- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
Adtak, de ott nem látom. Az IC7-ben lehet állítani a szinkron / aszinkront és az AGP/PCI clockot?
-
goldnarmz
aktív tag
Na, már megoldottam. Egyszerűen egy Page up-ot kellett nyomni és akkor lehet állítani, hiába szükre színű a felirat, egyből átvált sárgára. Viszont most a memória szinkron - aszinkron beállítást sehol sem találom. :O Jajj, hogy mindig van valami problémám... :B
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen Abit IC-7? Ma megálltam a Blue Fish kirakata előtt, szemeztem vele, aztán továbbsomfordáltam... :DDD -
goldnarmz
aktív tag
Szevasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy vettem egy P4 2.6 Ghz-es procit, egy MSI 865G Neo2-es deszkát, meg 2X512 Mb 400-as DDR RAM-ot. (Samsung)
Nos, húzásnál az a probléma állt fel, hogy az AGP/PCI órajele is emelkedik, ezért lefagy a gép. Kérdésem:
Hogyan lehet lelockolni az AGP/PCI órajelét a BIOS-ban /AMI BIOS/.
A könyve nemírja, és a BIOS-ban is körülnéztem már, de nem leltem rá. :O
Ha van valakinek ilyen alaplapja, legyen szíves SEGÍTSEN!
Előre is köszönök mindent! :))
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest