- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Szia! Nekem ilyen gépem van. Tökéletesen megvagyok vele elégedve. A melegedés nem vészes (egyedül a vinyó melegszik egy kicsit), szerintem tökéletesen lehet vele dolgozni. Reggel 8 óta megy a gép, és most a hőmérséklet: Proci 46 fokos (magonként 39 fok), GPU 55 fokos, vinyó 37 fokos.
Játék idején a ventik felkapcsolnak, akkor tényleg van hangja.A játékok elmennek normális felbontásban, de mondjuk ez érdekel már a legkevésbé rajta.
A noti szerintem ugyanolyan fekete, mint a másik. És gyüjti rendesen az ujjlenyomatot. De adnak hozzá egy törlpkendőt is, azzal szépen le lehet tisztitani. És ajándék táska illetve egér is van hozzá.
Vista van rajta, szépen felismert mindent. Kamerával sem volt semmilyen problémám.Én ajánlani tudom. Jó árban van a 17"-os notik között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest