- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
tapasztalatok:
1. a procnak a feszt mán megint százalékban lehet mahinálni 3,3%, 5%........ ezt alapból nem szeressem
2. ua. az FSB-t mint az 1.9-nél csak magasabb fesszel értem el, alapbeállítással újraindult örökké a gép.
amit megfigyeltem, hogy 1.9-nél a d-bracket 2-nél a felső 2 led nem világítzölden a 4-ből a többi biosnál viszont világít. -
jagada
addikt
kipróbáltam a 2.1- et..majd visszaraktam az 1.9-et
2.1 suxxxxx -
jagada
addikt
ebből is jött ki új:
NVIDIA nForce3 System Drivers -
jagada
addikt
már van 2.1 es Bios is...
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
egyáltalán milyen Bios az ami fagyizik mindenféle bűvész mutatvány nélkül és csak áramtalanítással lehet kikapcsolni???
az 1.7-esnél nekem 1x-se sikerült HTx-ót állítani mindig megfagyott a gép, anélkül meg no overclock....
egyébként egy csomó usb cucc van rákötve és soha semmi zűr vele.
Live updatet nem használok elvből, ha kell új driver letöltöm manuálisan, ami meg jó azt meg nem kell b@szogatni.... -
jagada
addikt
[link]
olvasd el a #2565- öst
majd ha ezt űbereled a fos 1.5-os béta szarokkal akkor elhiszem hogy az 1.9-es xar..
engem nem hatnak meg az urban legendek, én kipróbáltam 8-9 Biost, mer igen favorizálták ezeket az 1.5 Bétás ''Tuning'' biosokat és a max 245-ös fsb volt bármelyikkel, az 1.9-es meg kenterbe veri bármikor ezeket....
[Szerkesztve] -
jagada
addikt
nekem speciel bejött az 1.9-es bios.
visszaflashelheted bármelyiket nem lesz baja a lapnak, már vagy 9-10-et kipróbáltam oda vissza és most az 1.9 van fenn.
az 1.7-esnél van az hogy %-os állítási lehetőség van a RAM/proc feszültésgéhez(nem emlékszem pontosan melyiknél)?? mer az eléggé gáz.
én csak az 1.9-nél tudtam állítani HT szorzót, az összes többi Bios-nál fagyi volt az opció választásakor.
most vígan megy a deszka 300-as FSB-vel 3x-os HT-vel és szvsz. menne feljebb is.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest