Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
combonari
tag
Vagy hol tudok egyáltalán ilyenekbe belenyúlni?
-
combonari
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Outlook csatlakozik, le is tölti a leveleket. Az exchange belépés nem megy, a leveleket viszont elküldi, és outlookban is megjelennek. Viszont a G-mailemen nem, ami kapcsolattartóként szerepel az active directory-ban. Egyébként úgy történt a probléma, hogy újraindult a szervergép, és lefuttattam egy "hálózat beállítása" varázslót, amit felkínált jobb alsó sarokban, és szerintem ott szartam el valamit.
Ész nélkül kattintgattam -
combonari
tag
Újabb gáz: A szervergép frissítés miatt újraindította magát. Ez önmagában nem is lenne probléma, de a belső e-mailezés nem megy. (exchange) Konkrétan nem tudok hozzáférni a fiókokhoz exchange-en keresztül. Eddig működöttm, böngészőből kellett felmenni rá xxxx.xxxx.hu/exchange címen. Most nem megy. Hol tudom ezeket beállítani?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Autós topik
- Crimson Desert
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ész nélkül kattintgattam