- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Informátor
csendes tag
Természetesen garos csere. Ne törődj vele, ha valaki kötekedne és netán fizetősnek veszik fel, a szervizes úgyis átrakja garosra.
Ez sajnos ilyen törős széria, pont belenyúltál. Ez alapján hülyeség általánosítani.
Sokat segít egyébként a törésmegelőzésben, ha pontosan középen emeled a fedelet nyitáskor.
Ami ezt nehezíti, az a forgatható kameraMég ne add le, hétfőn megnézem, jött-e a típushoz fedlap (ugyanis elfogyott).
-
törölt tag
A zsanér valóban nagyon szoros nálam is, ez valami MSI hülyeség lehet...az elején még örültem is neki, hogy hú de masszív, de aztán rájöttem hogy inkább óvatosan kell nyitogatni. Kb egy ezresbe biztos bele kerülne hogy erősebb műanyag legyen a zsanérnál/csavarnál, ez van.
-
fravik
tag
hello!
Mindenképpen vidd el szervízbe még a gari idő lejárta előtt!! Hasonló problémám volt, most kaptam meg a laptopomat (szintén M655x)! Alig egy hét volt!!! Alkatrész van most az Albacomp-nál rendesen!
Először ajánlom, hogy írj nekik egy e-mailt, hogy ilyen problémád van, esetleg mellékelj egy fotót! Velem szórakoztak, hogy márpedig csak fizetősen veszik be! Én meg megmutattam az e-mail-t, amit a kollégája írt vissza (amiben visszaigazolta, hogy megoldható garanciálisan a probléma)! Hivatkozz rá, hogy úgy tudod, hogy az MSI garanciálisan cseréli a zsanértörött gépek fedlapját!! (ez természetesen igaz!!)sok sikert!! ha kérdésed van, írj pm-et!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iOS alkalmazások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest