- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
Sziasztok!
Megjelent a StreamShark 1.1.59-es verziója, illetve a StreamShark modul 1.00.078-as verziója is.
Javítottam pár időzónás bugot, ami rossz listázásokat eredményezhetett korábban, illetve nekiestem átnézni a kódot és megszabadultam régi, már rég nem használt kódoktól. Illetve zavart a sok reguláris kifejezések rosszul escapeléséből fakadó figyelmeztetés a Kodi logban, így végigszaladtam a kódon és igyekeztem a legtöbb helyen javítani ezeket.
Aztán addig játszottam az IMDb API-val, amíg sikerült kisajtolni belőle a színészek mellett a hozzájuk tartozó szerepeket is kinyerni. Így a traktról csak végszükség esetén hoz a kiegészítő szereplőket, mert az IMDb-s a legtöbb esetben jobb. Ezen kívül többen panaszkodtak, hogy lassú számukra a filmes listázó. Ez valóban így van, mivel a Népszerű és a keresés menüpont kivételével (ami jelenleg traktról jön), minden menüpont az IMDb API-t használja. Az IMDb pedig nagyon lassú. SImán beletelik neki 1 másodpercbe, mire visszaadja a találatokat, ami brutális. Korábban kértétek, hogy lehessen limitálni az egyoldalon megjelenő filmek számát, hátha gyorsabb lesz a listázás, de úgy néz ki, hogy nem nagyon számít, mennyit kérek az IMDb-től, 50 találat per oldalt és 10 találatot is 1s alatt ad vissza. Szóval helyette inkább nekiestem az API-nak és kidobáltam a számunkra felesleges infókat a filmek adatlapjairól (csak az olyan adatokat, amiket a kiegészítő eddig sem jelenített meg, csak megkapta, de csendben elnyelte eddig). Illetve igyekeztem kiszedni a felesleges szűrési és keresési feltételeket a kérésből, hogy ezzel is csökkentsük a nyomást az IMDb szerverein. Főleg az utóbbi hatására jelentősen javult a betöltési idő. 0.6-1s átlagban hozza nekem a találatokat, ha pedig cachelt a keresés, akkor simán lehet 0.13s is a betöltés. Ennél gyorsabb már nem hiszem, hogy lehet a dolog sajnos. A karakter keresős IMDb queryt viszont nem optimalizáltam, mert az eleve ritkán van használva és nem láttam értelmét.
Megcsináltam azt is, hogy az IMDb-ről mostantól magyarul húzza az adatokat, ha magyar a StreamSharkban beállított elsődleges nyelv. Szóval a borítók, címek már IMDb-ről is magyarul fognak letöltődni, amennyiben az elérhető.
Ezen kívül bekerült a mozikatalogus forrás filmeknek és sorozatoknak egyaránt. Egész kellemesen használható oldal. Gyorsan ad találatot. Eddig csak egy találatos oldalakat találtam benne, így csak erre van felkészítve. Minőséget sajnos nem közöl az oldal, többnyire SD, néha HD tartalmakat találtam rajta. IMDb alapján nem lehet keresni, így a keresés során a film/sorozat megjelenési évszámára (plusz/mínusz 1) szűkítek a cím mellett. False pozitív természetesen itt is előfordulhat.
A filmtar forrást pedig megjelöltem 1080p forrásnak. Maga az oldal nem közöl minőség infókat, ezért minden esetben SD-nek jelöltem eddig, viszont a tapasztalat az, hogy a legtöbb forrás ezen a kiszolgálón FHD.
Illetve hamarosan ismét törölni fogom a régi StreamShark verziókat a repóból, hogy helyet spóroljunk a szerveren. Aki szeretné, az a napokban mentse le a korábbi verziókat magának.
Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest