Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Windows 7-ben az USB-t hogy lehet eltávolítani, hogy az jó is legyen?
Mert kiírja hogy már biztonságosan eltávolítható, de ugyanúgy villog.Ez még nem is érdekelne, de az MP4 lejátszóm csak úgy tölthető fel, ha rádugom, ekkor lemezként kezeli, majd ha rákattintok a biztonságos eltávolításra, és rajtahagyom, akkor kezdi el tölteni.
Na ez meg nem tölt semmit. És TC-ben is ugyanúgy ott van mellesleg.
A lejátszóm ACELabs S3.
-
rakal
senior tag
Hoppá,gond a linkkel:
[Teclast T51]
Aki jól el van eresztve anyagilag,beszerezhetne egyet,mit tud a Rockchip 2806+2 DAC+Philips OPA 2604 kombó.Nagyon durva módon szólhat.
Ha összejön a pénz,lehet,hogy veszek,majd megöl a kíváncsiság(főleg a két stereo csati külön DAC,ilyen készüléket még soha nem hallgattam) -
rakal
senior tag
Hali!
Nem érdemes arra annyit költeni.
Ezeket a specifikációkat ez a készülék is tudja:
[Ramos Icon T17 HD player]
85 dollárból kijön,PK-el együtt!
Ha szuper HiFi-t szeretnél venni,a Teclast T51 a jó vétel,igaz,az kissé bososabb árú..
[Teclast T51] -
nike_
addikt
Hali!
30-35k-ból milyen Mp3/Mp4 lejátszót érdemes venni? iPod Nanot néztem, esetleg jobb ár/érték arányút tudtok ajánlani? ^^ Érintőst ne nagyon... Néha filmet néznék rajta, de főleg zenelejátszásra lenne.
üdv!
-
Thunderbc
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Magyarországról beszerezhető mp4 kéne, olyan 20ezer körül. Vettem egy Philipset nagy felindulásomban, de az egy rakás kaki, szóval valami használható kellene. Gombos kellene, és zsebben elférő, főleg zene-rádió hallgatásra, de néha filmezésre is. Köszönöm a tippeket!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Találtam Wayteq P41-t 4GB-os változatban, és meg is rendeltem Győrből, szóval már tárgytalan.
Gondolom messze bonyolultabb lett volna az a külföldi, mint fizetésben, szállításban és garanciában is. Ajándéknál meg végkép nem jó, ha a gari a világ másik végére szól. -
kormosp
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot kérnék. Szeretnék venni egy mp4 lejátszót a következő paraméterekkel:
-3" - 4,3"-os kijelző
-20K alatti ár
-Tárhely mindegy, ha bővíthető MicroSD-vel
-Tiszta hangzás
-Fm rádió
-Szép, minél jobb kijelző felbontással (egy mp4-hez képest) és sok színnel
-Minél tovább bírja egy töltéssel
-És ami még fontos, hogy minél kisebb legyen, tehát a kijelző és alatta külön a gombok típusú felépítés kizárva
-Érintő képernyőt elkerülném
Csupán ennyi
, mit javasoltok?Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
JuhG24
csendes tag
Hali!
Az jó amit küldtél, rakal, csak az vele a probléma, hogy én télleg 15 ezerér szeretnék venni max. A másik probléma hogyha rendelnéék is onnan nincs leírva, hogy mennyi a kiszállítási díj, mennyi idő után érkezik.
-
[CS]Blade2
addikt
Az elsődleges cél a Wayteq P41 4GB lenne, de most sehol sincs. Gondoltam, hogy akkor 2GB-s és nagyobb MicroSD, de ha gyorsan merül, akkor inkább ez kilőve.
Amit link-eltél, ott hogy működik a szállítás, a fizetés és a garancia? Karácsonyra nem jönne meg, akkor már alapból kilőve.
-
rakal
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nem igazán van észrevehető különbség.
Amit viszont tapasztalataim alapján biztosan tudok állítani:ha SD-ről megy a show,sokkal gyorsabban meríti az akksit,mint a belső memóráról lejátszás,ezért ha sok mp3-t szeretnél hallgatni,érdemesebb nagy belső memóriás készüléket választani.
JuHG24:
A legjobb szívvel most [ezt] tudnám olcsó pénzért javasolni.
85 dollárt nagyon,de nagyon megér,olvasd el a specifikációit. -
JuhG24
csendes tag
Hali!
Mp4 lejátszót szeretnék vásárolni olcsón. Kb. 10-15 ezer, de az a max. Fontos, hogy legalább 4 gb-os legyen és mivel főleg mp3-at szeretnék rajta hallgatni, ezért bírja sokáig az akksi. Előre is kösz.
-
[CS]Blade2
addikt
Azt szeretném még megkérdezni, hogy van-e különbség a belső memória és a bővítőkártya (MicroSDHC) sebessége és egyéb paraméterei között? Értem itt azt például, hogy a belső memória esetlen nem-e gyorsabb, vagy ilyesmi?
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Megint egy figyelemre méltó készülék a Teclasttól:
[Teclast 510 HD]
-5 collos képernyő
-HDMI kimenet
-Full HD képesség(1080p)
A 146 dolláros ár is igen kedvező mindezekért. -
rakal
senior tag
Néha már azt hiszem,a technológia határaival kísérleteznek.
2 hét a modellváltások között,magyar viszonyok között elképzelhetetlen,de Kínában?
Szinte biztos,hogy a jövő évekre készülnek,és amit látunk,az egy teszt-terület(nem vicc...)
Valamilyen total univ. comm /device feljesztés végső fázisában lehetnek.... -
rakal
senior tag
Ismét újdonságok a Ramostól és a Teclasttól.
Már komolyan azt kezdem azt hinni,ezek cégek a fejlesztői promoter centrumok,a többiek meg követik őket.
Ha csak a Ramost nézzük:szinte 2 hetente jönnek ki új modellel,döbbenet.
Ezek a fiúk nagyon készülnek valamire,csak tudnánk mi az?Mindenesetre pontosan lohollnak a mobilephone és a MID piac irányában /között.
Ebből pár hónap alatt vmi. nagyon cool fog kisülni...(majd később méltassátok prófétai érdemeimet pls.)
[Multimediás újdonságok] -
multimedia
csendes tag
Eladó egy db Ramos T11RK Touchscreen 16GB MP4 Player!
- 5"-os érintő képernyő, 16 millió szín, 16:9 képarány
- TV-re köthető + távirányító
- 16GB alap memória!!! +bővíthetőség
- támogatott formátumok: RMVB, RM, XviD, Divx, MKV, AVI, VOB, MPG, FLV
JPEG, BMP, GIF, JPG, MP3, WMA, WAV, AAC ,OGG, FLAC, APE, AC3, DTS
- 720p lejátszás! 1280x720@25FPS
- szoftver frissítési lehetőségA készülék vadonatúj, viszont apró hibája 1db pixel hiba!
Áron alul: 35eFt
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Megjelentek az új generációs Ramos MP5 lejátszók.
Mi az újdonság?
--4,3 collos képernyők esetén is valódi 800x480-as felbontás
--KAPACITÍV érintőképernyő(iPhone és Android mobilosok figyelem)
[Ramos T9 HD]
Miért van az,hogy a kínai fejlesztőknél a mobiltelefonpiac újdonságai a médiaplayereknél is 1-2 hónap követéssel megjelennek?--költői kérdés,tudom....
-
FogTom
csendes tag
Sigmatel STMP3504 chip-el működik.
-
FogTom
csendes tag
...özben kiderült hogy MP718SRF a típusa.
-
rakal
senior tag
Most már teljesen biztos vagyok benne,hogy a nagyobb gyártók egyértelműen a konvergencia irányába mentek el a drágább kategóriában(MP5 lejátszó/MID határzóna)
Emberek,lehet,hogy ez lesz az MP6!!!
Még nem mid(Mondjuk nem SmartQ ill.Archos),de több,mint egy medialejátszó.
Fontos alapelem: WiFI képesség+vmi Explorerszerű böngésző(végülis így egy basic MID-et kapunk).Fontos,hogy a Multimedia kiemelt legyen HW szinten.Ui. nekem van egy valódi MID-em(Smart Q7),de az multimediában nem kifejezetten erős.Szóval van,mit fejleszteni még bőven...
Addig is egy új,igen érdekes készülék:
[Chuwi-W3000-mid-media player 4.1 collos érintőképernyővel] -
-Badger-
tag
Megrendeltem az általad ajánlottat.Köszi a tippet!Pacsi

-
rakal
senior tag
válasz
-Badger-
üzenetére
Szia!
A Maxi2 nekem semmit nem mond,mind gyártó.
Ha viszont átugrasz a PDA/GPS szekcióba,ott meglátod,hogy mennyi Wayteq készülék ven,közte az agyonhype-olt x820-al(tényleg jó,én is láttam működés közben is,élesben)
Az általam javasolt készülék sem nagy márka,de jó referenciái vannak,inkább adnék +1000 FT-ot a Wayteq-ért. -
rakal
senior tag
válasz
-Badger-
üzenetére
Szervusz!
Parancsolj kérlek:
[Wayteq P10 MP4 lejátszó] -
-Badger-
tag
Üdv!A keresztlányom kért tőlem szülinapjára egy mp4 lejátszót.Igazából csak zenét akar rajta hallgatni és azért akar mp4-est ,mert arra több zene fér ---szerinte.Szerintem meg mp4 -be filmeket konvertálnak.Ezt kért ezt kap
Az lenne a kérdésem,mivel hogy lövésem sincs az adott irányú ketyerékre,hogy segítsetek kiválasztani milyet vegyek.10000ft-ot szánok rá.Kicsii legyen,de valami kijelző fityegjen rajta ,"me empénégy ke nekem".Memóriából sztem elég 2 vagy 4 giga.Nem vagyok skót,vennék én százezerért is ,de 7 éves és kb 3 hónapot adok a készüléknek...Tehát egy jó mp3 as kéne ajánlani ami tud mp4-et .December 2.-án lesz a szülinapja,az idő még annyira nem hajt.Jó lenne ,ha vatera,teszvesz ,vagy valami magyar netboltból meglehetne vásárolni.Köszönöm szépen előre is a válaszokat! 
-
rakal
senior tag
válasz
kecsjoc
üzenetére
Szia!
A dolog elég reménytelennek tűnik,vagy googlizd ki,mi is lehet e mögött a típus mögött(szerintem nehéz lesz).Nem biztos,hogy a neten megtalálod,de esetleg hívd fel az Albacomp szervízt,hogy mi a valódi készüléktípus,talán van a neten support.
Ezért érdemes korrekt márkájú készüléket venni,neten megvan a támogatás.
A Gemei HD-660-omon már 3x frissítettem firmware-t,gond nélkül(net support ok) -
kecsjoc
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy albacomp BC-781 Mp4 lejátszóm!
Ami jelenleg nem működik mert egy formázás alkalmával a firmware is el tűnt róla!
Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Ugyanis ennek a lejátszónak a firmware-ja a lejátszón van el rakva!
A PC-hez csatlakozás után 3 partícióként jelenik meg és az első 16mb-os partícion van a firmware pontosabban az enyémen csak volt!
Kérem aki ilyen készülékkel rendelkezik és tud segíteni az írjon!
Köszönettel! -
Peat;)
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Gondolom azért hirdetik úgy, mert 2gb-os lejátszó és a 2gb-os memkártya együtt olcsóbb mint a 4gb-os lejátszó.
A sony telefon szintjét hozza egyébként. Nekem sony a815 van, ehhez képest gyengébb, de ez érthető azért. Ha szereted a basszust akkor a wayteq-et is szeretni fogod a playfx-el.Az általad írt sonyhoz nem adnak jó fülest. Szerintem ha szereted a mélyhangokat mindenképpen a wayteq+egy sennheiser fülbedugós füles, pl cx400, vagy cx55. Van rajta ebook meg 3-as kijelző.
Ha nem szereted a mélyhangokat és klasszikus zenét hallgatsz, vagy nem használsz eq-t és úgy kell a szép hangzás és hosszú üzemidő akkor sony. De ez csak zenére jó, filmet nem fogsz nézni 2"-on az ziher. -
[CS]Blade2
addikt
Szerintem jó lesz a Wayteq P41.
Az adatlapja szerint lehet MicroSD-vel bővíteni. Viszont látom, hogy van ahol 4GB-t úgy hirdeti, hogy 2GB +2GB MicroSD
A jelenlegi 1,8"-os Philips GoGear 2GB. Ehhez képest milyen lehet a hangzás? Vagy egy Sony Ericsson K810i-hez képest
Sony-t is nézegettem, abból találtam egy ilyet: NWZ-E436F. Ennek nagyon kicsi a kijelzője, viszont 40órát ír egy töltéssel, és kiváló hangzást. -
rakal
senior tag
Itt vannak a Youtube-os videok,nagyjából bemutatják a funkciókat.
Sajnos az audiofil jelleg megítélésére kevéssé alkalmasak a videok...
[Teclast T51 teszt 1]
[Teclast T51 teszt 2] -
rakal
senior tag
Itt egy e-bay link részletesebb leírással.
Fontos:mind a két stereo csatornára van egy-egy DAC!!!(szerintem ilyen készülék elég kevés lehet a világon...)
[Teclast T51 az E-Bay-n,Panasonic fülhallgatóval] -
rakal
senior tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Csatlakoznék Peat kollégához,ha a hangzás a fontos a Teclast T51 nagyon durva lehet
[Teclast T51]
Rockchip RK2706. DAC:2 x Wolfson 8740. AMP: Philips OPA2604
Egy teszt nem ártana róla,de tényleg....,nagyon úttörő stuffnak tűnik. -
Peat;)
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
3,5" és tiszta hangzást nem fogod elérni együtt ilyen árban. Itthon a wayteq az egyedüli választásod ebben az árban, p41 asszem a neve és az is csak 3". A hangja sem tökéletes (egy ipod szintet azért hoz bőven) és az akksija is elég kicsi. De egy 3"-as touch sony ami tisztán szól...70k
. Külföld mégis játszana akkor talán a teclast t51 én mást nem mernék megvenni. Ott elvileg rágyúrtak a hangra és 3,5"-es is és pont 30k szállítással együtt kb. -
[CS]Blade2
addikt
Milyen MP4-et ajánlanátok ami megfelel ezeknek:?
3,5" - 4,3"-os kijelző
20K - 30K Ft ár
4GB vagy 8GB vagy nagyobb tárhely
Jó hangzás (hangos, tiszta) (Ez a legfontosabb. Sennheiser füles már megvan.)
A másik fontos dolog, hogy minél tovább bírja egy töltéssel.
Külföldi rendelés nem igazán játszik. -
rakal
senior tag
Szia!
Az .srt kérdés megoldott!
[Onda-VX575hd]
103 dollárt szerintem gondolkodás nélkül megér.... -
Peat;)
veterán
Kár hogy ennyire a méretre mentek rá, egy 3,5-ös lejátszóra még el is csábulnék ahol csak a kijelző adja a méretet. A teclast t51 pl megint túl nagy már, smartQ tao meg kétséges hangchipel van szerelve(ennek mérete tökéletes). Na meg srt, ezt is belenyomhatnák, nem kell ide mk5 és társai, csak egy normális divx lejátszó. De ezek így nem azok számomra.
-
rakal
senior tag
válasz
multimedia
üzenetére
Ezzel megint érdekes a helyzet.Már jártam úgy,hogy angol cím volt feltüntetve az ebay-n,de Hong Kongból jött az áru.
Rockchip vs. DaVinci-mindkettő jó,az Ingenic is jó.
A különbség főleg vsz. a HD esetében lehet eltérő,árnyalatnyi.
Ebben a kérdésben a Youtube-os teszteket ajánlom figyelmedbe. -
multimedia
csendes tag
válasz
multimedia
üzenetére
Bocs, $ helyett persze £ a fizetőeszköz.

-
multimedia
csendes tag
Én meg ezt találtam: [link] 99.9% Positive feedback és UK-ből jönne, nem a világ végéről. $105 + $15 szállítás. Ráadásul 16GB. Lehet mégis az ebay lesz a befutó.
Ramos T11-ből két fajta változat létezik?
1. Texas Instruments DaVinci chippel
2. Rockchip RK2806 chippelMelyik a jobb?
-
rakal
senior tag
válasz
multimedia
üzenetére
Ez szerintem ideális a paramétereidhez:
[Ramos T11RK HD 5"]
Pont benne van a keretedben,igaz,csak 8GB-s,de tapasztalataim alapján ez bőven elég. -
rakal
senior tag
válasz
multimedia
üzenetére
A dealextreme-nél is ingyenes a szállítás.
[DX]
Az ebay-n is több eladónál van ez az opció.
Az ebay egyáltalán nem lutris,megnézheted a visszajelzéseket.Érdemes nagy forgalmú eladótól venni,98-99% körüli pozitív index ok. -
multimedia
csendes tag
A jiongtang-al az a baj, hogy $45 a szállítás Magyarországra... és szinte mindenre a Sold Out van kiírva.
A houseofdap-el mi a helyzet? Úgy néztem ott is ingyenes a szállítás. Az ebay-ről biztos nem rendelnék, nagyon lutris hogy kitől veszed meg az árut.5" touchscreen-es mp4-ből mit érdemes venni? Melyik most a legjobb márka? Max 30eFt szánnék rá.
-
rakal
senior tag
válasz
multimedia
üzenetére
Az MP4 Nationnel vigyázni kell,nem naprakész a készletnyilvántartás,lehet,hogy 1-2 hónap múlva kapod meg a terméket,nincs túl jó hírük.A jiongtang shoppal ,és az ebay-el kapcsolatban viszont csak jót tudok mondani,korrekt eladókkal találkoztam eddig.
Áfát lehet,hogy kell,ha éppen szúrópróbaszerűen a vámosok megvizsgálják,de egyáltalán nem biztos.Egyébként ha megnézed,ilyen készülékeket Mo-n egyáltalán nem forgalmaznak(azt én sem értem,hogy miért),a márkanevek sem ismertek széles körben
(Ainol,Onda,Ramos,Oppo etc.),pedig ezek Kínában jó márkanévnek számítanak. -
multimedia
csendes tag
Ezt már láttátok: [link] Sok szép videó tesztjük is van
Állítólag Free Shipping Worldwide. Tehát a szállítás ingyenes?!
Nekem a Ramos T11RK 16GB 5.0" Touch Screen tetszik. Csak ne lenne $165
Rendel már valaki neten? Ilyenkor kell még vámot, áfát vagy vmit fizeti?
-
rakal
senior tag
Hello,
Szerintem 63 dollárt megér,ennyi pénzért Mo-n csak nagyon szerény képességű modellt kapsz.Sajnos nincs márkája,így lutri a hosszú távú működés.Mindenképpen valami márkanevet javasolnék(Onda,Gemei,Oppo.Ramos etc.),igaz,azok 30-40 USD-val többe kerülnek,de még így sem olyan nagyon drágák. -
Sziasztok!
Becsatlakozom a körbe egy sony NWZ-S544-el.
Persze feketét vettem, nem ilyen "plázabarbi rózsaszínt"
.Egy Ipod Classic 80 GB-osról váltottam.
Először is az Ipod-ot azért akartam lecserélni, mert sok volt a 80 giga, valamint kicsit nagy volt olyan tevékenységekhez, mint a futás, stb.
A hangjával semmi gond nem volt, az Apple termékcsaládban messze a classic széria szól a legjobban.A Sonynak sokan szidták a szoftverét, de igazuk is van, tök felesleges feltenni, win alól simán lehet mindent "rátolni" amit akarsz.
Van hangszínállítási lehetőség, basszuskiemelés, iszonyat könnyű, és szép a képe. A hangja nagyon szép, de ipod-al szemben (a hangzás tekintetében) csak annyi előnye van, hogy van manuális EQ, és basszus kiemelés.
Most töltöttem fel pár zenével, hallgatom, tesztelem.
Olyan is van már most, ami nem tetszik: a számokba beletekerni mindig ugyanakkora egységekben tudok (5 mp), ami 2 órás mixeknél sajnos elég lassú, és átállítani sem lehet.
A kijelzőn az albumborító nagyon kicsiben látszik, és a számcím, stb. nagy betőkkel van, szerintem sokkal jobb lenne fordítva, ebben jott az ipod.
Van benne EU-s hangerő korlátozás, viszont nekem full hangerőn fájdalmat okozott ígyis (sennheiser cx500-al), szóval nem kell amiatt aggódni, hogy halk a készülék.Egyenlőre ennyi, bocsánat a kuszaságért, de úgy írtam, ahogyan eszembe jutottak a dolgok.
-
Samott
addikt
Szia!
Olvasgatva a topicot ugy tunt te eleg jol kepben vagy a kinai pmp-k teren...
Ezert toled kerdeznek, de masok segitseget is szivesen fogadom. Jelenleg egy Wateq P40-et hasznalok, de miota raszoktam a videozasra eleg kicsinek erzem a kijelzojet. Lecserelnem egy nagyobbra, 4,3" meretu kijelzos touch kepernyos cuccot keresek ami ugyanugy visz minden avi-t konvertalas nelkul es esetleg meg feliratot is tamogat (ez annyira nem letkerdes) viszont fontos hogy legyen benne FM radio, mert azt szoktam hallgatni es emiatt nem tartanek fent meg egy keszuleket. A jeloltem ez: 4.3" Touch Screen MP3/MP4/AVI/RM/RMVB Portable Media Player (8GB/480x272px/TF Slot) @ dealextreme... de 100 dolcsi-ig jo vagyok mas kutyure is.
Velemeny? Jobb ajanlat esetleg? HD nem erdekel, mert a befogadokepesseguk korlatozott, es nem nyujtanak HD elmenyt... xvid boven eleg.Koszi,
Samott -
Mian
aktív tag
Hello!
Olyan problémám van, hogy kaptam a minap egy "my audio" 2gb-os mp4 lejátszót, és visszhangzik a zene benne. Ezt hogyan lehetne megoldani ha meglehet egyátalán, valami driverrel? Vagy gari egyből? Meg még az a különös, hogy ami rajta van alap szám az nem visszhangzik....
Üdv.
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Új modellekkel jelentkezett a Gemei.
Gemei HD8800,ill. Gemei HD 693T
[Októberi új termékek a Jiongtang Shopban]
Sajnos pár nap alatt kifogyott a készlet...
No hiába,az ár/szolgáltatás arány nehezen überelhető... -
pc-user
senior tag
Sziasztok!
Noname mp4 lejátszóm "kék háttér előtt sárga homokóra" tünetet produkál. Ahogy utánanéztem, firmware gondok lesznek.
A probléma az, hogy progi ugyan van a firmware upgrade-hez, azonban valami driver-féleség is kellene még, hogy lássa a rendszer az mp4 lejátszót.Előre is köszi!
-
rakal
senior tag
válasz
syrinxx
üzenetére
Szia!
Javasolnám,hogy nézd meg a korábbi hozzászólásaimat.
A javallt készülékek mindegyike high-tech,a fejlesztések legújabb szinvonalát nyújtja.
És van egy nagyon nagy igazság,amit sohase felejts el:ezeket a készülékeket 1-2 évre tervezik(a Sony-kat is!!!),az akksi utána úgyis KO lesz.(renewal:10-15 KHUF)
Szóval ennek figyelembevételével érdemes MP3/MP4/MP5-ben gondolkodni....
A kínai tervezésű és kivitelezésű készülékek gyakorlati tapasztalataim alapján nagyon jók,semmivel sem maradnak el a nemzetközileg ismert márkanevű hasonló termékektől.
Aki az ellenkezőjét állítja,csak előítéletből nyilatkozik,gyakorlati tapasztalata nincs ebben az ügyben.A kínaiak kb. 1 éve nagyon nagy erőbedobással fejlesztenek ezen a fronton,valami nagy konvergencia terven dolgoznak mobil net/multimedia/PDA fronton,igaz ezt a nagy fejlesztőknélk is látjuk(lsd.HTC),de a kínaiak nagy előnye az árelőny,mint tudjuk. -
syrinxx
csendes tag
Sziasztok!
Milyen MP4-et ajánlanátok olyan 20000-30000 FT között? Elsősorban legyen jó a hangminőség, de szeretnék rajta filmet is nézni. Ezeket találtam eddig szimpatikusnak:
Lg T80: http://www.depo.hu/lg/t80
Sony NWZ-E443: http://www.argep.hu/product_1105831.html
Meizu M6 (4GB): http://www.argep.hu/product_392766.html
+ találtam iPod nano 4G-t kb. 30000 Ft-ért, de kiállított darab volt 1 éven át, tehát mindenki ezt próbálgatta, és nem adnak rá garaciát.Melyiket érdemes megvenni? Vagy van más ötletetek?
Köszi

-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Megint egy érdekesség a konvergencia jegyében:
[Cube-b53-wifi-mid-linux-mp4-player-tv-out-8gb]
Hasonló,mint a navigáció rovatban a Wayteq N800,csak ott a GPS/navigációs eszköz van felvértezve multimedia és internet/WiFI funkciókkal.
139 dollárt megér...Csimav:
Szerintem nem lehet,ill. csak komplett új firmware-el(ha van rá újabb,persze) -
csimav
őstag
Lehetséges az MP4 (nem minőségi..., "kínai") lejátszók médialejátszóját lecserélni?
Azért érdekel, mert jobb lenne egy olyan, amelyiken van sáv is, nem kéne tekergetni..., ami ráadásul nagyon érzékeny és sokszor csinál hülyeségeket. -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Új,kedvező árú 5 collos kijelzős HDMI kimenetes HD-s PMP-vel jelentkezett a Cube
[Cube H600 HDMI]
Egyébként nagyon designos is a termék,114 dollárt mindenképpen megér.. -
Gstyler
senior tag
válasz
csurrosz
üzenetére
Én beruháztam egy Wayteq P40-re! Nem mondom, hogy rossz, mert a filmeket, zenéket viszi gyönyörűen, de van jónéhány bosszantó hiba.
pl. minden egyes szám váltásánál felugrik a hangerő nem kicsit, hiába halkítom vissza, mindig feljebb tolja a köv. számnál.
Aztán az Fm transmitter (amiért megvettem) nem sűrűn mükődik, a rádióval egyetemben!
valakinek van esetleg ötlete a problémák megoldására? nem szeretném hetekre a szervízben hagyni. esetleg vki tudna linkelni egy friss firmware-t?THX
-
rakal
senior tag
válasz
csurrosz
üzenetére
Szia!
Ez a Wayteq ugyanaz a Wayteq,amiről ha betekintesz a PDA/GPS szekcióba, több rovat is szól.pl. az x820-as,N800-s GPS-t is ők gyártják,az x820-as a PCWorld tesztjén az 1 helyet nyerte,jelenleg Mo-n a legjobb ár/érték arányú GPS.Az általad leírt készüléket kb. 2 hónapja forgalmazzák,úgyhogy hosszabb távú tapasztalat nemigen lehet vele.
Ha szabadna egy tanáccsal szolgálnom:inkább a P41-t válaszd,nem árt a 3 collos képernyő. -
csurrosz
csendes tag
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni,hogy a Wayteq márkáról valamit tudtok?Megbízhatóság,meg ilyesmi... mert nem nagyon találtam róla semmit.Konkrétan a P20-at nézegettem. Köszi
-
rakal
senior tag
A Teclast megint egy új modellel jelentkezett.
Ezúttal a célcsoport:a vájtfülű HI-FI freakek,a többi multimédia,extra funkciók kissé visszafogva.
[Teclast T51 HI-FI quality]
DE:
-Rockchip RK2708. DAC:2 x Wolfson 8740. AMP: Philips OPA2604!!!
-480x320-as display(3,5 collon ez nagyon jó)
-A készülék igencsak designos.
Csak ne kerülne 149 dollárba....
-
rakal
senior tag
Megint egy új fejlesztési irányzatot tükröző első fecske.
A kínaiak nem férnek a bőrukbe...
Szóval mindazt tudja,amit az eddigiek,plusz DVB-T receiver modul.
Szerintem ezt ne rendeljétek meg,mert lehet,hogy MPEG2 szabványú,nem a magyar MPEG4 szabványt követi,mindenesetre ígéretes,ha országosan OK lesz a DVB-T,várjuk meg az újabb modelleket.
És ha az oldalra tévedtek érdemes megnézni az új Meizu 8-at is(release 2)
[Teclast TL-M55 PMP DVB-T modullal] -
rakal
senior tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Az eBay-n rengeteg van,34 dollártól fölfelé,számtalan típus.
Csak győzd kivárni a szállítást,meg ugye kell Paypal.
Például egy középkategóriás modell:
[cirka 67 dolláros olcsó car mp3-4 player] -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Egy újabb nagyon kedvező árú,és szolgáltatású készülék a piacon:
[Onda VX 575 HD]
103 dollár,szállítással együtt.
Mi a nóvum?
-.srt képes(feliratok!)
-Sigmatel 3710-es chip
-HDMI kimenet(!!!)
Mit kapunk még a 21000 Ft-unkért?
-h.264,VOB és egyéb fileformátumok lejátszása
-FLAC és egyéb lossless fileformátumok lejátszása.
-5 collos 800x480-as kijelző.
-TV OUT funkció
Összefoglalva:
BEST BUY.
Ezek után nézzétek meg ,mi,és mennyi kapható kies honunkban ebben a műfajban.. -
Gstyler
senior tag
Én is a Wayteq P41-et néztem ki! ami meggyőzött az a RockChip, a microsd bővíthetőség, a 3" és pesrze az elérhető ára! Viszont az "utolsó pillanatban" olvastam csak, h nincs benne transmitter
, pedig a p40-ben volt és magától érhetődő volt számomra, h ebben is van!Tud esetleg vki ajánlani hasonló tudás és árkategóriában olyan megbízható lejátszót amiben van transmitter is? Kocsiban is sokat használnám, ahol nagyon praktikus lenne!
-
rakal
senior tag
Úgy látszik a gyilkos versenyben a dinók is magukhoz tértek új fejlesztésekkel
[Sony PMX M89]
Csak hát az árak...
Persze márkahű nezők lehet,hogy kicsengetik a 380 USD-t...
Nyilván a Zune HD megjelenés volt a nagy ihlet... -
rakal
senior tag
Sziasztok!
Újabb előrelépés PMP fronton
Megjelentek az elérhető árú HDMI kimenetes,h.264 képes lejátszók.
Az első fecskék:
[TECLAST C500 HD]
[AINOL V8000 HDG]
Az új modellek ára nagyon kedvező,ajánlott vételek!(107,ill. 130 USD szállítással együtt) -
Reteek
csendes tag
Trekstor L. Mp4- 4GB
Erről a termékről valakinek van tapasztalata?
-
rakal
senior tag
Azt elfelejtettem írni,hogy a 11000-ben a szállítás is benne van!
-
rakal
senior tag
Szia!
Ha nem kell FLAC egyéb lossless(sajnos a 10k körüli árkategóriások nem erősek ebben),akkor ajánlom pl. ezt a lejátszót:
[Olcsó iPod style lejátszó]
Csak 11000 Ft.annyit szvsz. megér,ha 30-40 dollárt rászánsz pluszban,már 4,3 collost is ki tudsz hozni,lossless stb. támogatással. -
Reteek
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen mp4 lejátszót vegyek 10-15k ból? Ami azért bírja is, van hangzása is, hangos is. és nem akkora mint 1 tégla.
-
rakal
senior tag
válasz
maestro87
üzenetére
Szia!
A Wayteq P41-et célszerű a forgalmazótól megrendelni(www.mp3center.hu)
Már csak azért is mert ők a szervíz is,tehát ha valami gond van,akkor nem megy át több kézen,mire megjavítják.Könnyebben tudod a garanciát érvényesíteni is Mo-n,mintha külföldről rendelnél hasonló készüléket.
Annak idején a PTI P80-at tőlük rendeltem meg,futárszolgálattal küldték,gondolom most is így megy(asszem GLS,de nem vagyok teljesen biztos).
Az egyeztetés pedig pofonegyszerű,megadod a mobilszámodat,hogy kézbesítéskor értesítsenek,a sofőr pedig felhív,részletesen el tudod mondani,hova vigye,.végülis munkahelyre és iskolába is kiviszik,ez nem gond. -
maestro87
őstag
Üdv! Megint én vagyok:-)
Honnan lenne érdemes megrendelni ezt a WayteQ P41-et? Hol a legolcsóbb? M.o-on. illetve, ha külföldről rendelem.
Szerintem marad ez, mert jobbat nem nagyon találtam. (De ha tudsz jobbat max. ennyiért, akkor szívesen fogadom) Ja, a kijelzője ne legyen nagyobb (zsebbe elférjen)! Ez fontos.
Meg egy hülye kérdés: ha rendelem, de nem vagyok otthon, akkor mi van? Még sose rendeltem, úgy, hogy nézd el nekem.
Azért kérdezlek téged, mert látom nagyon benne vagy a témában, és ebben a topicban te tartod itt a frontot.

Előre is köszi.
-
rakal
senior tag
válasz
BigG.(nnnnn)
üzenetére
Szia!
Én egyiket sem venném meg.Igaz,vonzó a 3 collos kijelző,és az olcsóság(8000 FT)
Sajnos FLAC-et egyik sem tud,a videofile-okkal is konverzióra kényszerülhetsz.
Ha ilyen dolgok nem zavarnak,akkor mindenképpen a 3-ik modellt venném meg a helyedben.Ha én olcsón,jót szeretnék venni,még 40 dollárt hozzátennék és vennék mondjuk egy [ilyen lejátszót]
Az ipod Touch-tól teljesen különbözik,csak a forma vagyon lekoppintva,elég ügyesen. -
rakal
senior tag
Régen hallottunk az Oppo-ról.
Most új modellel jelentkeztek.
[OPPO S39 Smart HD Touch]
Mi az amiben újat ad?-Yamaha erősítő+hangfalak(beépített)+Intelligens file kezelés+Titkosítási lehetőségek.+h.264 támogatás.
Igaz,az ára kissé borsos(179 USD) -
salieri.
őstag
válasz
MichaelRaven
üzenetére
szia! az egy masik nevu user volt nekem nem volt soha albacomp lejaccom!
-
MichaelRaven
csendes tag
válasz
salieri.
üzenetére
Helló. Egy régebbi cikkedbe irtad(#36), hogy van neked egy Albacomp BC-789 mp4-ed.
Nemrég vettem egy ilyen mp4-et, de fellépet benne egy hiba.
Azt írja hogy 354 mb a szabad tárhely, pedig nincs rajta semmi.
A mp4 böngészőjében csak két mappa van: 1. FOUND. 000 2. RECYCLER(ez itt volt eddig is). Nem látja a gép se a total commanderer , se az (alap)fájlnézegetővel. Csak a biztonsági mentés készítővel,a kijelöléskor
. A FOUND. 000 600 akárhány mb, a RECYCLER 12kb .
Mit tegyek? Formázzam, és vissza állítsam a 12kb mappát? vagy inkább ne?
Segítsetek! -
salieri.
őstag
ezek az mp5 playerek mint pl az aigo feliratos filmet is le tud jatsszani ?
-
-
rakal
senior tag
válasz
nova001
üzenetére
Például:
[link]
[link]
[link]
[link]
És ezek csak cseppek a tengerben.6-8000 FT-os tartományban mozognak az árak.Nézd végig az oldalt,jópofa dolgok vannak rajt.Vannak egészen érdekes megoldások,pl. napszemüvegbe épített mp3 lejátszó,toll mp3 lejátszó etc.
Egyébként szvsz nem kell félni az érintőképernyőtől,automatikus lezárás mindegyiken van.
A helyedben inkább 3 collost vennék,vagy 4,3-ast a filmnézéshez az utóbbi a korrekt. -
nova001
senior tag
hali
valami olcso és jo mp4 player kéne nekem
lényeg h 2,4 kijelzös mp3 és avit játszon...erös aksija legyen és jo hangzása
találtam egy ilyet de ez érintös :S valaki nem tud mondani nekem olyat ami gombos...zsembe könnyeb legyen állitani a hangeröt nekem az a lényeg -
rakal
senior tag
Itt van egy olcsó modell pl.
16GB-os,4,3 collos,touchscreen PK-val együtt csak 91 USD,és 2 ÉV GARANCIA!!!
[Olcsó nagyképernyős PMP] -
rakal
senior tag
válasz
salieri.
üzenetére
Sajnos Magyarországon nem forgalmazzák.
Elérhetőség:Ebay etc.pl. Houseofdap etc.,de millió egyéb helyen van még.
Visa/Mastercard és Paypal kell.
A legtöbb Ebay eladónál ingyenes a szállítás egyébként,de ha van is PK,még azzal együtt is érdemes külföldről rendelni(féláron megkapod,vagy jelen esetben az adott árért Mo-n csak 3 collos kijelzős készüléket tudsz venni,4 GB memóriával)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mit javasoltok?

Köszi!
A houseofdap-el mi a helyzet? Úgy néztem ott is ingyenes a szállítás. Az ebay-ről biztos nem rendelnék, nagyon lutris hogy kitől veszed meg az árut.
, pedig a p40-ben volt és magától érhetődő volt számomra, h ebben is van!