- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Ismétcsak köszi, lassan felvilágosulok. :) Ugye a harmadik az a PCI freki? És a 38 nem mondható soknak, tehát az nem árthat meg egy Live!nak. Vagy igen?
Általában a BIOSban hogy szokott ez kinézni? Ugyanígy szépen le van írva, hogy 3:4:1? Mert így biztos nincs az enyémben...
Akkor újabb kutatási cél; megtudni, hogy lehet-e/hogy lehet állítani a frekvencia-arányokat. -
PeliScan
addikt
Mert nagyon nincs kedvem még sokezer pénzt kiadni ezért... Szerinted kijönne 12e-ből? (pff, mennyit érhet most egy 1.7es cerka; max6-7e. a lap max 8-9e. azért ide kéne még szvsz >20e.)
asszem majd nyár közepe felé talán veszek egy NW 1.6A-t, azzal kihúzom egy évig (talán) és amikor egy alap+proci upgrade következne, akkor jobban meggondolom, hogy melyik vonal legyen. :) -
PeliScan
addikt
Köszönöm a soksok segítségedet, tényleg megpróbálok (ismét, sokadszorra) utánnajárni, hogy miért alapból 133on indul, és miért +7et ad hozzá +5 helyett a memórai frekihez.
Neeem, még csak az kéne, hogy én még1x cerkát vegyek!! Csak, ha 90%os árengedmény, de még úgy is meggondolnám. :) Az a baj, hogy még nagyon butuska voltam, amikor bővítettem, egyrészt az intel vonal miatt, másrészt a cerka miatt, mag a lap, meg a ram miatt... :) Egyedül a VGA és az SBLive!, meg a táp az, amit nem sajnálok. :)
Jah, az alaplapi izé nem fontos, csak addig használom ezt, amíg visszajön a garis cseréből a Live!. -
PeliScan
addikt
Szeke: hát, azért azt én is gondoltam, hogy ez nem fícsör.
bdav: 111FSB-től up to 200. :) Igen? Tehát ez nem garanciális hiba, gondoltam sajnos...
Vmit lehetne ez ellen tenni, vagy belenyugodni? -
PeliScan
addikt
Üdv!
Szóval eddig Live! volt benne, de most kénytelen vagyok az integrált hangkarit használni (AC97) és 110FSBig teljesen jó (persze, magához viszonyítva) és 111 FSBnél már szinte nem is hallani semmit, csak a sercegést, ropogást.
Vajh miért? (Ez garanciális probléma lehet? Vagy aszongyák, hogy ''büdös tuningger, nemmész anyádba'?'')
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest