- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
OK. Köszönöm szépen. Mi történt a videokártyáddal?
-
Nem tudom, hogy tudsz-e várni, de amint lesz videokártyám,megosztom. (2 nap)
-
Superman
nagyúr
Szóval egyszer már megemlítettem itt, de senki sem tudott linket. A lényeg az, hogy a Visual Studio 6.0 Enterprise kiadáshoz a két cédés help (MSDN Library) nincs a birtokomban, mert odaadtam valakinek, aki nem adta vissza. A Microsoft oldalán le lehetett legálisan tölteni (800 mega volt kb.), de mióta kijött a Visual Studio.Net, azóta Microsoft még a honlapjáról is leszedte. Már ezerszer megnéztem, nincs fenn sajnos. nekem viszont égető szükségem volna rá.
Na most: ha megvolna valakinek és meg tudná osztani nekem, rövid úton leszedném Chelloval. Helyette adnék, amit kér: játékot, fejlesztőeszközt, filmet esetleg.
Ez egy ajánlat. De nem tisztességtelen. :)))
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest