- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tpmportal #13088 üzenetére
Ez a tapipad kérdés érdekes. Nekem már 1 nap után is megkopott, egy héten belül lett egy egerem, de ennyi idő alatt végképp olyan lett. Érdekes.
Nem zavar, még csak nem is ronda, de lehetne mindenhol olyan. Majd körbetapizom.
Az én GT735-öm 1920x1200-as felbontással van. Ebben az országba be sem jött ilyen, csak a kisebb. -
B.Tamas
csendes tag
válasz
tpmportal #11886 üzenetére
maga az smc nem fut rendesen win 7 alatt, DE a gombok müködnek igy is.. értsd latod hogy felvillan a led... a turbo muködik az audio vezerlöket is hozzá lehet rendelni a lejatszokhoz, egyedül az eco-t nem tudtam mukodesre birni, de az se lehet hibas mert bootolas közben azt is be lehet kapcsolni csak a win 7 kiszedi mikor bebootol
Jah igen, lefagyás -> power gomb nyomása 5 másodpercig a leghumánusabb
-
tpmportal
tag
válasz
tpmportal #11885 üzenetére
Illetve először érdemes lenne szerintem megnézni hogy más oprendszer alatt megy-e rendesen, és csak az SCM nem akar neked menni Win7 alatt. Ha mondjuk Vista vagy XP alatt se megy, akkor gondolom maga az érintőpanel a hibás, és visszaküldős.
Lehet hogy ez alapvető, és bocsánat hogyha máshol meg tudnám találni, de hogy tudom szerkeszteni az előző posztomat, ha eltűnt a szöveg felől a szerkesztés gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest