- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nem tudni milyen chip van rajta és túl magas a rendszekövetelmény. Ergo ez valamilyen fél hardveres megoldás. Egy barátom vett mpeg2-es tv tunert és nem volt megelégedve a tömörítés minőségével. Egy igazi hardveres tömörítőhöz PII-400 a minimum. Ahogy utánanéztem a Panasonic IC-vel szerelt kártyák nagyon jók. Ha munkaeszköz az mpeg2 konverzió akkor egy Canopus kártya kellene. Sajnos nincs ennél közelibb tapasztalatom, csak ez a pár észrevételem.
-
M@trixfan
addikt
Kösz, hogy ''megválaszoltad'' ugyanazt amit mondtam a hsz-ed első részében
Na igen, itt lehetnek különbségek az igényekben és persze a gépek teljesítményében. Azért a durci 1.2 Ghz-ből ne általánosítsunk. Gondolj bele ha van valakinek már egy 1.6-os Northwood-ja is.
Meg merem kockáztatni, hogy egy Tmpgenc az általam javasolt beállítások mellett szebb képet csinál az olcsóbb hardveres kártyáknál még a leggyorsabb ''motion search'' paraméterrel is. Természetesen léteznek jó mpeg 2 kártyák, de azt nem ússza meg olcsón a kolléga. Persze a szemlélettől is függ az egész: nálam a minőség mindenek felett. -
M@trixfan
addikt
Jobb lenne először felvenni egy kisebb tömörítésű formátumba mint a dv vagy motion jpeg. Aztán rá lehet ereszteni amit akarsz. Én sima CBR 9800 kbit/sec-es mpeg2-t csinálnék. Hamarabb végez mint a kétmenets, 1 óra ráfér 1 DVD-re. Otthoni célra ez szinte archiválás minőségű, elviseli különösebb romlás nélkül ha esetleg bele kell nyúlni később. Arról nem is beszélve, hogy a zajos felvétel baromira megterheli az enkódert. Az olcsóbb kártyák ha jól tudom nem tudnak zajszűrést. Szerintem nem kell erőltetni a real time-ot mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest