- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Túl lassan olvassa az olvasód a lemezről az adatot. Lehet az írás minősége miatt, vagy a lemez minősége miatt, vagy az olvasó miatt.
Régen volt egy Sony olvasóm (az első és utolsó) az SVCD-k mindig szaggattak rajta. Lecseréltem egy PIO DVD-re, utánna minden ment sirályul. -
L3zl13
nagyúr
Biztos, hogy a Nero miatt szaggatnak? Lehet, hogy csak CD-ről lejátszva szaggat, ezért nem veszed észre a hibát amíg ki nem írtad. Nekem anno volt ilyen problémám.
Nero egyébként írja, hogy nem felel meg a szabványnak a videó? Mert ha nem akkor szvsz csak csekkolja, nem módosít rajta semmit. -
L3zl13
nagyúr
Ulead DVD factory a barátod. Nagyon rég néztem a trialját, de pont erre volt kitalálva.
Mellesleg ha mpeg 1 akkor VCD-t csinálj, ne SVCD-t.
Ja ez a topicnyitónak ment így pár hónap távolából. :DDD
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest