- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Aktív témák
-
Beck18
tag
Szinkron-Aszinkront is ott lehet állítani a Frequency and Voltage résznél. A memó órajelnél lehet állítani asszem 5:4et stb..
ja és pici flame: MSI rlz:))
[Szerkesztve] -
goldnarmz
aktív tag
Adtak, de ott nem látom. Az IC7-ben lehet állítani a szinkron / aszinkront és az AGP/PCI clockot?
-
goldnarmz
aktív tag
Na, már megoldottam. Egyszerűen egy Page up-ot kellett nyomni és akkor lehet állítani, hiába szükre színű a felirat, egyből átvált sárgára. Viszont most a memória szinkron - aszinkron beállítást sehol sem találom. :O Jajj, hogy mindig van valami problémám... :B
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen Abit IC-7? Ma megálltam a Blue Fish kirakata előtt, szemeztem vele, aztán továbbsomfordáltam... :DDD -
Gorneck
legenda
Látjátok nem hiába az Abit a legjobb tuning deszka egyike! Egyszerű award bios!Mi kell még? Megvan egy IS7 v IC7!
-
Beck18
tag
Ezt már én is kérdeztem ebben az MSI Neo2-es topicba [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38777&start=0[/L], de választ nem kaptam mai napig:(
-
goldnarmz
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy vettem egy P4 2.6 Ghz-es procit, egy MSI 865G Neo2-es deszkát, meg 2X512 Mb 400-as DDR RAM-ot. (Samsung)
Nos, húzásnál az a probléma állt fel, hogy az AGP/PCI órajele is emelkedik, ezért lefagy a gép. Kérdésem:
Hogyan lehet lelockolni az AGP/PCI órajelét a BIOS-ban /AMI BIOS/.
A könyve nemírja, és a BIOS-ban is körülnéztem már, de nem leltem rá. :O
Ha van valakinek ilyen alaplapja, legyen szíves SEGÍTSEN!
Előre is köszönök mindent! :))
Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest