- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
üdv!
szal én is M670-es tulaj vok és nekem sikerült belőni a gépet szoftveresen, ''tökéletesen'' fut, egy dolgot leszámítva, hogy nem megy fel a gyári , sem a ketöltött nyomtató driverm (HP Deskjet 3920)viszont utólag ezt is sikerült kikerülnöm, mert fogtam és a vezérlőpult/hardver/eszközkezelőél megadtam honnan tudja frissíteni a rivert. és láss csodát működött. csak a gyári faszságok nem mentek fel mint pl a frissítés...stb.. amire nincs is szükségem. ezenkívül télleg tökéletesen működik a kicsike
egydül a melegedsével, akkuval és a kijelzőjével nem vagyok kibékülve, de hát ez van. ha az ember notit vesz valahol mindig kompromisszumot kell kötnie, legyen ez kijelző, vga, ram, hadd, proci, stb.., jah és a legfontosabb ezek közül kinek mi a fontos, elsőleges!?
én látatlanban vettem ezt a gépet, mert sehol nem tudtam megnézni a környezetemben, pestre meg nem akartam menni, mert tul macerás lett volna. ezért kinéztem magamnak és megrenedeltem ennyi... most pedig boldog vagyok, mert imádom ezen negatívumokal gyütt ismár régóta akartam notit és most összejöötttttttt
-
\m/
csendes tag
Kosz FefeeX, megnyugtattal, majd probalkozom mas gepek kozott is. Teny h ennyi penzert a NFS Carbon jo adalek (bar nekem az Op Flashpoint kell hogy menjen, meg a Neverwinter Nights 1, mind a ketto gyonyoruen fut
No igen, csak a lenyeg maradt ki az elozo postombol: M670 tulajok, ha mar belottetek a gepet, minden drivert pontos verzioszammal (ha van kedvetek, linkkel) irjatok le!
Kosz! -
FefeeX
veterán
csipszetes videoval NFS... hm...
Én örülnék hogy egyáltalán fut... Ez is eredmény...
Szerintem a csipszet tulmelexik, és azért fagy ki, ezzel nem tudsz mit csinálni...
Hálókártya meg tuti nem ebben rossz, hanem a másik géped küldi lassan az infót.
Játék közben meg most nem igazán értettem miről beszélsz, de a másolás nekem 2 gép közt majdnem teljesen megáll, ha játszom közben...
Ezt még akkor észleltem, mikor nem volt notim, de gépeim vannak...és gondoltam WoW-ozok míg átrakja a 40 gigát... Hát, 2 óra mulva meguntam, azt hittem már átmásolt mindent... Nah persze... 20%-ot...
-
Nutszeru
csendes tag
Van.
Most lusta vagyok előbányászni a könyvét, de a letölthető manual-jában a 48. oldalon találhatók az Fn Gombok. Különösen lustáknak:
Fn + F2 : Kapcsolás az LCD/Külső/Minkettő kijelző között
Fn + F3 : Touchpad tiltás/engedélyezés
Fn + F4 : Fényerő le
Fn + F5 : Fényerő fel
Fn + F6, F10,F11 : Semmi (Lehet hogy van valami rejtett funkció.)
Fn + F7 : Hangerő le
Fn + F8 : Hangerő fel
Fn + F9 : Mute
Fn + F12 : Suspend mód
A touchpad gombja nélkül is lehet a ''húz és viddett'' használni. A ''duplaklikk'' második klikkjénél az ujjat nem kell felemelni, és az objektum már mozgatható is.
Nem dokumentált, de nállam működő touchpad funkció: ha egyszerre két ujjat raksz rá, a nemlétező középső gombnak felel meg.
Amúgy szerintem az m670x a(z egyik) legjobb ár/teljesítményrátájú sulinetes laptop, persze kinek a pap kinek a papné. (174.234,-Ft). Egyetlen szépséghibája az enyémnek sajnos; hogy a bal alsó régiójában egy subpixelhiba van. (Kék szín nem tudja magát vissazfogni.)
Aki pedig nem az MSI által cd-re felrakott nvidia csomagot rakja fel, simán tudja használni az nvidia ethernet csomagját is, tűzfallal mindennel. (Nekem nem annyira jött be, és több memóriát is eszik mint a Kerio.)
Hirtelen ennyi a tapasztalatom; ha valamit még felfedezek, beszámolok rólla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged