- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
Adtak, de ott nem látom. Az IC7-ben lehet állítani a szinkron / aszinkront és az AGP/PCI clockot?
-
goldnarmz
aktív tag
Na, már megoldottam. Egyszerűen egy Page up-ot kellett nyomni és akkor lehet állítani, hiába szükre színű a felirat, egyből átvált sárgára. Viszont most a memória szinkron - aszinkron beállítást sehol sem találom. :O Jajj, hogy mindig van valami problémám... :B
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen Abit IC-7? Ma megálltam a Blue Fish kirakata előtt, szemeztem vele, aztán továbbsomfordáltam... :DDD -
goldnarmz
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy vettem egy P4 2.6 Ghz-es procit, egy MSI 865G Neo2-es deszkát, meg 2X512 Mb 400-as DDR RAM-ot. (Samsung)
Nos, húzásnál az a probléma állt fel, hogy az AGP/PCI órajele is emelkedik, ezért lefagy a gép. Kérdésem:
Hogyan lehet lelockolni az AGP/PCI órajelét a BIOS-ban /AMI BIOS/.
A könyve nemírja, és a BIOS-ban is körülnéztem már, de nem leltem rá. :O
Ha van valakinek ilyen alaplapja, legyen szíves SEGÍTSEN!
Előre is köszönök mindent! :))
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest