- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
most akarok új xp-t húzni és érdekelne hogy kinek melyik nforce driver van fent. azt hiszem az utolsó nf3 kompatibils csomag az 5.11 volt de erre többen panaszkodtak korábban, hogy lebénul tőle bootolás után a gép.
nemcsak 1 ember véleményére vagyok kívácsi, hanem írjátok be, hogy mielyen verzió számotok van és hogy szuperál. esetleg, hogy melyik a jó.
köszi -
válasz
strike-force #1476 üzenetére
na, ma leültem kicsit és nyomattam egy v.1.D1mod biost. most a következő specekkel megy a gép:
proc: 3200+E6@2600(10x260)_1.47Volt (alap+5%)
mem:geil up 4000 (2x512) 260mhz (3-4-4-10-2T@2.8V)
prime-al probálgattam, a proc jó lesz, a mem még bizonytalankodik. finomhangolás jön. memtest-et bent akarom hagyni holnap és 5-6 órát járatni, hátha. vagy a prime-ot.
melyik lenne a jobb, kinek van ötlete? -
én eleve olyan értékre állítottam mindent, ami a Giga lapomban legalább egy napig jol működött. csak teszt képpen néztem meg, azt gondolva, hogy az msi-ben ezeknek simán kell menni, esetleg többnek is vagy ugyanennek, csak kevesebb fesszel. de nem. 250es fsb, minimális plusz fesz, kicsi fesz a ramoknak, időzítések leglassabbra és .......fekete halál. ha lesz még időm, próbálkozok vele, hátha, de ha nem, akkor flesselek rá 1-el régebbi tuning biost (1DB1) és azzal próbálkozom majdan. 2500-2600-at mindenféleképp el akarom érni.
-
válasz
strike-force #1470 üzenetére
elvileg ennyit az en ramjaimnak is tudni kellene, bar en nem akarnek, csak max 260-ig menni
[Szerkesztve] -
válasz
strike-force #1469 üzenetére
up
-
okés, baj van. nem nagy, csak elakadtam. szoval tuningoltam a rendszert, a mar ajanlott 1DB2 biossal es restartnal fekete kepernyo fogadott es csak a clear_cmos segitett rajta. semmi olyan beallitast nem alkalmaztam, ami ne ment volna mar a giga lapomban is. van valami kapcsolo a biosban, amit ki vagy be kell kapcsolni, hogy ne jojjon a fekete halal?
alkalmazott beallitasok:
3200+@10*250-1.5V
ram 250mhz(1:1) 3-4-4-8-2T-2.7V (elvileg 2.5-4-4-7-en kellene menni 500-at csak nem tudom milyen fesz. mellett)
HT-3x (mondjuk ez alapbol 4-en van, de ugy tudom, hogy 1000-et el kell osztani az fsb-vel, ami jelen esetben 250 es lefele kell kerekiteni az eredmenyt. mivel 200-as fsb-nel is 4-en volt igy levettem 3-ra)
agp feszt, chipset feszt nem basztattam. kellett volna?
szoval minden segitseget szivesen fogadok.
kosz. -
válasz
KossuthLajos #1462 üzenetére
ha jol emlexem 2.85V
-
válasz
KossuthLajos #1457 üzenetére
milyen lapom van? hat amirol ez a topik szol: MSI K8N Neo2 Platinum. 1D2-es tuningbios.
-
válasz
KossuthLajos #1452 üzenetére
szia. nekem is 2x512 Geil UP 4000-es van es most allt ossze a rendszer. a mem-el kapcsolatban annyit, hogy en csuklas nelkul ra fogom raadni a max. (asszem) 2.85 voltot, mert az enyem gyarilag 3.1 voltot bir, bar ilyenkor mar ajanlott valami aktiv hutes is hozza.
az Ultra Platinum-on Hynix D5 chip-ek vannak, es a legtobb teszt szerint ezeknek 2.8-2.9-en 520 korul van a vege, talan 3.1-en meg ki lehet belole csavarni egy extra 10 mhz-t. en siman felteszem 250(500) mhz-re, 2.85 volt fesz, (2.5 vagy)3-4--4-8-2T idozitesre es elinditom a memtestet, hogy mit dob ra..... -
AGP Aperture Size bovebben
[link]
[link]
[link]
''The AGP Aperture size can be set using the formula : maximum usable AGP memory size x 2 plus 12MB. That means that the actual usable AGP memory size is less than half of the AGP aperture size. That's because the system needs a write combined memory area equal to the amount of actual AGP memory (uncached) plus an additional 12MB for virtual addressing.'' -
sziasztok. beruhaztam meg regebben en is egy ilyen deszkára, de csak most jottek hozza ossze az alkatreszek:
3200+ Venice E6 (2500-2600 a cel vele Thermalright XP90-el, minimalis fesz belefer)
2x512 Geil UP 4000 (Hynix D5 asszem, 260 korul van vege)
Radeon X800XL
Kerdesem az lenne, hogy melyik tuningbiossal erdemes probalkozni, ami egybol celravezeto lenne, vagy ha egy konkretat nem tudtok mondani, akkor 2-3-at amivel a kort le tudnam szukiteni. Igyekeztem visszaolvasni, de ugy ltszik, hogy mindenkinek mas valt be.
Esetleg ha van valakinek hasonlo felallasu konfigja, tolhatna 1-2 okossagot.
[link] => itt kutakodtam, de sokkal okosabb nem lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged