, hogy szedjem szét és kenjem be én, megcsináltam és körülbelül fél évig jó volt. Néhány napja megint előjött a probléma ezért megint szétszedtem kitisztítottam és a már megszokott módon jól bekentem, mint a vga-t mint a procit, de a probléma nem oldódott meg. Más ötletem nagyon nincs, hogy mit is kezdjek a géppel. Gondolkodtam a hűtőpadon, bár nem hiszem, hogy az sokat segítene a problémán. Légy szíves mondjatok valami tippet! -
white87
csendes tag
Hello Srácok!
Olyan problémám lenne, hogy a gépem(MSI GX610PX-059) ventilátor cserén volt szervizbe, mert csúnyán kerepelt. 4 hetet vártam a cserére. Hazahoztam gondoltam megnézem milyen a hőfok. Hát az állam leesett mikor megnéztem everestbe és bekapcsolás után 84 fokos volt a proci. Nem tudtam mire vélni a dolgot azt hittem rossz a program. Elindítottam egy játékot és 10perc után a gép újraindult. Más játékokat is megnéztem aminek nem akkora a gépigénye de azok se bírták sokáig. Tudnátok valami tippet mondani, hogy mi az ördögöt csináljak most hogy 4 hetes szerviz után a gép nem javult sőt rosszabb lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest