- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Nem ... nekem ugyanis nincs rajta venti
CoreCenter tud még érdekességeket produkálni, kékhalál, stb ... nem érdemes erőltetni ...
Itt egy Offissöl tipz end trikz oldal ... érdemes olvasgatni:
[link]
Ja és 5.10-es chipset driver ajánlott, 5.11 esetén nélhol mikor az Ethernet részhez ér eccerűen dob egy rebootot az istall, és utánna bármit akarsz a hálókari résszel csinálni akkor reboot ...
Mire rájöttem, majdnem megőszültem ...
[Szerkesztve] -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek! Kellemes Ünnepeket!
Urak-hölgyek ... segísetek, mert a végén kidobom az egész kücerájt és veszek egy TV -játékot ...
Szóval 3 napig nem voltam itthon, gép lekapcsolva ...
Visszaérve érdekes hibaüzenetek fogadtak, lényeg: szüksége WIN reinstall ...
MSI K8N Neo2 Platinum (nforce3) lap ... XP fel, SP2 fel, 5.11-es Nforce driver fel ... menne de mikor az Ethernet részehez érnék akkor hopp ... reset ... Valaminek sikerült annyira elszállni hogy kezdhettem előrőrl az egészet ... Megint XP fel, SP2 fel, 5.11 es Nforce driver fel ... és megint Ethernet résznél reset ... Nagy nehezen felheggesztettem a drivert, de azóta az van hogy boot után bejön a desktop, majd jó 2 perces várakozás után a hálókártyák is ''inicializálódnak'' ... addig SEMMIT sem lehet használni ...
Utánna persze minden jó, de addig semmit nem megy ... hálókártyák is tökéleteen működnek ... de szétb@sz az ideg ... arról nem is beszélve ha esetlegesen próbálon az Nforce Networking Controller-t eltávolítani akkor kékhalál ... ha csökkentett módban akarom akkor pedig azt írja a zikszpé, hogy nem lehet az adott eszközt eltávolítani mert a rendszernek szüksége az induláshoz ...
Nincs kedvem mégegyszer XP-t telepíteni, ezzel ment el a karácsonyom ... hza valakinek van valami ötlete azt szivesen fogadnám!
Üdv!
DummyBoy
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest