- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Beck18
tag
Szinkron-Aszinkront is ott lehet állítani a Frequency and Voltage résznél. A memó órajelnél lehet állítani asszem 5:4et stb..
ja és pici flame: MSI rlz:))
[Szerkesztve] -
goldnarmz
aktív tag
Adtak, de ott nem látom. Az IC7-ben lehet állítani a szinkron / aszinkront és az AGP/PCI clockot?
-
goldnarmz
aktív tag
Na, már megoldottam. Egyszerűen egy Page up-ot kellett nyomni és akkor lehet állítani, hiába szükre színű a felirat, egyből átvált sárgára. Viszont most a memória szinkron - aszinkron beállítást sehol sem találom. :O Jajj, hogy mindig van valami problémám... :B
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen Abit IC-7? Ma megálltam a Blue Fish kirakata előtt, szemeztem vele, aztán továbbsomfordáltam... :DDD -
Gorneck
legenda
Látjátok nem hiába az Abit a legjobb tuning deszka egyike! Egyszerű award bios!Mi kell még? Megvan egy IS7 v IC7!
-
Beck18
tag
Ezt már én is kérdeztem ebben az MSI Neo2-es topicba [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38777&start=0[/L], de választ nem kaptam mai napig:(
-
goldnarmz
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy vettem egy P4 2.6 Ghz-es procit, egy MSI 865G Neo2-es deszkát, meg 2X512 Mb 400-as DDR RAM-ot. (Samsung)
Nos, húzásnál az a probléma állt fel, hogy az AGP/PCI órajele is emelkedik, ezért lefagy a gép. Kérdésem:
Hogyan lehet lelockolni az AGP/PCI órajelét a BIOS-ban /AMI BIOS/.
A könyve nemírja, és a BIOS-ban is körülnéztem már, de nem leltem rá. :O
Ha van valakinek ilyen alaplapja, legyen szíves SEGÍTSEN!
Előre is köszönök mindent! :))
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest