Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Celeborn
üzenetére
Nos, nekem elegem lett, kezdem az alapról. Utolsó gyári BIOS, alapórajelen, ok. Most 210-es külső órajelen próba. Ofcoz minden lényegtelen lehúzva/kikapcsolva BIOS-ban, ami nem kell, csak winyó, meg VGA van benne (ill. hang, meg LAN, de ezek nem okoztak problémát, mindegy volt, hogy be vannak-e kapcsolva). Egyébként én próbáltam olyan rammal is, ami egy San Diego mellett 100%-os volt, ott soha nem hibázott tuningolva (225 körül ment), itt (X2-vel) még 215-ön is hibázott, úgyhogy én egyelőre az X2-re gyanakszom, hogy ennyire kényes a memóriára (nem típusra, hanem órajelre). Esetleg még az alaplap feszgenerátora esélyes, bár maga a fesz nem ingadozik különösebben. Megjegyzem, a mostani RAM-om 250-es gyárilag és a proci-t visszaosztva is hibázik valami 250-en.
-
Száni
tag
válasz
Celeborn
üzenetére
Ha ez számít: nekem is Kingmax Superram van bent 1T 2.5-3-3-7 időzítéssel az 1-2 slotban és hibátlanul fut (visszaosztva 150MHz-re most jár 200-on, a feszesebb időzítésre már nem túl jól reagál terhelés mellett). A 3-4-ben járattam korábban, de ott idővel vagy kifagyott, vagy újraindult a gép (de ezt már eccer írtam).
Mellesleg k. sokat szívtam ezzel a lappal én is főleg biosok miatt (pl. a sokak által dícsért 1.37 mod bios-szal nálam x időn belül tuti kékhalál volt, 1.8 billegális, 1.9 még rosszabb...), de a hálókártya sem egy életbiztosítás. Cserébe szép fekete
és van egy csomó bütyök meg ketyere ráaplikálva. Ja és ha nem kapcsolom be akkor még halk is. (az már az én balf@szságom, h. nem tudok betenni rack-et, mert olyan házat vettem ami túl keskeny és beleakad a keret 2 kondiba. Már gondoltam rá, h. leszedem, hátha nem is kellenek
)
Üdv G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és van egy csomó bütyök meg ketyere ráaplikálva. Ja és ha nem kapcsolom be akkor még halk is. (az már az én balf@szságom, h. nem tudok betenni rack-et, mert olyan házat vettem ami túl keskeny és beleakad a keret 2 kondiba. Már gondoltam rá, h. leszedem, hátha nem is kellenek
)