Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodahckr
csendes tag
Üdv.
(Nem tom jó helyreírok-e)
van egy MSI gt780 dx laptopom. intel i7 2670qm cpu-val és egy gtx 560m vga-val. a laptopon win 8.1 van.
a problémám az hogy az intel hd graphics drivert nem tudom felrakni, de a grafikus vezérőt sem látja a win.
az aidában az van odairva h letiltva, pedig még a biosban sem lehet piszkálni. az nvidia vga tökéletesen működik, de ha van hd graphics akkor már működjön az is.
ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm. -
Plasticbomb
addikt
Az MSI GX széria frissítéséről nincs semmi hír? (AMD alapú gépben gyakorlatilag csak az MSInek van jobb alternatívája dedikált gpuval. Másnal csak olyat találtam, ahol APU van, de dedikált VGA nincs, Vagy intel proci radeon VGA.)
-
mr.krizsi.69
tag
MSI CR61-2M Laptopba alaplapot nem tudjátok hol lehet szerezni???
Válaszokat előre is köszi.......
Alaplap javítással már próbálkoztam pár szervizben

-
-Alvin-
tag
válasz
bprubin
üzenetére
Nah nyomják már az új modeleket:
MSI GT72-2QE16H11 Notebook i7-5700HQ 1TB 128GB SSD GTX980M 4GB Full HD 16 GB DDR3L-1600 SO-DIMM Windows 8.1 NVIDIA® G-SYNC™ USB 3.1 x2 + USB 3.0 x4 Wireless LAN Killer N 1525 802.11 ac/a/b/g/n
[link]600e körül már nem lesz rossz ez, pláne ha ennyiért még belepakolnak 1-2 hónap múlva még+ 128gb ssd m2est
Kérdés h asus g751 ára hogyan fog alakulni, mármint a gsynces model. Ha hasonló árban indul inkább msi a jobb választás szrtem.
-
-Alvin-
tag
Erről vkinek vmi infó mikor lesz kapható? MSI GT72-2QE16H11
[link] -
Riska.91
tag
sziasztok.nem rég vettem egy msi ge60 laptopot. nagyon meg vagyok vele elégedve de a hangerővel gondok vannak. arra gondolok hogy elég gyengécske a hangerő. az alap driver van fennt. van valami más driver amivel plus hangerőt lehet kicsikarni belőle?
-
TomMusic
őstag
Köszi a válaszokat!

-
Asycid
tag
válasz
domiromm
üzenetére
Köszönöm a választ. Mondjuk innentől kapnak egy kiskaput, és bármilyen hibára rávághatják, hogy az bizony a hibás RAM vagy SSD miatt történt, szóval csak azon múlik, hogy mennyire tisztességes cég. Mindenesetre megéri a kockázatot nekem is, mert eddig SSD + HDD volt a régi laposomban, és rohadt lassú a csak HDD megoldás utána

-
domiromm
tag
válasz
Asycid
üzenetére
Ezt írták:
Amennyiben a későbbiekben a készüléke meghibásodik - és a hibát nem a bővítményként beépített memória illetve SSD adattároló okozza – a javítását garanciálisan végezzük.
Kérjük, ezt a válaszlevelet nyomtassa ki, és a garanciaidő végéig őrizze meg és a készülék szervizbe küldésekor pedig a garanciát igazoló dokumentummal együtt kérjük beküldeni. -
Asycid
tag
Csak egy érdekesség, hátha más is gondolkodott már MSI laptop bővítésén:
Írtam az Albacompnak (ők az itthoni hivatalos MSI garanciaügyintézők) az ügyben, hogy a garancia megszűnik-e, ha memóriát akarok bővíteni, vagy akár egy SSD-t akarok a gépbe varázsolni (az egyik csavaron található garanciamatrica miatt). Ez a válasz jött:Cégünk tud Önnek megbontási kérelmet adni, amihez szükségünk van a készülék szériaszámára! A megbontási kérelem alapján a garanciája megmarad a készüléknek.
Az üzletünk nyitva van, működik itt Fehérváron, hétfőtől péntekig 8-17 óra között!
Ha szeretné hogy mi csináljuk és mi szerezzük be a memóriát és SSD-t akkor az is kivitelezhető. De a megbontási engedély megadása után akár Ön is megcsinálhatja!Szerintem nem rossz hozzáállás

-
EkSYS
senior tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Szia !
Nekem pont ilyen van. Ha kicsit vissza nézel ott megtalálod a véleményem bővebben.
Röviden, jó gép, erős, kicsit zörög a tapipadja (de ezt mondjuk a la.t.szal.n-os hülyék nem gondolták hibának - szóval ne ott vedd.) A tapipadot ott helyben próbáld ki és nyomkodd meg jól mert csak akkor jön ki a zörgése.
Minden más rendben van a géppel. Akksival kb 2.5-3 órát lehet vele óvatosan elkrúzolni.
SSD-t javaslom bele alapból.
üdv
b -
TomMusic
őstag
Hali!
Egy ismerősöm akar venni valami brutál laptopot, nem játékra, hanem csak hogy egy jó darabig biztosan ne kelljen lecserélni. Ár/érték arányban az MSI GE60 Apache-ot néztem ki: [link]
Van valakinek véleménye erről a gépről?
Előre is köszönöm! -
mr.krizsi.69
tag
MSI CR61-2M laptophoz keresek alaplapot sajna nem nagyon bírtam a tákában a hordozást..... Lehet h beszerzek 1 apachot... De még meglátom....
-
Asycid
tag
Végre megjött a MSI GP60 2PF Leopard Pro-662XHU lapos!!
Csak épp nem kapcsol be (kék-sárgán véletlenszeűn váltakozó power gomb, se kép se semmi, venti pörög). Nem indul épp jól az MSI-vel való viszonyom, pláne hogy most küldhetem vissza... -
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Ha Valakinek van hibás CR630 vagy VR601 notija az írjon rám! Igazából VR601 esetén egy teljes külső burkolatot keresek CR630 esetén csak LCD fedlap és keret kellene! Köszönöm!
-
Asycid
tag
Kissé kihaltnak tűnik ez az elfórum, de mivel mindenhonnan kifogytak már az MSI GP60 2PF Leopard Pro-662XHU típusok, ezért ki va zárva, hogy másnak ne lenne itt. Na ezeknek az embereknek tenném fel a kérdést, hogy honnan lehet ehhez a típushoz BIOS frissítést letölteni? Mert az MSI honlapján természetesen nem szerepel ez a típus. Szóval segítség!

-
HCsaba87
tag
Sziasztok! Fehérváron hol van msi szerviz? Másik kérdsem van egy msi ge60 2pf apache pro laptopom.
Kérdésem az, hogy intágrált lehet benne a vga? vagy dedikált? Másik kérdés a gtx 860m 2gb és a gtx 860m 4 gb os verzió között nagy a külömbség? köszönöm a válaszotok előre is -
steve24
aktív tag
Sziasztok.
Van egy MSI GX6200 notebook-om.
Utóbbi időben leállt randomszerüen, gondoltam tisztitani kellene a hűtőt, ezért kivettem a kompett hűtőt, a hővezető paszta már kemény volt így újra pasztáztam+ kipucoltam a hűtőt, megolajoztam a ventilátort, volt benne cica rendesen, Összaraktam. azóta nem állt le, de kiváncsi voltam hogy kb mik lehetnek a hőmérsékletek, letöltöttem egy programot speedfan
GPU:56c
HDD:35c
Core1:42
Core2:42
Gpu mellett egy tűzláng van.
Leírná valaki hogy meddig jók még az értékek?
nekem úgy rémlk hogy a gpu az lehet elég magas is.
de lehet rosszúl tudom.
Köszönöm a válaszokat előre is!
István -
feket663
tag
Ha számít valamit az én tapasztalatom, leírom: A gyári HDD-t cseréltettem ki a gépemben egy SSD-re, elvittem a székesfehérvári központba, természetesen előzetes egyeztetés után, kicserélték, aztán még BIOST is kellett frissíteniük, szépen összerakták, aztán a kezembe nyomták a gépet, és nem került semmibe sem...
-
AlienM
tag
Sziasztok,
Van egy MSI GX610-es laptopom. Több évig megfelelően működött, aztán egyszer csak nem kapcsolt be. A ledek világítanak, kép, hang nincs, bootolásig se jut el. A ventilátor pörög, más életjel nincs. Próbáltam akkuval, anélkül, semmi.
Találkozott már ilyen problémával valaki?
Előre is köszönöm. -
xpeke
csendes tag
Hello,
Valakinek van tapasztalata az msi szervízzel? Mennyi idegi tart náluk a granciális javítás. (HDD cseréről lenne szó.)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
gyarakilaszl
üzenetére
lehet, hogy a maradék helyre létre kéne hozni egy fat32 vagy ntfs partíciót.
lehet, hogy teljesen mindegy, milyen módon formázod, csak legyen ott egy partíció, amit tud címezni. javaslom, hogy ne adj neki nevet semmit, csak legyen ott egy partíció a recovery mellett. ha van, akkor viszont takarítsd le, és csinálj egy üreset, ha meg még mindig baja van vele, akkor csak tüntesd el a partíciót, csak a recovery legyen rajta. próbálkozz. -
gyarakilaszl
csendes tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Köszönöm, aktívvá kellett tenni és betöltött róla a rendszer. Viszont most megint van egy hibajelenség. Betölt a rendszertelepítő program, de semmit nem csinál. Nincs eredmény és a lemezaktivitást jelző LED se világít. Most mi lehet a probléma?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
gyarakilaszl
üzenetére
Nem tudom, ott hogy van megcsinálva, de ha azt a partíciót, amin a recovery van, megjelölöd aktívként, akkor arról bootolva ennek a folyamatnak kell elindulnia. Egyszer egy gépen, amin volt, elszórakoztam vele, hogy hogy működik, azon az volt a lényeg, hogy az a partíció, ami a recovery partíció, aktív jelölést kapjon.
-
gyarakilaszl
csendes tag
Segítségetek szeretném kérni. MSI U135-ös netbook-ot szerettem volna újratelepíteni. A Recovery partíció megtalálható, de a c:\ leformáztam, majd egyedi telepítővel felraktam rá egy tesztrendszert (WinXP-t). Újraindítás után szembesültem azzal, hogy az F3-as recovery funkció megszűnt. Ezt hogyan lehetne visszaállítani? Szeretném a gyári telepítést újrahúzni, de így sajna nem tudom elindítani. A C:\boot.ini fájlba kell beszerkeszteni? Segítségetek előre is köszönöm!
-
Pizzu
aktív tag
válasz
mr.krizsi.69
üzenetére
Nekem ez asztali.....
1 éve ugyan az....
Más videokártyánál valóban gond lehet -
jjc
aktív tag
sziasztok!
ezt a gépet néztem ki:
http://www.aqua.hu/msi-ge60-2pf-apache-675xhu-gamer-notebook-fekete-ge60-2pf-675xhu-bb74718g1t0sx-matt-led-315601.html
[link]nem nagyon találtam más alternatívát az igényeim miatt: munka miatt kell az i7 proci és a 8gb ram (16 jobb lenne), az msata ssd-met át akarom rakni az újba, matt full hd display, jó videókártya, h néha játszani is tudjak rajta.
most lenovo y580-at használok, de nincs az az isten, h még egyszer lenovot vegyek. melegszik, nem jó a mikrofonja, a bill lifeg a hűtőborda felett. szóval mondanám, h szar, de az dicséret lenne. :-)
a kinézet egyeddel jók a tapasztalatok?
előre is köszi.
-
Pizzu
aktív tag
válasz
mr.krizsi.69
üzenetére
nekem is van ilyen gondom de asztali gép
és az is intel 4000 HD
vagy elmegy a kép 1-2 másodpercre vagy csak villan a kép
neked is?
-
mr.krizsi.69
tag
Hali mindenkinek...
Van 1 MSI CR61-2M MS-16GD
Laptopom és van vele 1 olyan gondom hogy el megy rajta a kép.... Olyan mintha kontaktos lenne, de nem fagy le....CPU: Intel Pentium 3550M (ARK)
GPU: Intel HD 4600
LCD: 15,6 HD 1366x768
Mem:4Gb DDR3
HDD:500GbÉs nem csak akkor megy el a kép mikor betöltő az operációs rendszer, hanem akkor is, amikor a biosba lépek....

Szerintetek CPU csere, vagy még menthető valahogy???
Válaszokat előre is köszi.

-
LarsR
tag
Még annyival kiegészíteném, hogy van venti szabályozó. Ezt nem szoktam tekergetni, be van állítva egy elviselhető szintre és így produkálja a fentebb említett értékeket. Ha fel csavarnám maximumra akkor fülessel el lehetne viselni, viszont másnak biztos bántaná a hallását
Ha maxon mennek a ventillátorok, akkor 4-5 fok simán lejön még belőlük. Szóval annyira nem rossz ez az átalakítás. 
-
LarsR
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Maga a gép magasabb lett ez tény, ugyan akkor nem vesztette el a mobilitását! Lehet passzívan használni aksiról mint előtte. Passzívan sem melegszik fel annyira, mint előtte! Ha meg játszani akarsz egy jót, akkor tuti hogy valami áramforráshoz vagy közel. Ha lapost be tudod dugni, akkor a másik adaptert is.
Én kb a 3-ik pasztázásnál döntöttem úgy, hogy elég volt. Egyébként passzív állapotában játék alatt megy fel a te általad leírt értékekre. Persze mivel nyitott a gép nem egy 25-30 fokos szobában, de egy 20 fokos szoba elég. Kint a szabadban meg királyság van a szél mozog annyit, hogy eléggé hűti ahhoz, hogy minden probléma nélkül elketyegjen. Ezzel az átalakítással orvosoltam azt is, hogy nem kell teljesen szétszedni a gépet a hűtőbordák eltávolításához, elég csak a billentyűzetet kipattintani és már hozzá is lehet férni a vga csavarokhoz. Még az X9000 proci hiányzik a készletből (most T9500 van benne), vga elég az 512, nem kell az 1gb-os.
Ezt magam szórakoztatására csináltam részben, részben pedig szükségből (Amikor elkezdtem még anyagilag nem igazán voltam a helyzet magaslatán, most se, de jobb mint akkor volt).
Ez a gép, így ahogy van egyedi! Szóval nem fogsz belőle még egy pont ugyan ilyet találni sehol a világon! Az én igényeimet még mindig maximálisan kielégíti. Pénzem lenne rá, hogy vegyek egy akármilyen másikat, de nem érzem szükségét. Ez nem azt jelenti, hogy burzsuj gyerek vagyok, vagy hogy annyira jól keresnék, csak nem Magyar honban nyomorgok.
Ha sikerül befejeznem ezt a gépet, akkor van egy s.....g NC10-em, amit megint csak meg lehetne mókolni
ugyan így, vagy hasonló képen. Az ötlet maga már meg van. -
Plasticbomb
addikt
Ügyes, csak szerintem itt el is vesztette a gép azt, hogy ez egy laptop. Ennyi erővel vehettél volna egy asztali gépet is. Szerintem.
Nekem egy MSI GX620X van a tulajdonomban, ahogy közeledik a nyár, látom, hogy egyre melegebb lesz a GPU (nVidia 9600M GT), Sokat játszom, és nagyon idegesített engem is, hogy rohadtul bemelegedett a gép, de egy alapos, odafigyelős újrapasztázás segített a gondon (Mikor sokadszorra szétkaptam emiatt, akkor teljesen szétborítottam a gépet, mindent leszedtem, mindent. Jól is tettem, láthattam, hogy bizony öregedik a gép, egyes műanyag pöckök ott váltak a kezemben porrá... OMG). Alaposan lepasztáztam, így most csak játék (Aion, WoT) alatt hajlamos elérni a 80 fok környékét. És akkor is csak a GPU. a proci pasztázás óta eddig max 75 fokra kúszott fel. Sajnos ez még mindig elég komoly hő, de ennek a gépnek, ebben a formában már nem kell sokat bírnia. Hamarosan összegyűlik egy nagyobb pénzmag, és egy nagy tesó landol nálam (GX70, vagy újabb) és, ha lesz kedvem, időm, ebből valami HTPC-t faragok (egyedi ház, megtartani pl az érintő gombsort, ha leszek elég ügyes, kap egy apró LCD kijelzőt, stb. ).
-
LarsR
tag
(#17645) Sugar Snekov
Köszi
, inkább türelmetlen voltam
. Nem tudtam elviselni a magas hőmérsékletet és valami kellett ami ezt megoldja minél hamarabb. De nagy munka volt, és még van is hátra. Minden szerszámom kikerült a házból, a garázsba, 2-3 hét és talán rendet is tudok tenni. Akkor majd már lesz rá esélyem, hogy nekikezdjek.Pizzu
Köszönöm.
Természetesen lesz dokumentélva a további folyamat. A gép, ha netezek elmegy passzívan is, nem probléma. Sajnos 1 db 12cm-es venti nem fért volna el. Mivel Ati vga van benne, ez nagyon pirít és gondoltam jobb a több mint a kevesebb.Direkt nagy légszállításút kerestem, mind a 3 az. A ventik alatt elég pici a hely 2-3 mm. Ezt akarom orvosolni, vagy kivágom és venti rács lesz alatta, vagy kivágom és lemezzel helyettesítem, amin már vagy van sok lyuk, vagy majd én csinálok rá.
Sajnos eddig idő hiányban szenvedtem, munkahely miatt. Most olyan munkám van, hogy hétvégente már tudok vele foglalkozni. Munkahely és lakhely váltás óta se erőm se pedig időm nem volt. Fél év után sikerült összeraknom az állványos fúrót, amit vettem újjonan.
És mindig van valami más amire elmegy az idő. 
-
LarsR
tag
válasz
Sugar Snekov
üzenetére
Itt van pár kép, még nem fejeztem be, mondjuk 2 év után illendő lenne. Szerintem nyár közepe, vége felé megpróbálom befejezni. A költözés megkavarja egy picit az embert, meg a cuccokat is.

-
LarsR
tag
válasz
Sugar Snekov
üzenetére
Szia!
Már több mint 6 éve nyüstölöm a mostani gépemet (EX705x). Nem keveset volt használva. Volt, hogy több mint 2 hétig ment a gép, igaz 2 nap után már nagyon igényelte az újraindítást. 1x vittem be szervízbe, amikor meghalt az aksi és furcsán bemákosodott a kijelző. Akkor mondtam a szervízben, hogy nagyon melegszik a gép. (Ki kellett használni a garit) Akkor ők újrapasztázták és kitakarították, igaz én már előtte kitakarítottam. Utána is ugyan olyan forró volt a gép. cpu: 80 vga 80-90 fok között mozgott, egy kiadós Battlefield után (4-5 óra). Miután kidobtam az aksit a gépből minden probléma megszűnt. Igazából a szervízben is ugyan annyit tudtak róla mondani amit én is magamtól tudtam, semmi újat.
Én alig vártam a garancia végét
. Most már csak a ram és a deszka eredeti benne, igaz bios frissítés is történt. A melegedést is megszüntettem, kidobatam a p.csába a gyári hűtést és kapott egy egyedit.
(cpu:35-40 vga:43-48 fok 3-4 óra intenzív játék után)Páromnak is MSI-je van, az a kv-t is jól bírja
.Szerintem nem rossz márka, az újakról nem tudok semmit, régiek melegednek eléggé. Csavar csak úgy nem hullott még ki belőle, ellenben sok ismerősömnek más gyártótól igen, pedig ők abszolút soha szét sem szedték a gépeiket.(Acer,Toshiba,Samsung, ....) Nem akarlak se rá, se pedig lebeszélni róla.
-
Sugar Snekov
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár általános kérdésem az Msi márkáról. Mennyire megbízható? Könnyen hibásodik, vagy jó a minőség? Milyen a szervize? Mennyire jó a hűtésük? És lenne egy konkrét gép is ha véleményeznétek az szuper lenne. Ez a gép szerintetek jó vétel lenne?
-
noco79
tag
üdv
MSI GT 70ben milyen wifi kártya van?
Képes kezelni az 5Ghzn müködő routert is vagy csak a 2,4 Ghzt ? -
bpasztoi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, időközben megtaláltam

-
szabonagyur
félisten
válasz
Phoeniҳ
üzenetére
SZia
Nem tudom mennyire késő, de a boltot amit linkeltél inkább kerüld el

(#17631) bpasztoi
NOTEBOOK beárazás -
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek kb. milyen áron tudnám eladni a következő típusú notebook-ot?
MSI CX623-088XHU
15.6" HD LED 1366x768
Intel Core i3-370M processzor
4GB 1066MHz DDR3 RAM
500GB SATA HDD 5400rpm
DVD SuperMulti
NVIDIA Geforce 310M 1GB DDR3 VGA + Optimus Technológia
802.11b/g/n WifiKb. 4 éves, nincs már rá garancia, a zsanérját cserélni kellett, mert eltörött. Új aksi van benne (normál használattal kb. 3-4 órát bír) illetve az eredeti hdd-je is kiment régebben, ezért abból is új van benne, ami még 2 évig garanciás.
Köszi a segítséget!
-
akela91
addikt
Üdv. Tudnátok ajánlani szervizt/boltot ahol egy 5 éves MSI laptopot ki tudnának takarítani belül, és újrapasztázni jó áron? (Pest)
Nem igazán találtam megfelelő topikot erre.
-
Phoeniҳ
tag
üdv !
Szeretnék érdeklődni ,hogy valakinek van-e bármilyen információja vagy tapasztalata ezzel a notebookkal kapcsolatban?
Az ára nagyon kedvező és épp ez lenne a lényeg. FHD kijelző , gtx 850m (igaz 860m jobb lenne) i5 párositással nagyon jól hangzik viszont nincs semmi tapasztalatom MSI gépekről illetve nem is találok róla semmit.
"Meg szabad venni" kategória azaz nem fogok benne csalódni vagy mindenképp Asus G551 vagy Lenovo y50 szériában gondolkozzak inkább (amiknek az ára közel sem ennyire kedvező) ?
Konkrétan csak játékra használnám és néha filmnézésre.Köszi
-
domiromm
tag
Helló.
Van egy msi gx70 laptopom szeretnék belevenni ssd-t és a 2-es meghajtó helyen nincs rögzítő lemez ilyet hol lehet szerezni? -
LarsR
tag
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül ex705/gx700 dvd olvasó méretét? Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem 12.7mm. Valaki meg tudja ezt nekem erősíteni? Régi nincs meg, nem tudom megmérni, már vagy 2 éve elfáradt! Köszönöm!

-
domiromm
tag
Ezt kifelejtetem.
crucial -
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy MSI MS 163-D BIOS beállításával kapcsolatban.
A bootolási sorrenden szeretnék változtatni, de folyton azt írja, hogy "Only View Item".
Azt hiszen jól írtam.
Mi ennek az oka?
Hogy lehet kijavítani?
Valamiért az indulásnál sem működik az, hogy ki tudjam választani a bootolási sorrendet. Nem reagál az F11-re.Köszönöm
Attesz
-
claysei
csendes tag
Sziasztok!
Végre találtam egy számomra megfelelő lapost (MSI GS70 Stealth Pro), ami méretben is, és teljesítményben is megfelel. Két fő szempontom a relatíve erős hardver (amennyire ép keretek között lehet persze), és hordozhatóság (sokat utazok).
A kérdésem az lenne, ha régebbi játékokkal játszanék rajta (WOW), illetve néha 3D modellezőkkel (Solid Edge, CAD) kontárkodnék, akkor erősen túl melegedne? Sok helyen hallom, hogy nem érdemes megvenni, mert a vékonysága nagyon a hűtés kárára ment. Valakinek vannak ezzel kapcsolatosan tapasztalatai, esetleg tanácsai?Köszönöm.
-
Pizzu
aktív tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
a pálca szerepe a kijelző fedlappal együtt van
ha repedt vagy törött a burkolat már kevés
-
Pizzu
aktív tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
valószínű azért tört el mert a zsanér feszes volt
és szerintem ott más gond is volt még..... -
Plasticbomb
addikt
válasz
Balazska7
üzenetére
Küldtem pü-t. Nekem a piros-fekete verzió van meg, szegénykém eléggé leharcolt állapotban van,már minta kijelző körüli rész, a pálcák eltörtek, amit tudtam egyszer venni, azok meg után kókányoltak voltak, és a beszerelés pillanatában meg is adta magát az egyik, a másikat meg sem próbáltam beszerelni már. Most keresek valakit, aki megfelelően erős anyagból le tud nekem gyártani egy jobb, és egy bal oldalit is. Valamint a kijelző körüli borítás is elfáradt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest