Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlieNeetah
csendes tag
Köszi, most futtattam le egy NOD32-t meg egy SpyBot-ot, hát, sajnos talált. Az egyik NOD által fertőzöttnek ítélt fájl éppen az egyik nemrég letöltött zenei mappa volt, a NOD kiírta rá, hogy trójai vírus. Még jó, hogy nem pakoltam fel - igaz, nem is lenne még mire
Nos, amúgy az "ötlet" az aukciós oldalról származik, állítólag többen jártak már így. Mondjuk, egy közeli ismerősöm netes csengőhanggal, amit a mobiljára kért, azzal szedett be vírust, ezt a szervizben mondták neki. Vannak fura dolgok, jobb, ha az ember óvatos 
-
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Hello

Őszintén mondom,olyannal még soha nem találkoztam,hogy a lejátszóra felmásolt mp3,FLAC állományok,avi,ill. mpeg állományok vírusosak lettek volna.
Ez inkább elméleti lehetőség.
Talán a fórumon vki tud válaszolni,de nem hiszem,hogy ilyennel bárki is találkozott volna.
Ha ilyen aggodalmaid vannak,mondjuk mp3 letöltés után,futtasd a víruskeresőt,utána másold fel a lejátszóra. -
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
az ismeretlen a Cowon lenne? (mert feltételezem, hogy a leszólt az a MS). hát akkro DAP történelem órán vagy nem voltál, vagy nem figyeltél oda. a Cowon kb. a presztízsmárka mp3 lejátszók terén.
-
AlieNeetah
csendes tag
Elvileg ma meg kell kapnom. Egy problémám van. Ezek a kis ketyerék állítólag olyanok, mint a túlnemesített fajtiszta kutyák
: túl érzékenyek virtuális bacira, vírusra. Szerinted hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy gépről ne húzzak rá vírusos állományt? Mondjuk a gépemen van víruskereső, de azért az ember túl biztos még így sem lehet. -
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
A vitát szerintem a name/noname ügyben a végtelenségig lehetne folytatni.
A kérdés:ki mennyit invesztál,milyen szolgáltatásokat akar ezért,a készülék nyújtja-e ezt.
Majd szívesen olvasom a beszámolódat az új készülékről.Szerintem nem jársz rosszul vele.Majd a használatban meglátod,sejtésem szerint,hogy kinek volt igaza a vitában.
Ha olyan a minősége,mint a PTI P80-nak,sok kellemes órát fog szerezni. -
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Nekem kb. az számít gyanúsan olcsónak, ha jelentősen olcsóbb, mint valami hasonló paraméterekkel (kijelző, memória) bíró erősebb középkategória, mint pl. egy megfelelő Samsung. Ha pl. egy 4GB-os, 3" érintőképernyős Samsung P2 ~36k, akkor szvsz biztos lehetsz benne, hogy egy hasonló kínai gagyi fele annyiért vagy az alatt sokkal rosszabb alkatrészekből és anyagokból készült.
Az ilyen "Top Product" listák meg gyakorlatilag semmit nem jelentenek, különösen az ilyen feltehetőleg eladásban is érdekelt oldalakon. Egy valódi toplista nem csak úgy ott van, hanem teszteken alapul, mint pl. ez. (Ugyanott azt is láthatod, a hozzáértőbb oldalakon milyen márkákkal foglalkoznak egyáltalán. A PTI meg hasonlók persze nincsenek köztük, és ez nem a véletlen műve.)
-
AlieNeetah
csendes tag
Mit jelent az, hogy "gyanúsan olcsó"? Ki szabja meg, hogy egy lejátszót mennyiért árulnak itthon? Én pl. nézegettem Mpman lejátszót (van honlapjuk) nálunk a kutya sem ismeri, egy-két típusát lehet csak felfedezni, külföldi oldalakon viszont elég jó árakon fut. A 4 GB-os MP4 lejátszó Moovy Max 12900-ért volt a Media Marktban (!!!!) (Ez volt az a metálvörös, amiről lemaradtam, azóta sem kaptak, pedig direkt rendeltek)
Ezen az angol oldalon találtam egy Top Products részt... Nekem érdekes... -
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Érdekes, én pont azért nem veszek olcsó kínai cipőt, mert sosem bírtak ki néhány hétnél többet. Márkás, de kínában gyártott cipőkkel viszont még nem volt ilyen problémám - vagyis tudnak minőséget is gyártani, de az már nem lesz olyan olcsó. A kettő közt a felhasznált alapanyagok jelentik a fő különbséget. Pont ez a helyzet a lejátszóknál - amelyik gyanúsan olcsó, abba mindenből a lehető leggyengébbet rakják, és még ha érthetetlen módon elégedett is vagy vele, mázlid van, ha nem pont a legkevésbé megfelelő pillanatban hagy cserben.
-
asadasad22
őstag
basszus, ez a lejátszó is egy vicc. már amennyire lejátszónak lehet nevezni egy ilyen foshalmazt.
talán tényleg mp5 topic kellene lassan, az lenne a behülyített lámák tiszteletbeli gyűjtőhelye, ahol arról lenne szó, hogy wayteq, momo vagy pti a jobb és hogy az mp6 vagy mp7 lesz-e a jobb és hogy miért is nem kapcsol be a lejátszó 2 nap használat után, és közben még menőnek is fogják magukat képzelni, mert a többiek csak az mp3-nál és mp4-nél tartanak
aztán az mp3 topic megmaradna a komoly lejátszók iránt érdeklődőknek. az mp4 topic mondjuk még kicsit úgy is ki lenne téve a lámák támadásának, de talán csökkenne a nyomás.. -
AlieNeetah
csendes tag
A baj az, hogy garancia másra sem nagyon van... Van 35 ezer Ft-os, abszolút márkás cipőm (nem annyiért vettem
, de vadi újonnan ), ami normál hordás mellett két év alatt hivatalosan is elvált a talpától, ragaszthatalanul, úgyhogy majdnem elhagytam... A kínai "gagyi", ami előtte volt, ennek a koppincsa, ugyanilyen intenzitás mellett hat (!) évet bírt ki... Meg Puma cipő, márkaboltból, ami két év szekrényben állás után felhúzáskor közölte, hogy ennyi, és a tap gumirésze apró, szivacsos darabokban szétesett... -
rumos14
nagyúr
megnéztem a linket, ez [link] a kedvencem! mekkora ötlet a Nokia Xpress Music design elemeit lekoppintani!
úgy vagyok vele, hogy ez a topik eleve kicsit ilyen poén célból jött létre, ami az első pár hsz-ből ki is derül, ugyanis elegünk volt abból, hogy az mp3 lejátszós topikban ilyen khm... noname termékekről kérdeztek, azt gondoltuk, hogy legyen egy ilyen empénégyes topik, ott aztán dőlhet a sok ...érdekes termék. és így is lett. empéötös topikot is lehetne már lassan létrehozni ám
-
adnoctum18
senior tag
De mi van akkor ha én nem szeretném leváltani mert mondjuk nincs rá pénzem?
Szeretném használni de nincs rá gari, nincs support, és döglődik...
Csak azért kérdem mert az unokatesóm hasonlóan járt egy ilyen csodával kb. fél év után, szal még csak egy évig se élt a kütyü, a szervízben meg csak pingvineztek.
Ez az ígyjárás esete gondolom...
Na ezért vannak a bögyömben ezek a csájníz cuccok. -
rakal
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én sem akarok flamelni,de a kínálatot alaposan átnézve azt kell mondjam PMP ügyben a kínaiak nagyon bedolgozták magukat.
Hogy meddig működik:1-2 évig,aztán lehet venni a következő generációs cuccot.
De ez nyilván be van táblázva.Olyan,mint a kínai egyéb cuccok,a kínai cipő,ha vigyázol rá fél évig/egy évig is jó lehet.Az árba nyilván ez be van kalkulálva(mármint a cucc életciklusa),nem a családi ezüstkészlet életútjára van belőve ez biztos.1 évig garanciás,addig cserélik,aztán úgyis jön az újabb,költheted a zsét újabb funkciókkal kibővített stuffra. -
adnoctum18
senior tag
Nem kívánok flémbe bocsátkozni, az álláspontomat úgyis ismered a témában.
Jó kis feature-ök igen, de meddig? Van hivatalos support? Gyors felhasználóbarát UI?
Igényes anyagminőség? I want to believe...A P2 pedig végülis PMP szóval tényleg nem MP4, bár ez nézőpontfüggő ugye...
A felmosni a padlót kifejezésért elnézést kérek, ha ennyire sértett!
-
rakal
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ez az MP4 topic.
Én látatlanban mondom,hogy MP4/MP5 ügyben ár/minőség etc. mindent egybevetve
Az Onda VX787 és a Ramos T8 felmossa a padlót az Általad említett Samu p2-vel.
Ezt nézd meg:
http://www.chinasuppliers.globalsources.com/china-suppliers/factories/MP5-Player/100.htm -
adnoctum18
senior tag
Miből gondoltad hogy nekem van?

A Samu p2 korrekt készülék, látatlanban is megmondom, hogy felmossa a padlót a kínai gagyikkal.
Zenelejátszónak ne ezt vedd szerintem, arra ott a sansa clip, vagy további alternatívákkal a
Milyen MP3 lejátszót vegyek topic. -
Mcray
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Samsunk 8 gigás Yepp 2-jéről. Média Marktban kipróbáltam pár készüléket: Sony, Seltronic, sok noname, de messze ez volt képes olyan hangzásra ami miatt megvenném zenelejátszónak, de arra meg drága...
Hülye helyzet

-
adnoctum18
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Eseteg valami film vagy mozibuzi topicban megpróbálhatod, hátha ismerik.
A keresőbe ne így írd be!
-
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
mármint dvd-n és vhs-en, mint fizikai tárolón keresel filmet? ezekről sok fórum nem hiszem, hogy van, online boltok és kölcsönzők vannak..
-
AlieNeetah
csendes tag
Segítség! Ha filmet keresek DVD-n vagy videón, arra milyen fórum van? Mint ez, pl. Köszönöm előre is!
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Jóvannnna...
Nem mértem le, de olyan monstruózusnak és nehéznek tűnik.
Tipikus halmozott érzéki csalódás... 
-
adnoctum18
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
"Méret: 4,5" (115,5 mm) (magasság) × 2,4" (62,1 mm) (szélesség) × 0,48" (12,3 mm) (mélység)"
Hogy is volt az az 5x10centis lejátszó és a duplaakkora Iphone? -
AlieNeetah
csendes tag
Naszóval, tuti Apple, telefonos szolgáltatónál vette az ismerős, aztán mi is megnéztük a Media Marktban. Ez nem koppincs. És elég komoly szerkentyű, a gazdája mindezt meg is mutogatta gyorsan, szóval láttam, hogy műxik. Az általam vett készülék nagyságra kb. a fele
Csak a képen tűnik nagynak, durván 5x10 cm a mérete. Az Apple ennek a duplája. De akkor sem szimpi nekem ez a megoldás, valamiért... Nem mindig tudom megmagyarázni, miért idegenkedem valamitől 
.
-
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
na akkor:
az általad linkelt mp5 kb. akkora mint az említett "Apple telefon" = iPhone. szóval lehet, hogy nagy lesz a zsebeidnek. ja amúgy olyan Apple telefon nem létezik amiben lenne rádió meg diktafon, hanem vszleg pont olyan noname koppintást láttál, amit most is készülsz venni.
bár vszleg nem való neked, de létezik telefonmentes PDA is, nem maradsz teló nélkül ha lemerül. ellenben használhatod pl. GPS-ként is, nyilván autóstöltővel. -
rumos14
nagyúr
nyilván egy PDA nem céleszköz kifejezetten filmnézésre meg zenehallgatásra, de állítom, codec támogatottságban - hála a TCPMP/Core Player-nek előtte van az MP5 csodáknak.
elhiszem, hogy a te Airis-od annyit tud, de nem ez az általános. az én FuSi N560-om újkorában (most már eléggé leharcolt az akksi, 2 év intenzív használat után) 8-9 órát bírta zenehallgatásnál (EQ-val, tekerésekkel, nem 128-as mp3-mal) és úgy 3,5 órát a videót is. és ez egy rossz érték a pda-k között, ha elnézem pl. a mobile-review.com pda tesztjeit. -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Ráadásul zsebmániás vagyok, ami nem fér a zsebembe, az már kiesett
Ha vidékre megyünk forgatni, hosszú autóút, akkor vászon szafari- vagy militarygatya, egy zsebbe a fényképezőgép, egybe a lejátszó, egybe a telefon, egybe a zsepi a pótakksikkal, egybe a diktafon 
Mindehhez végül egy erős öv, hogy fenntartsa a nadrágot

-
AlieNeetah
csendes tag
Eleve nem szeretem, ha egy kütyü túl sok mindenre van kihegyezve. Ajánlottak nekem olyan Aple telefont, ami tud filmeket, rádió, diktafon, kamera, mp3, meg érintőképernyős...
Az első személyes kézbevétel után köszöntem, nem kellett. Most ha elhagyom a telefonomat (vagy ellopják), akkor még mindig a ott a tasimban a digitális fotómasina, meg a zenelejátszó. Valahogy zokon venném, ha minden egyszerre menne el. Vagy ha elromlik mondjuk, a lejátszója, és szervizbe kell vinni... Ott fogok állni telefon nélkül?? Ráadásul engem kimondottan undorított, hogy az említett ketyere egy hét után csupa zsír meg gondolni sem akarok rá, milyen trutyis volt, attól, hogy a használója állandóan tapogatta a kijelzőt (képtelenség minden egyes telefonfelvétel vagy hívás előtt elrohanni kezet mosni) meg a füléhez nyomkodta... 
Én ennél háklisabb vagyok az ilyesmire...
Amúgy a laptoppal pont ez volt a gond... Egyszer üzleti megbeszélésre mentünk, de előtte várni kellett, gondoltam, kicsit játszom, hogy teljen az idő. Vagy fél órát Spongyaboboztam, aztán bementünk az ügyfélhez, és a laptop aksija két perc után egy nyekk nélkül lemerült. (Fél éves) Rohadtul égő volt... Másik, nekem a telefon munkaeszköz, nem engedhetem meg magamnak, hogy állandóan lemerített akksival mászkáljak, mert mondjuk, várnom kellett a háziorvosnál másfél órát.
Erre kell egy külön ketyere.
-
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Nekem van PDA-m.
Sajnos ha az ember multimediára használja a PDA-t nagyon gyorsan lemerül.
Az én Airis T620-am filmnézéskor kb. 1,5 óra alatt bedobja az unalmast,ui. a Windows Mobile is fut a háttérben,gyakorlatilag olyan gyorsan leszívja az akksit,mint egy laptop.
Nem véletlenül fejlesztették ki ezeket a célhardvereket(MP5 lejátszók).
Egyébként mp3 lejátszóként is ugyanez a helyzet,kb. 2,5 óra vége az akksinak,ha PDA-t használsz mp3 lejátszóként.(Nem mellébeszélés,tesztelve sk.) -
rakal
senior tag
Persze,kémlednek,lopnak,csalnak átvernek etc.,de suttyomban fejlesztenek is,nem hülyék ők sem.
A PDA-k persze tudják mindezt 3x-os áron(50-60 KHUF).AlieNeetah: :
Ugyanolyan,mint a PTI 80,Waytek 40 etc. hardveresen.
A grafikus kezelőfelület eltér ezektől.
Ha a minősége olyan,mint a PTI-é,garantálom,meg leszel elégedve.
Az első mp3 lejátszómnak még márkaneve sem volt(mp3 player ez volt a dobozán,se gyártó semmi etc.)--kb.5 éve megvan,és még mindig gond nélkül megy(kíváncsiságból egyik nap nosztalgiáztam vele egy kicsit) -
AlieNeetah
csendes tag
Elég sok érdekes kütyü van ezen az aukciós honlapon, komolyan letesztelném, melyik mit tud. Elég sokan veszik is, a forgalomból-licitekből ítélve, az értékeléseknél sem bukkan fel, hogy "vazze, milyen sz..-t sóztál rám???", pedig van rá lehetőség, a véleményeket az oldal nem cenzúrázza. Namost, ha ezek olyan vacakok lennének, itt-ott azért csak feltűnne, hogy "én nem ilyen lovat akartam"... Nekem az elégedett hallgatás gyanús pozitív értelemben.

Amúgy éppen ezen az oldalon botlottam már nem egyszer ilyen tartalmú ajánlatba: "x GB valós memória Samsung chippel" - a sorrend lehet, hogy nem ez, a tartalom a lényeg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy vásároltam már itt, pl. cipőt, és amire azt írták, hogy 36-os, új, az tényleg 36-os és új volt, vagyis eddig mindig azt kaptam, amiért fizettem. -
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
bátor vagy, hombre! úgy veszel meg valamit, hogy a nevét sem tudod, nem olvastál róla sehol semmit (érthető módon), nem fogtad kézbe. vki leír rúla vmit, azt elhiszed, az alapján megveszed. amúgy ne bánkódj, lehet, hogy az a 16gigás darab csak névlegesen annyi, valójában csak 4gigás... előfordultak ilyen véletlenek a nagynevű kínai gyártóknál

-
rumos14
nagyúr
huh rakal ezzel most megint kiverted a biztosítékot nálam. a nagy gyártók lemaradtak a FEJLESZTÉSBEN, a kínaiak megelőzték őket
a valóság az, hogy a kínaiak mindent csinálnak, csak nem fejlesztenek. kémkednek, lopnak, átvernek. tisztelet a kevés kivételnek, pl. Meizu, bár azért ők is koppintanak nagy %-ban.
a jövő az MMD-k irányába mutat, hát ez egy elég semmitmondó kijelentés. nem mindenki akar egy biz. méretet meghaladó, számára rengeteg felesleges tudással rendelkező eszközt venni. amúgy ezeknek az MPakárhányoknak semmi közük egy MMD-hez, ha talán így gondoltad volna.
amúgy meg amiket leírsz, egy jobb pda úgy 4-5 éve tudja... -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Igazából nem nagyon szoktam külcsínre menni, mindig tájékozódom neten, boltokban, de eddig mindig úgy jártam, hogy az általam kiválasztott típus vagy túl drága volt, vagy sehol nem lehetett kapni. Én külföldről mondjuk nem merek rendelni, annyira nem tudok jól angolul
Ilyenkor aztán bejön az, hogy vagy nem veszek semmit, vagy amibe "beleszeretek", az lesz, ilyenkor már nem nézek semmit, max az árat. Eléggé bejött nekem az életben, hogy ha valami nagyon nem akar sikerülni, annak oka van, nem érdemes erőltetni, általában mindig valami jobb jött helyette. -
AlieNeetah
csendes tag
Szia!
Szóval én már megvettem az egyik aukciós oldalon egy lejátszót, valamikor a jövő héten kapom meg (sajnos a sűrű program miatt nem tudtam a bankba eljutni a héten, hogy a vételárat átutaljam). Amibe belekoppantam, hogy ugyanazt a lejátszót 16 gigával feltette valaki 3 ezerrel olcsóbban...
Hát picit kiagyott a szívverésem, de vagyok annyira korrekt, hogy már nem mondom vissza. Eredetileg nem járt hozzá fali töltő, de rendes volt a srác, mert írtam, hogy vennék olyat is hozzá, és válaszolt, hogy csomagol egyet ajándékba, nem fog többe kerülni. Lehet, hogy pont PTI, mert "márkát" nem írnak sehol ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacos001
senior tag
Bocsánat,ha esetleg vkit érdekelne IPOD CLassic 80 GB.
sorry
-
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Sajnos sok embernek fáj,hogy a nagy nevű gyártók(pl.Sony) lemaradtak a fejlesztésben,mert a jövő ha tetszik,ha nem a MMD-k irányába mutat(mobile multimedia device).
Én elismerem,hogy esetleg mp3 hangzásban jobb a Sony,az iRiver etc.,de más szolgáltatásokra is igény van egy kisméretű mobil multimédiás eszköznél,és ezt ezek az alternatív gyártók jól ismerték fel.(nagyobb,filmnézésre is alkalmas képernyő,konvertálás nélküli videolejátszás,szövegfile megjelenítés,többféle képformátum megjeneítés,rádió,diktafon funkció,a filestruktúrát korrekten megjelenítő Total Commanderszerő filemanager etc.)-mindez elérhető áron!!!
Ezt tudomásul kell venni,hogy ez a jövő útja.
Szóval jelenleg a stafétabot nem a mesterek,hanem a tanítványok kezében van. -
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Hali!
Épp most néztem az mp3center.hu-n.
A Wayteq márkájú 4GB-os 3 collos érintőképernyős modell kerül annyiba,mint a Te 8GB-od.Egyébként szvsz ua. a kettő(a Wayteq-hez adnak egyébként fali töltőt is)
A Wayteq pedig egy az egyben úgy néz ki,mint az én PTI P80-am.(Csak a kezelőfelület teljesen más,de a szolgáltatások ugyanazok)
Ha olyan a minősége,mint az enyém,garantálom meg leszel elégedve
( a PTI-nél csak egy hibát találtam,a Youtube-os videóknál,ha megállítod az flv kiterjesztésű file lejátszását,lefagy a készülék,avi-ba kell átkonvertálni,de csak ezt az egy filetípust,és akkor ok.)
Apropó,hogy szakmai témát is feszegessek: tudja valaki azt,hogy mit tud ez a Rockchip RK27061,amit nagyon dícsérget az eladó?? -
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
a herceg volt a metálvörös?

hallottam róla, hogy a nők más szempontok alapján választanak műszaki terméket is, és sok esetben inkább meggyőzi őket, ha valami illatos és jó színe van, minthogy sokat tudjon, de mp3 lejátszót választani csak azért mert olyan "cuki" színe szerintem nem olyan szerencsés dolog
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Amúgy eredetileg pont egy metálvörös MP3 lejátszó rabolta el a szívemet, csak sajnos nem lehet kapni. Hát így történt. Ha a herceget elvitték, jó a béka is

-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Lehet, hogy bejönne
Ha az ellenségre is ilyen hatással lenne, vagy röhögőgörcsöt kapna, már megérné
Tuti győzelem lenne, egyetlen lövés nélkül
-
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
önmagában nincs azzal baj. mondjuk a rózsaszín ak47-től már visítani tudnék

-
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Ez esetben inkább egy ilyet javasolnék!

-
AlieNeetah
csendes tag
Normális az, hogy egy tök hétköznapi emberben a (szociális és társadalmi) környezete - orvosi váró, ügyintézés, tömegközlekedés, munkahely, stb. - pánikot kelt???? Én még simán elhittem magamról, hogy egy hisztis tyúk vagyok, de mikor már több diplomás, idősebb, biztos egzisztenciával és családi háttérrel rendelkező, halálkiegyensúlyozott ismerősömet is pánikbetegként és depressziósként diagnosztizálták és ua. a gyógyszeres kezelést kapják, mint én, kicsit nagyon elgondolkodtam, hogy velünk van-e a baj...

-
AlieNeetah
csendes tag
Amúgy komolyan elgondolkodtam rajta. Régen jártunk lőtérre, imádtam, a világon annál jobb feszültségoldó nincs, mindenkinek ajánlom. Barátomnak említettem, hogy amint jó idő lesz, kijárhatnánk valahová célba lőni. A "fegyver" nem is drága, a helyi paintball üzletben szerintem patronokat vagy mivel műxik is kapnánk hozzá (vélhetően olcsóbban jönne ki, mint a lőtéren a valódi fegyvert bérelni és a töltény hozzá)

-
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Szerintem tök jó ötlet. Legalább nem a környezet okozná benned a pánikot, hanem te a környezetedben!

-
adnoctum18
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Például az is mp5 igen

De amit én linkeltem az hatékonyabb és tuti jobban is szól!
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ez is MP5
Uhh, ha tudom, hogy ilyen is van, inkább ezt veszek környezet okozta pánik ellen, nem tudom, a pszichóm mit szólna hozzá, ha ezzel állítanék be: "doktornő, megfogadtam a tanácsát, igaz, én zenelejátszót akartam, de nem t'om, mi az az MP5 és ezt sózták rám" ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én már nem tudom, mi micsoda
Teljesen összekuszálódott bennem az infotömeg 
-
adnoctum18
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Hello!
Azért az, hogy a lenovo meg a hp nem való hurcolászós gépnek, az elég nagy butaság, akárki is mondta.
Egy lenovo t/x vagy akár még r szériás gép is kibír nagyon sok mindent. Tapasztaltam
A HP nc széria szintén elég komoly.
Tudom, hogy nem notebookos topic, de szemet szúrt.
A kereskedők ajánlására NEM szabad adni!MP4 témához meg annyit, hogy aki ennyi pénz kiad egy lejátszóra, az gondolja át mégegyszer, hogy kell e neki az egérmozi, szerintem ekkora méretben felesleges ezt forszírozni.
Ha pedig a videózást leszámítjuk akkor egy sansa clip az ideális.Az mp5 az pedig ez .

A cowon q5 akkor most egy "empéöt" csak mert lejátszik konvertálás nélkül mindent?
Áhhh... -
AlieNeetah
csendes tag
Hát autóm nekem sem lesz, bár nem ilyen józan, környezetbarát megfontolásból
Arra mondjuk, kíváncsi lennék, pl. influenzaidőszakban mennyire tűröd jól a tömegközlekedést
Meg aztán nálunk este tíz után megáll a világ, amíg dolgoztam, elég sok bosszúságot okozott, hogy ha elhúzodott a munkaidő, már nem volt mivel hazamenni, a taxit meg nem fizette a cég 
[OFF]
Ráadásul félig süket vagyok, minek nekem csúcsminőség?????
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Hát, ha gondolod, ide másolom a linket, ahonnan levettem a szöveget. Nem én találtam ki
A másik aspektusa a dolognak pedig az, hogy több mazsola rohangál a világban, aki elhiszi azt, amit egy-egy szakmai(nak tűnő) netes oldalon olvas, mint aki tökéletesen tisztában lenne a különbségekkel és a valósággal. A "csodalejátszóról" egyelőre nem tudok több infót adni, majd ha megjött, és kipróbálom, beszámolok, mások biztatására vagy elriasztására, a valóságtól függően.Gyorsan ki fog derülni, mert azonnal letesztelem, de pl. anno nagyon meglepődtünk, mert a kis Canyon MP SD 256 lejátszónak amellett, hogy jó a hangja, és más pozitív tulajdonságai vannak, az aprócska, szinte láthatatlan beépített felvevője profibb felvételt biztosított, mint a direkt erre a célra vásárolt digitális diktafon, amit mindenki agyondicsért.
-
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
"Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni, nem is, nem áldoznék többet, mert van egy lélektani határ, amit egy ilyen "kütyü" esetében az ember - hacsak nem miliárdos - nem lép át. Ez olyan, hogy nem vennék húszmillás Audit, ha hatért kapnék Toyotát."
Én még 100000-et sem költenék autóra, mert nem kell - sőt, inkább a villamosról röhögök a dugókban szerencsétlenkedő, meg a parkolótársaságok által szénné szivatott népségen. De egy tényleg nagyon jó lejátszóért bármikor kifizetnék ennyit, hogy az aktuális csúcsminőségben hallgathassak zenét, a körülöttem utazók hülyeségei helyett...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg akár csak egy jó autórádió erősítővel és rendes hangszórókkal sokkal többe kerülne.
-
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
bocsáss meg, de ez iszonyatosan nagy baromság. nem hiszem el, hogy ezt valaki komolyan is gondolta.
az mp4 lejátszó márpedig pontosan annyit jelent, hogy lejátszik mp4-et. NEM saját formátumot. szabványos mp4-et. konverterre általában szükség van, mert a codec/felbontás/bitráta mind fontos tényezők.
"Az MP5-lejátszók segítségével nem lesz szükség konvertáló programokra."
nem, mi? mert minden létező formátumot lejátszik. ezt csak annak a szájába tudják betolni, akinek annyi hozzáértése van hozzá, mint nekem a baletthez. megnézném, hogy egy 1080p felbontású .mkv kiterjesztésű finom kis 8 gigás videót hogy játszana le az a csodalejátszó, mert ugyebár nincs szükség konvertálásra semmilyen esetben. lol.
brutálisan nagy néphülyítés ez az egész. a szomorúbb csak az, hogy -ahogy itt is látszik- ezt valaki el is hiszi. -
rakal
senior tag
Valami rafinéria van a dologban,szerintem a különböző gyártók között van valami koordináció.Hardveresen ugyanaz egy adott modell(ua a tervező,ill. beszállítók),azonban szoftveresen eltérnek egymástól(kezelőfelület főleg),a szolgáltatások meg gyakorlatilag ugyanazok mindegyiknél.Az is gyanús nekem,hogy egy gyártó,mondjuk a PTI kijön a P89-el,1 hétre rá kijön a Ramos a T8-al,meg az Onda a feljavított VX787-el,túl tervszerűnek tűnik(vagy egy cégnél készül az összes??)
-
AlieNeetah
csendes tag
Végül Asust vett, ezt minden kereskedő ajánlotta, eddig minden frankó vele, annak ellenére, hogy 120 ezer volt. De olyanok, akik évek óta használják, valamint szg-es boltok vezetői és szakmai oldalak szerint is nagyon megbízható márka.
Mondjuk, kritérium volt, hogy hurcolászásra ne legyen háklis, itt a Lenovo a Hp és az Acer ki is dőlt a sorból, egybehangzó vélemények szerint jók asztali gépnek, de a napi ráncigálást utálják. A Dell meg rohadt drága
Az Asusra mondták, hogy tipikus nyúzgagép 
-
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
hát igen, 1 éve amikor megvettem első laptop-omat, én is hamar szembesültem azzal, hogy 3 márka létezik, amit meg szabad venni: HP, Dell és IBM/Lenovo. a többi márkánál csak elvévve vannak jó típusok pl. Toshiba, FuSi, Acer, na a félmilla feletti notik már náluk is egész jók.
-
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
olvastam tegnap ezt a szöveget, és hát ez egy kurva nagy bullshit. nevezzük nevén a gyermeket.
a másik hsz-edre: an akkor ez a totál noném kategória, nincs semmi márkája. bocs Rakal, de számomra a PTI is ebbe a kategóriába esik. amúgy azt mivel magyarázod, hogy PTI lejátszó tök ua. a dizájnnal, "tudással" megjelenik AVS meg Csucsubucsu meg mittomén még milyen neveken? ez számomra szintén a noném szinonimája. -
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
a Fujitsu Siemens alsó kategóriás laptopjai a legszarabbak közé tartoznak, ami létezik. persze 90k-ért nem is lehet csodát várni...
-
AlieNeetah
csendes tag
Sorry, de ezt még muszáj betennem: egy szakmai oldalon leltem rá a cikkre...
Útban az MP5 felé
Eleinte sokan azt hitték, hogy ugyanúgy, mint az MP3 esetében a lejátszók az MP4 kiterjesztésű fájlok lejátszására alkalmasak. Az MP4 jelölés azonban csak egy újabb kategóriát, a videolejátszás lehetőségét tartalmazó készülékeket jelentette. Ezek a lejátszók többnyire egy, saját formátum lejátszását tették lehetővé, amelyhez a már meglévő klipeket a mellékelt programmal kellett konvertálni. Tehát nem lehetett csak úgy minden videoformátumot a készülékeken megnézni, mint korábban az MP3-lejátszók esetében a zeneformátumokat meghallgatni.
Az MP5 kategória ebben hoz előrelépést. Itt találhatóak meg azok a készülékek, melyek többféle videoformátumot képesek lejátszani. Gyakorlatilag ezekkel a lejátszókkal valósul meg az eddigi elvárás, hogy könnyen tudjunk videót nézni bárhol, bármikor. Az MP5-lejátszók segítségével nem lesz szükség konvertáló programokra.
Ezen kívül van még néhány kritérium, amit teljesítenie kell egy készüléknek, hogy az MP5-lejátszónak minősüljön. Csak néhány példa: memóriabővíthetőség, beépített kamera, esetleg vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek (Wi-fi, Bluetooth, GPS, DVB-T). Ezek közül azonban a gyártók a nagyobb (min. 2,5") kijelző méretet és az univerzális videoformátum-lejátszást tartják fontosnak.Hát ennyit arról, hogy baromság, amit korábban írtam...

-
AlieNeetah
csendes tag
* 3.0" high clarity LCD 16:9 arányokkal (DVD)
* 8GB beépített flash memória
* Audió lejátszás: MP1,MP2,MP3,WMA,WMV,ASF,WAV
* Videó lejátszás: WMV MPG MPEG MPEG2 AVI RM MP5
* MP4/MP5 lejátszó (DivX-es AVI, MP4 és RM közvetlen támogatása, nem kell konvertálni!
* MP3 lejátszó
* Diktafon
* Játékok
* E-book (.TXT formátum)
* Képnézegető
* Kiváló minőségű, automata állomáskeresős, memóriás FM rádió
* Stopper
* FÉM házEzeket írta róla. Nem tűnik rossznak.
-
AlieNeetah
csendes tag
Ja, amúgy azt sem tudom, mit veszek
A típusát ugyanis nem írta az eladó az aukciós oldalon, lehet, hogy hozzám vág egy gyárból kilopott eredeti Sonyt 
-
AlieNeetah
csendes tag
Igen, ebben lehet valami. Van egy (sajnos elég alacsony) határ, ami felett nem tudok áldozni rá. Szeretnék, de nem megy. Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni, nem is, nem áldoznék többet, mert van egy lélektani határ, amit egy ilyen "kütyü" esetében az ember - hacsak nem miliárdos - nem lép át. Ez olyan, hogy nem vennék húszmillás Audit, ha hatért kapnék Toyotát.
Akkor sem, ha milliárdos lennék. Egyszerűen azért, mert MINEK???
És valóban, beérem (esetleg) gyengébb minőséggel is, hiszen egyrészt alkalomszerűen fogom használni, másrészt nem koncertezni kell, hanem hogy valami zümmögjön a fülemben, jó, ha nagy memóriája van, mert szeretem a változatosságot, esetleg néha, párhavonta egyszer sikerül elfogadható minőségben lejátszanom vele egy-egy filmet, és ezt bírja mondjuk négy-öt évig, mint az előző, aminek baja azon kívül, hogy 256 MB memója van, nincs, akkor igen, elégedett leszek a noname-mel.
Majd beszámolok, milyen
-
vili13
őstag
Volt már ilyen a kezemben, és nem állítom hogy tök használhatatlan, de azt igen, hogy kockázatosabb vétel a komolyabb márkáknál, az olcsó húsnak valahogy mindig híg a leve. Ismerek persze olyanokat, akik elégedetten használnak hasonlókat, de ezek részben nem nagyon hallgattak még sokkal jobbat, másrészt nem igazán ért nekik több időt, pénzt és energiát a kérdés.
-
rakal
senior tag
-
vili13
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Kínában pont nem a PTI a sláger, ott tudomásom szerint a Meizu az elismert csúcsmiőség. Viszont tényleg nem rossz, de nem is a hulladékok árában adják.
-
AlieNeetah
csendes tag
Ez a török példa azért aranyos, mert anno egy ismerősömnek Adidas márkaboltja volt. Annak rendje és módja szerint feljártunk Pestre a nagykerbe, merthogy csak ott vásárolt árukat árulhatott. Merthogy nehogy már a kínai piacon vegyen Adidast, és azt árulja, sz... minőség, a vevők becsapása. Aztán mikor megjött a rendelt áru, a tetszetős dolgokból persze mi is vettünk. Próba közben fedeztük fel a melegítőkben a címkét: made in china
Nem mintha baj lett volna velük, csak a nagyker ötször annyiért adta, mintha egyenesen a kínaiaktól vettük volna ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Az igazság az, hogy anno, az első vagy második hsz-emben én be is vallottam, hogy nem vagyok túl tájékozott. Csak azt tudom, hogy az általam kinézett típusokat Mpman, Mpio, jócskán lehordták a kereskedők. Mivel anno a Canyonomat is látatlan-ismeretlenben vettem, és nem bántam meg, úgy gondoltam, megpróbálom a noname-et.
Viszont... Lehet, hogy ez is butaság, de el tudom képzelni, hogy Kínában pont az a PTI vagy akármi a sláger, amit mi itt fikázunk. Csak egy iRiver-nek, egy Sonynak van pénze reklámra, míg egy noname cégnek nincs, épp ezért soha nem is fognak a termékei elterjedni úgy külföldön, mint a nagy cégekéi... Amúgy nekem tök mindegy, mit írnak rá, MP625 is lehet, a lényeg, hogy tudja azt, amit én szeretnék. Van annyi eszem, hogy nem várok 3D-s vetítést, meg csodákat, de azért még elégedett lehetek egy szerényebbel is. Amúgy abban valóban igazad van, hogy nem "minden videót", csak nem volt türelmem felsorolni a számosat, amit leírtak.

-
vili13
őstag
"*** lejátszó nem ismeri fel a könyvtárstruktúrát,mégis mindenkinek ajánlják a "szakértő" hozzászólók"
Ez csak a Clip (vagy a Fuze) lehet, és nem azért ajánlják, mert nem kezeli a könyvtárakat, hanem annak ellenére. Ugyanis jól szólnak - ellentétben az ilyen PTI, AVS és egyéb kínai hulladékkal -, és egy zenelejátszó esetében ugyebár a hangminőség nehezen hanyagolható szempont, már ha nem az ilyen szempontból teljesen igénytelen nagy többséget vesszük alapul...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rakal
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Nekem egy kicsi "savanyú a szőlő" effektus az eszembe a hozzászólásaidból.
Több,mint 4 hónapja használok PTI P80-t,az 3 collos érintőképernyős,nagyon meg vagyok elégedve vele.20 KHUF volt,szinte minden videoformátumot visz 25 fps-el.
Egyedül a HDTV-s cuccokat viszi kicsit törerdezve.A filemanager szuper,olyan,mint az explorer,az mp3-as fórumrészben írják,hogy *** lejátszó nem ismeri fel a könyvtárstruktúrát,mégis mindenkinek ajánlják a "szakértő" hozzászólók.
Szóval a minőségre,árra panaszom nincs eddig.
Miért is ne tudnának fejleszteni önállóan a kínaiak?A Sony,iRiver etc. is ott készül!
Nem tudom ismered-e a török Lacoste pólós sztorit:a másolat jobb minőségű volt,mint az eredeti! -
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
szó sincs róla, hogy a szegényeket kritizálnám. a kínai fos gyártókat kritiázlom, akik a szegény, hozzá nem értő emberek hülyítéséből élnek meg. vannak kiváló lejátszók 10-15-20ezer forint környékén is. viszont aki ilyen kategóriás cuccot vesz, az nézzen körül a piacon, és ne akarjon 4 colos hiper kijelzős mp274 lejátszót venni, a saját érdekében.
de alapból, mi ez a pti már? hogy létezhet egyáltalán ilyen cég? 4 darab lejátszójukat láttam eddig és az összes kinézete egy az egyben volt lelopva valamelyik apple/sony lejátszóról. egy az egyben, csak a sony vagy alma logó hiányzott róla. az ilyen szerencsétlenekből él meg ez a cég, akit eggyel nagyobb mp számozással (MP5 - nem is gond, hogy ilyen nem létezik) vagy egy tényleg jó lejátszó kinézetének ellopásával meg lehet győzni? ez valami iszonyatosan szánalmas, már megbocsáss. -
asadasad22
őstag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
igen, ez valami kolosszálisan nagy baromság. ilyen nincs, hogy azt jelenti, hogy lejátszik ilyet is meg olyat is. ennyi erővel csinálok egy lejátszót, ami megnyit pdf-et, és akkor ráírom, hogy MP8 lejátszó. ez bizony néphülyítés, a köbön. mert a pistike csóró anyukája tudja, hogy az mp4 lejátszó jobb, mint az mp3 lejátszó, és akkor lát a piacon mp5 lejátszót, gondolja miért is ne lenne ez mégjobb? meg alapból: mi az, hogy minden videót lejátszik? olyat lehet mondani, hogy sok fajta videót lejátszik, de aki olyat mond, hogy minden videót lejátszik, csak saját magából csinál hülyét.
-
rakal
senior tag
Hali!
Nekem van egy régi MP3 lejátszóm,ami 1 AAA ceruzaelemmel megy.
Az akksikkal kapcsolatban az a gond,hogy egy új akksi 7-8000 Ft-ba kerülne(vagy többe),ilyen kis értékű készülékeknél egyszerűen nem gazdaságos az akkucsere,ez nem notebook/netbook.2 év múlva meg úgyis jönnek a nagyobb tudású modellek,és a gyártók is nyilván arra utaznak,hogy új készüléket vegyen a user.De ugyanaz a mobiltelefonoknál is a helyzet,pl. ingyen elviheted a mobilt,1 éves hűséggel,de a hozzávalu akksi külön meg mondjuk 10000 FT.(nyilván nem véletlenül,a gyors készüléklváltásra ösztönöz ez a koncepció) -
degu
senior tag
Azt a remiszto infot kaptam,hogy ezek a kis,hordozhato MP3/MP4 lejatszok sajat,speci akkuval rendelkeznek,amit viszont nem lehet kapni!
Szerencsetol fuggoen az elettartamuk 1-2 ev,rossz esetben 1-2 honap,utanna mehet a kutyu a szemetbe!
Vannak olyan megfizetheto aru MP3/MP4 lejatszok,amelyek cerulaelemmel,v. akksival mennek?
-
AlieNeetah
csendes tag
Sok noname holmim van - Prestigio monitor, Canyon MP3 -, barátom (tévés) most vett egy hannsg hordozható DVD lejátszót, őszintén, én eddig még egyetlen nevetlen termékkel sem fürödtem be. A tapasztalat inkább az, hogy ezeknek a gyártóknak jobban kell "pedálozniuk" a vevőkörért, ezért gyakran megbízhatóbbak a termékeik. Sok neves cég termékeit már csak a név adja el. Pl. tavaly ismerős vett laptopot. A számítógépesek garmadája beszélte le a Fujitsu-ró, ami azért elég nagy név. Kiderült, hogy az olcsóbbak és a középkategóriások már nagyon gyengék, hordják vissza a vevők, senkinek nem ajánlják. A jó minőségűek meg félmilla felett kezdődtek... Pedig a név ugyanaz...
-
AlieNeetah
csendes tag
Köszönöm!
Már írtam az eladónak, hogy ha van ilyen "fali" töltője, csomagolja/számolja hozzá, mert azt is kérem mellé
Amúgy nekem sajnos a márkásak szóba sem jöhettek, rokkantnyugdíjas vagyok, és nem titok, azért veszek ilyen ketyerét, mert sokat kell orvosi várókban, meg efféle kellemetlen helyeken tartózkodnom és sajnos súlyos pánikbeteg vagyok. Roham ellen vagy kiütöm magam nyugtatóval, vagy zene (amúgy doki ajánlotta és bejött). És ha már egyszer veszek lejátszót, nem baj az, ha van rajta filmnézési lehetőség, rádió, stb. 
-
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
én inkább a zöld ördöggel értek egyet. pont ha kevés a keret, akkor kell igazán megfontolni, hogy mit veszel, mert olcsón szart venni a legnagyobb pazarlás.
-
rumos14
nagyúr
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Creative Zen Vision M a legkisebb olyan lejátszó ami megbirkózik ilyen file-okkal, bizonyos korlátokkal presze, de nem kell egérmozira konvertálni.
-
rakal
senior tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Nem fizetett hirdetés,miért mondtam volna 2 márkát?
Ezek a készülékek Mo-n nem is kaphatók tudtommal,ebayről lehet megrendelni.
A PTI weboldala pedig www.pticn.com.
Néphülyítésről szó sincs,gyakorlatból mondom,már hónapok óta használom az enyémet.
AlieNeetah:
Némelyik készülékhez adnak,némelyikhez külön lehet vásárolni USB-s hálózati adaptert(fali töltő).Az utóbbi kb.1500 FT.Én úgy vettem észre, a fali töltő jobb,mint a szimpla USB-s verzió. -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Bocsi, nem beleszólni akarok, de az "ócska fosok" azoknak jelentenek alternatívát, akiknek nincsen nagyobb anyagi kapacitásuk arra, hogy nevesre, márkásra áldozzanak. Valahogy rossz szájízt hagy bennem ez a hozzáállás, mert bár tudom, hogy jót akarsz, ezzel eleve a szegényebbeket "zrikálod", akik ugyanúgy szeretnének zenét hallgatni, ne adj isten filmet nézni egy-egy lejátszón, mint akiknek van erre 80-100 ezer forintjuk. Amúgy anno én Canyon MP3 lejátszót vettem, azt sem ismerte a kutya sem, netről rendeltem, ennek lassan öt éve, és bár szétnyúztam, azóta is remekül működik, azzal együtt, amit ugyanakkor egy kislánynak vettek és ő meg szórta-ejtette, és nyúzta ő is. Egy elektronikai üzletben mondták amúgy valamelyik nap: amiről nincsenek magyar adatok, és olcsóbb, az akár még jó is lehet

A Meizut pl. az egekbe emelik a tesztek, de a 2GB-os változat kerül annyiba, amennyiért én most a link alatt szereplő 8GB-os zsákbamacskát vettem. -
AlieNeetah
csendes tag
Hát, azt hiszem, tudatlanul valami effélébe futottam bele az egyik aukciós oldalon.
Pár dologra még kíváncsi lennék, pl. hogy a tiéd is csak USB-ről tölthető? Mert mi van, ha valaki pl. "beszorul" pár napra egy kórházba, és nem jut gépközelbe, a kis ketyerét viszont nyúzza? Semmi más lehetőség nincs az akksi utántöltésére? -
AlieNeetah
csendes tag
válasz
asadasad22
üzenetére
Itt azt írja, hogy az MP5 nem külön formátum, hanem azt jelenti, hogy konvertálás nélkül mehetnek rá filmek DivX-ben, AVI-ban, XviD-ben, MPEG-ben... és minden más. Egyszerűen áthúzva a szg-ről... Nagy baromság? Én nem értek hozzá

-
AlieNeetah
csendes tag
-
asadasad22
őstag
a végére elfelejtetted odaírni, hogy fizetett hírdetést hallottunk

mp5? mobile multimedia device? pti?
mp5 lejátszó nem létezik, mert nincs is mp5 nevű formátum, így olyan dolog sincs, ami lejátszhatná. mp5 egy elég jó, viszonylag népszerű FEGYVER.
amelyik gyártó tehát azt állítja, hogy mp5 lejátszója van, az elismeri, hogy ócska minőségtelen szart gyárt, és az egyetlen célja az emberek behülyítése.
a 25 óra audiótól pedig le tudom fosni a bokám.. az én sonym 50 óráig játszik le. és nem csak papiron, mint vélhetően az a kínai szar. a hangminőség is el tudom képzelni, hogy milyen lehet. egyáltalán milyen gyártó az a pti? nem is találom, hogy lenne hivatalos oldala, szerintem aki gyártja, az is szégyelli, hivatalosan nem is létezik, lolmegmondjam mi a jövő? a minőségi zenelejátszás, lossless formátumok támogatása, kiváló hangminőség és aksiélettartam. nem pedig az mp5-é, és a néphülyítésé, bár ebben is kétségkívül nagy potenciál van, mert már rég nem léteznének ilyen ócska fosok, ha nem lett volna sneki behülyítve velük.
-
rakal
senior tag
Most nézegettem a PTI új kínálatát.
Ezek a kínaiak nagyon nyomulnak a piacon,a termékkifutási idő már csak 3-4 hónap.
Az új készülékekbe emelt szolgáltatásokat építenek be(pl. Rockchip prof set) etc.
Több készülék tesztjét látva nagyon úgy tűnik,az egész MP4/MP5 //PNP piacot át akarják venni.
Jelenleg a legjobb árakon dolgoznak,és Iriver/Sony/Sandisk etc. rajongók figyelem:
a legjobb ár/érték arányban is dolgoznak,szinte PDA tudásúak a termékeik.
Az egyik készüléknél 10 óra videot és 25 óra audiot garantálnak.Ezt PDA-val nem lehet elérni,valahol átmenetet produkálnak a PDA és az MP4 lejátszó között,nevezzük mondjuk Mobile Multimedia Device(MMD)-nak,és ez lesz szvsz a jövő.Konverzió nélküli AVI/DIVX/XVID etc.,mp3 speciális formátumokkal felvértezve.
Nem beszélve a 3 coll és 4,3 coll méretű jó minőségű képernyőkről.(mini mozi ohne laptop a vonaton,buszon,etc.) -
rakal
senior tag
RAMOS T80-at akartam írni,nagyon cool.,nézd meg a videót,érdemes.
-
rakal
senior tag
válasz
AlieNeetah
üzenetére
Hello!
Ha újat veszel 4,3 collos ,érintőképernyős modellt javaslok.Nekem 3 collos van,a filmek kb 35,40 cm-ről még nézhetők,kényelmesebbek a 4,3 collosok,habár a tömegük nagyobb.
Mindenképpen érintőképernyőset javaslok,nekem nagyon bevált(PTI P80)
Ezek a korszerű modellek nagyon jól kezelhető explorerszerű filemanagerrel bírnak,DIVX/XVID etc. konverzió nélkül megy,a FLAC/APE szabvánnyal is megbirkóznak.
Ajánlott modellek:
Onda VX 878 TV kimenet is van
Ramos RMT-001 T8 TV kimenet is van.
kb 30 KHUF.
A Youtube-on van ezekről néhány anyag,a keresőbe MP5 playert írd be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nos, amúgy az "ötlet" az aukciós oldalról származik, állítólag többen jártak már így. Mondjuk, egy közeli ismerősöm netes csengőhanggal, amit a mobiljára kért, azzal szedett be vírust, ezt a szervizben mondták neki. Vannak fura dolgok, jobb, ha az ember óvatos 

: túl érzékenyek virtuális bacira, vírusra. Szerinted hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy gépről ne húzzak rá vírusos állományt? Mondjuk a gépemen van víruskereső, de azért az ember túl biztos még így sem lehet.

Nem mértem le, de olyan monstruózusnak és nehéznek tűnik.
Tipikus halmozott érzéki csalódás... 

Az első személyes kézbevétel után köszöntem, nem kellett. Most ha elhagyom a telefonomat (vagy ellopják), akkor még mindig a ott a tasimban a digitális fotómasina, meg a zenelejátszó. Valahogy zokon venném, ha minden egyszerre menne el. Vagy ha elromlik mondjuk, a lejátszója, és szervizbe kell vinni... Ott fogok állni telefon nélkül?? Ráadásul engem kimondottan undorított, hogy az említett ketyere egy hét után csupa zsír meg gondolni sem akarok rá, milyen trutyis volt, attól, hogy a használója állandóan tapogatta a kijelzőt (képtelenség minden egyes telefonfelvétel vagy hívás előtt elrohanni kezet mosni) meg a füléhez nyomkodta... 
Pláne jó drágán...

Pl. military nadrággal és sapkával rózsaszín póló és fekete bakancs