- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
válasz
N.E.R.O. #12269 üzenetére
De lehet, sőt, egy csomó másik lejétszó is támogatja (pl. VLC és KMP), aktiválni kell őket a beállításknál, a Global Hotkeys menüpontban (magyarul nem tudom hogy van, a második menüpont). Ott enable 'default multimedia key support', mégegy 'enabled', menj le a parancsok aljához és ott mutatnia kéne hogy pl Playback: Play/Pause hoz a te Play/Pause gombod van hozzárendelve, és ugyanígy a többivel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
N.E.R.O. #12167 üzenetére
Ej de tudlak irigyelni
én is ilyet akartam, csak közben meggondoltam magam és maradok az asztali mellett. Abból lesz egy corei7-es rendszer aztán no problem
De nagyon sokáig szerettem volna váltani egy ilyenreEgyébként megjelent a nagy tesó is GT729 néven itt cikkeznek róla bővebben. Ez már DDR3-as memóriával van szerelve, de a VGA az ugyan az. Csak amikor megláttam az árát kemény 3699 dollár
hát mondom ... azt
Ehhez képest a leendő Corei7-es rendszerem is bagó lesz
-
ludsimon
veterán
válasz
N.E.R.O. #12167 üzenetére
Nagyon jó választás volt!
Nagy álmom egy ilyen laptop.
Az a 70-80 fok nagyon sok. Szerezz be alá egy jó hűtőpadot, mert nem fogja sokáig bírni ha ennyire melegszik.
Köszi, hogy leírtad.
Igazából valódi, igazi gamer laptop nem létezik csak asztaliba.
De nem is arra találták ki a laptopot, hogy játszunk rajta. De megmondom őszintén, nekem lenne annyi pénzem szívesen megrendelném Amerikából (ebay). -
ludsimon
veterán
válasz
N.E.R.O. #11316 üzenetére
Igazán jó laptopot választottál. Ez a jelenlegi MSi-k közül a legjobb.
Személyes tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban, nézegettem én is és 340k-ért meg teljesen jó.Én mondjuk sajnálnék egy "gamer" laptopra kiadni 340k-t, akkor inkább asztaliból egy fullos GAMER-t. Mert azért valljuk be, játszani egy laptopon akkor se lehet a mai játékokkal full garafikán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest