- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
tibibi #14826 üzenetére
Elvileg garis még fél hónapig, de már nincs meg a garipapírja(nemrészletezemmiért), meg amúgy is egyszer elestem bicajjal mikor a hátamon volt a lapi, és megsérült a burkolata. Mondjuk mákom volt mert másfél éve történt a baleset, de semmi baja nem lett a gépnek.
Egyébként én is valami ilyesmire tippelek, de amíg nincs annyira komoly baja nem kockáztatnám meg hogy én rontom el végleg.
Reménykedtem, hogy másnál is előfordult és tud rá valamit.
Még annyit hozzátennék, hogy néha azt is csinálja, hogy mikor újraindítom vagy bekapcsolom akkor a monitor nem kapcsolódik be, gondolom valahol valamielakad indulásnál és ki-be kell kapcsolnom hogy rendesen elinduljon. De ezt tényleg nem mindig csinálja, de elég furcsa.
-
válasz
tibibi #14810 üzenetére
gratula!
a két mag hőmérsékletének az eltérése bizonyos határon belül normális, hiszen nem mindig egyformán van terhelve a két mag! ha jelentős eltérés mutatkozik, akkor az esetlegesen amiatt is lehet, hogy ferdén került fel a hűtő, vagy nem egyenletes a pasztázás, de reméljük esetedben nem ilyesmiről van szó!
-
válasz
tibibi #14791 üzenetére
igen, jó bele! szerintem érdemes!
littleNorbi; ha nem is kimondottan gamer széria, azért bizonyos kereteken belül nem rossz játékra sem! amit érdemes kipróbálni; illesztők frissítése - ne azokkal használd, amit például a win 7 alapban ad, hanem a gyártó általd adottakat! -, beállítások ellenőrzése és/vagy finomítása, takarékos mód kilövése/megfelelő beállítása!
-
Vyndree
őstag
válasz
tibibi #13879 üzenetére
Szerintem megcsinálják, de munkadíjat kérni fognak. Hívd fel a szervizt, hátha tudnak információt adni erről.
Más típusnál, ha nem megfelelő nyelvű a billentyűzeted, akkor a honlapjukon, a laptopod alján látható Sercice Tag-ot bepötyögve tudsz rendelni olyat, amilyet szeretnél. Természetesen a gép életében csak egyszer ingyenes, de mégis elegánsabb mint az Albacomp szervize... -
Coolmat
őstag
válasz
tibibi #13854 üzenetére
Szia!
Gyárilag volt rajta Win7, vagy te telepítetted külön az elsőt? Ha gyárilag volt rajta, akkor próbáld meg előcsalogatni a rejtett partícióról a telepítőjét (a gép indulásánál valamilyen billentyűkombinációt kell nyomnod, olvasd el a használati utasítást ezügyben, valószínűleg recovery néven fog benne szerepelni). Ha lehet törölj le minden partíciót a rejtetten kívűl, és ne gyors formázással hozz létre egy újat a rendszernek, már ha engedi a win7 telepítője ezeket beállítani. Ha ez sem segít, akkor próbálkozhatsz a BIOS defaultra állításával, vagy frissítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus Rog Strix G16
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest