- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozz
tag
Na a kétségbeesés csak kezdeti volt, aztán sikerült kezelnem a ''probllémát''.
Azt elfelejtetted közölni, hogy nem árt formázni. A bugos fw után kínomban formáztam. És láss csodát minden helyre jött. (Egyébként ha formázol az épp aktuális fw-t húzza újra. Ez ügyes, meet formázás után nem kell még upgradelni is, télleg egyre jobban imádom ezt a kis kütyüt.
)
Na akkor a saját tapasztalatom.
Nem tudom már melyik fw volt rajta gyárilag, de volt fent úgy 700 megányi muzsik, egyénileg bekonfigolt EQ. Erre szabadítottam rá az FW-t. Na utána már 25-nél megjött az a hangerő ami ált 30 körül szokott és nagyon örültem. Aztán menü bug, format fw újrahúzás (sőt vagy 10x újrahúztam mindkét fw-t hogy tesztlejem a fülemmel melyik is tűnik hangosabbank a gyári meg az említett philips fülessel is) és ezek után már nem tűnt olyan erősnek a zene. Lehet, hogy a fülem ''fáradt'' el és nem éreztem már a különbséget, nem tudom. Most egy nappal később friss füllel lehet, hogy hangosabb, de valahogy nem elég meggyőző. Úgy értem nem ég és föld a különbség, csak olyan ''mintha...'' érzésem van. Lehet, hogy placebo.
Most 1.48-as fw-m van (még megnézem ez mit is jelen, mennyivel lett gyengébb, vagy épp okosabb a ketyere).
A K26-ról annyit, hogy az is zárt, bőrrel borított circum-aurális, az adatai megegyeznek a PX 200-al (leszámítva a THD-t, de az is kisebb mint 1% a PX 200-nál meg a megadott kisebb mint 0,1% nem mindegy milyen frekinél milyen dB-re értendő, magyarul talán nem lesz hallható torzulás - ennyi pénzért ajánlom is
). Csak tartok tőle, mert kurva ritka és ki tudja hoyg hogy alakul a gari. Na ez utóbbi most nagyon OFF volt, amint meglesz (jövő hét hétfő!), kipróbálom és írok róla a gyrái füleshez képest hasonlítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Könyvajánló
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)