Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
AAAAA nem hülye vagyok hanem Tamás.
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.Mivel van Action Pack-ünk így minden új gépen ott a Win10 Enterprise + Office 2016 ami win7 ú office 2010 óta működik nálunk ebben a felállásban. Nem nagyon hiányzik az online függőség. A másik pedig, hogy a legtöbb ügyfelünk hallani sem akar a cloud-ról. A németek sokszor marha macerásak ilyen dolgokban. És én is jobban szeretem ha a cuccaink nálunk vannak tárolva az LTS ügyfél backup-októl a mail-ekig.
Azért mondtam, hogy lesz FIX IP. Addig amíg nincs nem okoz gondot mert "párhuzamosan" használjuk a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Arc Raiders
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Filmvilág
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.