Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömék üzemeltetnek egy SBS2003 Exchange servert, ő kért segítséget. Mivel nem mindenhonnan kapták meg az e-maileket, kis nyomozás után kiderült, hogy mi a baj:
"Exchange 6 a baj, nem ártana updatelni
, 2000-es kiadás.14 éves. Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 6.0.3790.4675
Sajnos az E6 nem kompatibilis az "újabb" openssl-el."
Ebben az esetben mit kell frissíteniük? (És ez kb. mennyibe fog fájni nekik anyagilag?)
Köszönöm előre is a segítséget!
Zoli
-
KZP
őstag
Sziasztok!
"Send on behalf" problémám van. Adott egy exchange 2003 szerver. Van egy technikai user, aki sima ("A") felhasználóként van felvéve az AD-be. Megcsináltam a lépéseket ezen leírás alapján. A biztonság fülön is hozzá kell adni a meghatalmazott usereket? Ugyanez a kérdésem a Mailbox Rights-szal kapcsolatban is, hogy ott is hozzá kell adni a ("B") felhasználókat?
A kliens gépen, a B user postafiók beállításainál megadtam , hogy láthatja az A felhasználó leveleit. Ki is tudom választani levélírásnál, hogy A vagy B legyen a feladó, viszont akármelyiket választom ki, úgy megy ki az email, mintha a Send As jog lenne beállítva. Tehát nem az látszik, hogy A felhasználó küldte B megbízásából. Csak vagy A vagy B látható a feladónál.
Mit rontok el?
Köszi,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest