- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
fezsoo #13195 üzenetére
Én a következőképp csináltam:
Virtual Floppy Drive
és
HP Usb Storage Format Tool
kell hozzá.
A Virtual F.D letöltése és kicsomagolása után a vfdwin elindításával létre kell hozni egy virtuális kislemez meghajtót. Ezt a Drive fülön, az Install, majd Start gombokkal tudod elintézni. Ezután a Drive 0 fül alatt a Drive Letter résznél a Change gombbal kiválaszthatsz pl. egy "A" meghajtót. Ezután lentebb az Open/Create gombra menve feljön egy ablak, ott válaszd ki a Media Type-nál a 3,5" 1,44 MB lemezméretet, majd menj a Create gombra. Ezután a Windows elvileg látni fog egy kislemez meghajtót, benne egy üres lemezzel. Sajátgépben, vagy valamilyen fájlkezelővel a lemezcímkén jobb klikk, és Format lehetőség. A felugró ablakban alul ki kell pipálni, hogy "Create an MS-DOS startup disk"., majd Start. Ha kész, és megnézed a tartalmat, lesz rajta jópár fájl.
Ha ez megvan, akkor jön a HP USB Storage Format Tool. Telepítés után elindítva, amennyiben be van dugva a pendrive, automatikusan felismeri és mutatja a felső mezőben.
Alatta, a File System-et át kell tenni FAT32 -re. Ekkor engedélyezetté válik az alsó részben a "Create a DOS startup disk", ezt kell kiválasztani. Az "using DOS system files located at" mezőjébe pedig az A: meghajtót kell kiválasztani. Ezután Start gomb, és kész is. Ha jól csináltad, IO.sys, MSDOS.sys, és Command.com fájlok lesznek a pendrive-on. Ezt követően ki kell a pendrive-ra csomagolni a BIOS .zip fájl tartalmát, és újraindítás után elvileg mennie kell.Liteonka: az véletlen nem 32 bit és 64 bit akar lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged